AJÁNLÓ
 
10:58
2017. 03. 23.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
10:58
2017. 03. 23.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
10:58
2017. 03. 23.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
10:58
2017. 03. 23.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
10:58
2017. 03. 23.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kedvezményes hajszálak

0 Komment

Bármilyen esztétikai beavatkozásról is van szó, bizony az egyik legfontosabb tényező a döntés előtt, hogy mi az anyagi vonzata. Nem mindegy ugyanis, hogy mennyibe kerül, és milyen konstrukciókkal tudunk belevágni a változtatásba, így van ez a hajátültetéssel is.

Azt mindenki tudja, hogy az ilyen volumenű beavatkozások, melyek nem csak precizitást, hanem drága eszközöket is igényelnek, bizony nem két fillérbe kerülnek. Azonban azt is tudjuk, hogy ha kinézetünkkel kapcsolatban komoly problémánk van, az ellen tenni kell mindenképpen. Ha nem lépünk, akkor ugyanis lelki és egyéb bajaink is lehetnek. Az elégedetlenség sötét árnyékként vetülhet mindennapjainkra, és súlyos önértékelési zavarokhoz is vezethet.

A genetikai eredetű kopaszodás esetén pedig az egyetlen biztos és végleges megoldást a hajbeültetés jelenti. Aki még korai szakaszban van, dönthet úgy, hogy egyelőre csak különböző szerekkel és kezelésekkel veszi fel a kesztyűt a kopaszodás ellen, ami egy ideig ki is tolhatja a további hajvesztés idejét, de természetesen sokan már ekkor is inkább amellett döntenek, hogy sűríteni szeretnék frizurájukat.

Általában a kisebb hajszálszámú és a nagyobb mértékű beavatkozások között természetesen különbség mutatkozik az anyagiakat tekintve, de a HairHungary Klinika most újabb kedvezményével teszi lehetővé, hogy egységesen, hajszálszámtól függetlenül 0,6 € / hajszál áron juthasson hozzá mindenki a hajátültetés lehetőségéhez. A további, kedvező konstrukciók – mint a kamatmentes részletfizetés, vagy a hosszabb lejáratú egészséghitel – még inkább közelebb visznek mindenkit a megoldáshoz, nem beszélve a 10%-ot jelentő, blogolási kedvezményről.

Az első lépés mindig a döntés meghozatala, hiszen onnantól kezdve már csak azon múlik minden, hogy mikor, milyen feltételekkel és hol végeztetjük el a hajátültetési műtétet. Amennyiben a HairHungary Klinika ajánlatát választja valaki, és jelentkezik május 31.-ig az ingyenes konzultációra, majd a tervezett beavatkozását szeptember 30.-ig elvégezteti, akkor részesülhet a fent említett, rendkívüli kedvezményprogramban.

Ismerje meg jobban a hajátültetést, és tudjon meg többet kedvezményprogramunkról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed