AJÁNLÓ
 
21:40
2012. 04. 16.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
21:40
2012. 04. 16.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
21:40
2012. 04. 16.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
21:40
2012. 04. 16.
Sokszor emlegetjük, hogy többféle hajproblémára nyújthat megoldást egyes szerek vagy kezelések...
A bejegyzés folyatódik
 
21:40
2012. 04. 16.
Hajzatunk állapotának megváltozása, romlása sok esetben már akkor intő jel lehet, amikor mondjuk...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Klónozással a kopaszság ellen?

0 Komment

A mai orvostudomány már annyi csodát felmutatott, hogy sokszor kételkedés nélkül fogadjuk az újabb és újabb vívmányait. A fejlődés magas foka mára már olyan szintekre jutott el, melyet régen fikcióként láthattunk a filmvásznakon.

kopaszodás hajhullás hajátültetés hajbeültetés hairhungary klónozás hajhagymák klónozása gyógymódA kopaszodás problémája számos embert érint, férfiakat és nőket egyaránt, és sok esetben ez a folyamat visszafordíthatatlan. A gondot többféle gyógyszerrel és gyógymóddal próbálják orvosolni, de kitartó eredménye a különböző csodaszereknek sajnos nincsen. Mivel ez a téma több orvost is foglalkoztat, mindig születnek újabb megoldásra irányuló elvek és próbálkozások.

Az egyik ilyen kísérlet a hajhagymák klónozása, mely a hajátültetési eljárásból indul ki. A hajbeültetéskor ugyanis a tarkótájról ültetik át a hajhagymákat a kopasz részekre, mert ezen hagymákra nem hat az a hormon, mely felelős a többi rész ritkulásáért. Az, hogy milyen mennyiségben kell átültetni a hajszálakat, annak a függvénye, hogy mekkora a kopasz terület. Ezért előfordulhat, hogy akár több ezer hajhagymát is át kell ültetni.

Ennek kikerülése végett tesznek kísérleteket kopaszodás hajhullás hajátültetés hajbeültetés hairhungary klónozás hajhagymák klónozása gyógymóda klónozásos megoldás fejlesztésével, mely szerint elég csak száz hajhagymát kiszedni a tarkótájról, majd ezeket klónozni kell, és az így kapott mennyiséget ültetik be a páciensek hajhiányos területeire.

Az elgondolás mindenképpen tetszetős, azonban még nagyon sokat kell fejlődnie és alakulnia ahhoz, hogy a végeredmény a várttal egyező legyen, ugyanis ez a módszer eddig még csak körülbelül 38%-ban volt eredményes.

Az igazi, végső megoldást tehát még mindig a nagy szakértelemmel kifejlesztett, fájdalommentes és biztos módszer nyújtja, ami nem más, mint a hajátültetés. Magyarországon a HairHungary klinikán személyre szabva foglalkoznak a páciensekkel, és biztos segítséget adnak a probléma kezelésében.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 552 0940



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed