Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Edzéssel a szép hajért

0 Komment

Sokszor beszéltünk már az egészséges életmód nyújtotta pozitívumokról. A helyes étrendről, a vitaminokról és persze arról is, hogy mi nem jó szervezetünknek. Mostani témánk sokakat meglephet, hiszen ki gondolná, hogy egy edzésnek nem csak közvetett, hanem közvetlen hatása is van hajzatunkra?

A kardio edzések egyre elterjedtebbek, és sokan választják ezt a formáját testük megmozgatásának. Ugyanis az ilyen edzések nem csupán arra valók, hogy fogyjunk, izmosodjunk vagy éppen csak kielégítsünk testünk mozgásigényét. A kardio programok főként az állóképességet növelik, de még mindig van egy olyan hatásuk, melyre kevesen gondolnak.

Az ilyen edzések nagymértékben serkentik a vérkeringést, ezáltal szépül a bőrünk is, és bizony a hajhagymák működése is rendben lesz. Egy kardio edzés során körülbelül annyi jót teszünk frizuránkkal és fejbőrünkkel, mint egy kiadós fejmasszázskor, melynek pozitív hatásairól szintén beszéltünk már. Ha a hajhagymák megfelelően működnek, akkor sok esetben megelőzhetjük ennek az állapotnak a segítségével és fenntartásával az olyan komoly problémákat is, mint a hajhullás.

Természetesen ezzel nem azt sugalljuk, hogy ha valakinek hullani kezd a haja, az menjen el egy kardio edzésre, és máris megoldódik a problémája. Sajnos a kopaszodásnak rengeteg oka lehet, viszont ha valaki odafigyel szervezetének rendes működésére, akkor sok esetben megelőzheti azzal a bajt. Amennyiben kellőképpen ápoljuk hajzatunkat, megfelelően táplálkozunk és néha még hajpakolásokkal is kényeztetjük frizuránkat, akkor lehetséges, hogy elkerül minket a hajhullás réme.

Azonban, ha annak ellenére, hogy mi mindent megtettünk az egészséges hajzatért, az mégis hullani kezd, akkor valószínűleg olyan probléma állhat a háttérben, amelyet mi magunk nem tudunk befolyásolni. Ilyen lehet például az öröklött kopaszodás. Ebben az esetben sem szabad elkeserednünk, hiszen létezik már erre is megoldás, méghozzá a végleges segítséget nyújtó hajátültetés.

 

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Nem csak megfázásra

0 Komment

Itt a hideg tél, és egyre nő a betegek száma, nagyon sokan küszködnek a náthával, megfázással. Ilyenkor mindig előjönnek a jobbnál jobb, és furcsábbnál furcsább, otthoni praktikák, mindenkinek más ellenszere van, mindenki mást vet be annak érdekében, hogy újra egészséges lehessen.

Köztudott, hogy a hagymák minden fajtájának fogyasztása nagyon jó hatással lehet a szervezetre, sőt, vannak, akik nem csak fogyasztják. Torokgyulladásra például tökéletes gyógyír, ha apróra vágott vöröshagymadarabokat zsebkendőbe tekerve a nyakunk köré helyezünk, ezzel előidézzük a gyulladás csökkenését.

De nem csak erre jó a vöröshagyma! Mivel ebben az időszakban hajzatunk is megviselt, hiszen nem csak szárító hatásokkal találkozik, mint a hideg szél például, hanem bizony a betegségek is szintén negatívan érintik a hajhagymák működését is, hiszen az egész szervezet harcban áll ilyenkor és legyengül, sok esetben pedig nem várt, a szokottnál sokkal erősebb hajhullás indul meg.

hagyma vöröshagyma hajpakolás hajhullás kopaszodás hajritkulás hairhungary hajátültetés öröklött kopaszodás hideg tél hajhagyma megfázás nátha betegség

Ebben az esetben igen jót tudunk tenni frizuránkkal, ha két nagy fej vöröshagymának kipréseljük a levét, keverünk hozzá egy kis mézet, és ezt a pakolást felvisszük hajzatunkra. Célszerű egy törölközővel, vagy zuhanysapkával elfedni fejünket, és a lehető legjobb hatást akkor érjük el, ha ezzel a pakolással együtt alszunk, majd csak reggel mossuk le hajunkról, langyos vízzel.

Hajzatunk puha, fényes és egészségtől kicsattanó lesz, akár csak mi, ha ténylegesen segítjük szervezetünket a jótékony hagyma mindennemű felhasználásával. Természetesen a hajhullásnak más okozói is lehetnek, így nem minden esetben segít, ha ehhez hasonló kencéket használunk, viszont sok gondot megelőzhetünk velük.

A kopaszodás problémája mögött rengeteg tényező állhat, ezek egy részét meg lehet szüntetni vagy oldani, de sajnos az olyan hajritkulás okát, mint az öröklött kopaszodás, természetesen nem lehet kiiktatni. Ilyen esetben sem kell elkeserednünk, hiszen erre is létezik már nem csak tökéletes, hanem végleges megoldás, méghozzá a hajátültetés.

Ismerje meg jobban a kopaszodás elleni leghatékonyabb megoldásokat, köztük a hajátültetést is:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Segítsük az egészséges hajnövekedést!

0 Komment

Ugyan nagyon sokan nem hisznek abban, hogy fel lehet gyorsítani a haj növekedését, viszont megcáfolni sem mindig lehet ezt, ha valaki bízik benne. Lehetséges, hogy gyorsabban nem fog nőni ugyan a hajzatunk, azonban ha bevetünk néhány praktikát, akkor segíthetjük a hajszálak egészséges, normális növekedését.

Ha odafigyelünk frizuránk rendben tartására, és néha még egy-egy kényeztetéssel is megajándékozzuk, akkor bizony nagyon sokat teszünk meg azért, hogy a fejbőrünk egészséges maradjon, a hajhagymák normálisan működjenek, és ezáltal szép, élettel teli frizurát növeszthessünk magunknak.

Arról már korábban olvashattunk, hogy ha naponta fejmasszázzsal kényeztetjük magunkat, akkor az milyen jó hatással van a haj egészséges életciklusára. Most azonban megismerünk egy kissé bizarr, azonban annál nagyobb jótékony hatással rendelkező hajpakolást, amely serkenti a hajhagymák működését és fejbőrünknek is jót tesz.

A fokhagyma nem csak finom, de rengeteg pozitív hatása van szervezetünkre. Sokan nem szeretik erős illata miatt, melyet fogyasztása után nem tudunk befolyásolni, azonban ezt néha muszáj félretennünk, hiszen tisztító és méregtelenítő hatással bír. Ugyancsak ügyesen viselkedik akkor is, ha hajunkra tesszük. Ettől se ijedjünk meg, egyszerűen használjunk valamilyen illatos pakolást vagy sampont a fokhagymás kencénk leöblítése után.

Az eljárás nagyon egyszerű: zúzzunk össze pár gerezd fokhagymát, majd keverjük bele egy kevés olívaolajba, ezt vigyük fel fejbőrünkre, és hagyjuk rajta körülbelül egy órán át. Öblítsük le langyos vízzel, majd a fent említett módon mossuk meg hajunkat újra. Az eredmény mindenképpen tetszetős lesz, és higgyük el, büdösek sem leszünk tőle.

Amennyiben annak ellenére, hogy rendszeresen törődünk frizuránkkal, mégis probléma lép fel, szakértő segítséghez kell fordulnunk. Hiszen ha hajunk hullani kezd, az bizony rengeteg okból fakadhat. Lehetséges, hogy problémánkat megoldja egyes készítmények alkalmazása, vagy egy mezoterápiás kezelés, azonban az is előfordulhat, hogy kopasz foltjainkra csak a végleges hajátültetés jelenthet megoldást.

Klónozással a kopaszság ellen?

0 Komment

A mai orvostudomány már annyi csodát felmutatott, hogy sokszor kételkedés nélkül fogadjuk az újabb és újabb vívmányait. A fejlődés magas foka mára már olyan szintekre jutott el, melyet régen fikcióként láthattunk a filmvásznakon.

kopaszodás hajhullás hajátültetés hajbeültetés hairhungary klónozás hajhagymák klónozása gyógymódA kopaszodás problémája számos embert érint, férfiakat és nőket egyaránt, és sok esetben ez a folyamat visszafordíthatatlan. A gondot többféle gyógyszerrel és gyógymóddal próbálják orvosolni, de kitartó eredménye a különböző csodaszereknek sajnos nincsen. Mivel ez a téma több orvost is foglalkoztat, mindig születnek újabb megoldásra irányuló elvek és próbálkozások.

Az egyik ilyen kísérlet a hajhagymák klónozása, mely a hajátültetési eljárásból indul ki. A hajbeültetéskor ugyanis a tarkótájról ültetik át a hajhagymákat a kopasz részekre, mert ezen hagymákra nem hat az a hormon, mely felelős a többi rész ritkulásáért. Az, hogy milyen mennyiségben kell átültetni a hajszálakat, annak a függvénye, hogy mekkora a kopasz terület. Ezért előfordulhat, hogy akár több ezer hajhagymát is át kell ültetni.

Ennek kikerülése végett tesznek kísérleteket kopaszodás hajhullás hajátültetés hajbeültetés hairhungary klónozás hajhagymák klónozása gyógymóda klónozásos megoldás fejlesztésével, mely szerint elég csak száz hajhagymát kiszedni a tarkótájról, majd ezeket klónozni kell, és az így kapott mennyiséget ültetik be a páciensek hajhiányos területeire.

Az elgondolás mindenképpen tetszetős, azonban még nagyon sokat kell fejlődnie és alakulnia ahhoz, hogy a végeredmény a várttal egyező legyen, ugyanis ez a módszer eddig még csak körülbelül 38%-ban volt eredményes.

Az igazi, végső megoldást tehát még mindig a nagy szakértelemmel kifejlesztett, fájdalommentes és biztos módszer nyújtja, ami nem más, mint a hajátültetés. Magyarországon a HairHungary klinikán személyre szabva foglalkoznak a páciensekkel, és biztos segítséget adnak a probléma kezelésében.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 552 0940

12
»

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed