Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kedvezménycsokor a HairHungary-nél

0 Komment

A mai anyagias világban rengetegen nem teszik meg azt, amit igazán szeretnének, és nem hoznak meg olyan döntéseket, melyekkel akár az egész életvitelük megváltozhatna csak azért, mert sajnálják rá a pénzt. Pedig nagyon nagy változások következhetnének be, ha néha bizony meghajolnánk saját vágyaink előtt, főleg akkor, ha ezt ésszerűen megtehetjük, megóvva pénztárcánk tartalmát is.

A kopaszodás problémája számos embert érint, mégis kevesen gondolkoznak el azon, hogy szakértő segítséghez kellene fordulniuk. Pedig nem csak hajzatukat nyerhetnék vissza, hanem régi életüket is, mert akármilyen furcsán is hangzik, bizony, akinél drasztikusan megindul a haj ritkulása, azt ez nagymértékben zavarhatja, és negatívan befolyásolja életét.

hajhullás kopaszodás kopasz foltok hairhungary hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hajszálak kedvezmény novemberi kedvezmény egészséghitel részletfizetés

Természetesen a hajátültetés mellett való döntés meghozatala nem egyszerű, azonban aki eddig úgy határozott, hogy visszavarázsoltatja hajkoronáját, az elégedetten és jó érzéssel néz ma már a tükörbe. Ahhoz, hogy ez a lehetőség egyre több ember számára jelenthessen biztos és végleges megoldást, a HairHungary Klinika most fantasztikus kedvezménycsokorral járul hozzá.

hajhullás kopaszodás kopasz foltok hairhungary hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hajszálak kedvezmény novemberi kedvezmény egészséghitel részletfizetésKlinikánkon ugyanis azok, akik november végéig jelentkeznek az eljárásra, nagyon jó áron – amit eddig csak azok igényelhettek, akik több mint 5000 hajszál átültetésére szorultak - juthatnak hozzá hajszálaik beültetéséhez, legyen szó akár csak kisebb kopasz területekről. Ezen felül további 10% engedmény jár mindazoknak, akik élményeik megosztásával segítik a döntés előtt állókat, és blogot vezetnek saját beavatkozásuk előzményeiről, eredményeiről.

Ez még mindig nem minden. Hiszen további könnyebbséget nyújthat az, hogy lehetőség van hosszú lejáratú egészséghitel igénybevételére is, vagy akinek a maximum 6 hónapos, kamatmentes részletfizetés tetszik jobban, azt is választhatja.

Ezen feltételek mellett már sokkal könnyebben meghozhatjuk a döntést, hogy akarunk-e új külsőt, új frizuránkkal, vagy sem. Aki belevág, az biztosan nem fogja megbánni, hiszen az eredmény tényleg végleges lesz, és a kopaszság rémét örökre elfelejthetjük.

> Hajbeültetés kedvezményprogram (november 30-ig)

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

Blogoljon hajátültetéséről!

0 Komment

Minden fajta beavatkozásnál - legyen az kisebb vagy nagyobb volumenű, altatásos vagy érzéstelenítéses – természetes az, hogy él némi félelem az emberekben. Ilyenkor tele vagyunk kérdésekkel. Milyen lesz? Fájni fog? Rosszul leszek? Hamar felépülök? Stb.

A hajátültetésnél is így van ez, hiába nyugtatják meg a pácienseket és teremtik meg a lehető legjobb és legkényelmesebb légkört az eljáráshoz, akkor is ott motoszkál mindenki fejében ez a sok kérdés. Sőt, ebben az esetben még az is foglalkoztatja a beültetésre várókat, hogy milyen lesz az eredmény egy hónap, vagy egy év után, hogyan fog kinézni, és tényleg visszanyeri-e régi hajkoronáját.

Éppen ezért nagyon sok segítséget és lendületet tud adni mindazoknak, akik valamennyire is bizonytalanok, vagy félnek a hajátültetéstől, amikor olyan páciensek írásait olvashatják, akik már átestek ezen az egészen, beleértve azt az időszakot is, amikor már a végleges eredmény látható. Nem csak ösztönzés ez, hanem nyugtatás, és egyfajta felkészítés arra, hogy mi is fog történni pontosan.

hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hairhungary kopaszodás hajhullás öröklött kopaszodás blog páciens kedvezmény

A hajhullás problémája nagyon sokakat érint, de rengetegen nem is tudják, mi lehet a megoldás rá. Természetesen a kopaszodásnak számtalan oka lehet, így előfordulhat, hogy egyes készítmények alkalmazása és a probléma okozójának kiiktatása is elég ahhoz, hogy visszafordítsuk. Azonban a legtöbb férfit még mindig az öröklött kopaszodás fenyegeti, melyre az egyetlen biztos megoldás csak a hajátültetés lehet.  

A HairHungary Klinikán zajló hajbeültetésekről már számos páciensünk írt, belefoglalva az előtte érzett dolgokat és a várva várt eredményt is, mely igencsak nagy támaszt jelenthet azoknak, akik a műtét előtt állnak, vagy éppen a döntés előtt, hogy bejelentkezzenek-e vagy sem. Mivel ez csakis pozitívumokat adhat, így a Klinika szeretné, ha minél többen blogolnának arról, hogyan is zajlik a saját hajátültetésük. Ezért amellett, hogy november végéig azok számára is kedvezménnyel vehető igénybe az eljárás, akiknek csak kevesebb számú hajszál szorul átültetésre, további 10% engedményt kapnak azok a páciensek, akik megosztják élményeiket és érzéseiket blog formájában.  

> Hajbeültetés kedvezményprogram (november 30-ig)

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

Kedvezményes hajszálak

0 Komment

A kopaszodás problémája nagyon sokakat érint, de csak kevesen tudják, hogy mi lenne a tökéletes megoldás. A különböző kezelések és szerek használata csak néhány embernél nyújthat segítséget, hiszen a legtöbb esetben az örökletes kopaszodás lép fel, és sajnos ezen a gondon nem tud segíteni az okozó probléma megoldása, hiszen az öröklődést nem lehet megoldani.

Nem szabad elkeserednie azonban az ilyenfajta kopaszság áldozatainak sem, hiszen már erre is létezik egy tökéletes megoldás. A HairHungary Klinikán végzett SafeSystem hajátültetési módszer segítségével ugyanis visszakaphatjuk régi frizuránkat, és nem kell félnünk attól, hogy ez majd csak ideig-óráig fog tartani, hiszen egy végleges megoldásról beszélünk.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary kedvezmény kedvezményprogram SafeSystem  örökletes kopaszodás blog hajbeültetés blog

A hajátültetés során ugyanis a tarkótáji hajzatból kerülnek át a hajszálak új helyükre, ahol ugyancsak nem fognak majd kihullani. Ezzel nem csak befedik a kopasz foltokat, hanem biztosítják azt is, hogy többé már nem kell tartanunk attól, hogy homlokunk emelkedik, hajzatunk pedig gyérül, vagy teljesen átadja a helyet a tarságnak.

Most azok számára is kinyílik egy új lehetőség kapuja, akiknek még csak kisebb fokú a kopaszodása, mégis egyre jobban zavarja őket az, amit a tükörben látnak. Ugyanis mostani kedvezményprogramunkban – amely eddig csak a nagyobb mennyiségű hajszálak átültetésénél lépett életbe - igencsak kecsegtető ár várja a kevesebb hajszál átültetését igénylő beavatkozásra jelentkezőket is.

Emellett további engedményekben részesülnek azok, akik a hajátültetés élményét megosztják blog formájában mindazokkal, akik ugyanezzel a problémával küzdenek. Hiszen nincs is nagyobb biztatás annak, aki tart az eljárástól, vagy éppen nem bízik benne bármilyen tekintetben, minthogy olyan sorstársaitól kapjon véleményt, akik végigjárják az átalakulás élményekkel, érzelmekkel és megelégedéssel tűzdelt útját.

> Keresse fel a HairHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a hajátültetésről és a kedvezményekről

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Garantált genetika?

0 Komment

A kopaszodás, mint tudjuk, nagyon sok esetben a genetikán alapszik, vagyis örököljük azt a hajlamot, hogy hajzatunk kihullik, még azt is, hogy milyen formában. Természetesen a hajhullás mögött rengeteg más ok is állhat, azonban ha a családban látható a kopaszodás megléte, akkor valószínűleg minket is ez ért el, amint ritkulni kezdett frizuránk.

Persze ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül számítani kell a kopaszodásra, ha vannak a családban olyanok, akik ezzel a problémával küzdenek, de tény, hogy a hajhullás jelentős részben örökletes folyamatnak számít, így ilyenkor sokkal nagyobb az esély arra, hogy minket is utolér.

hajhullás kopaszodás hajritkulás öröklött kopaszodás öröklés genetika hairhungary hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog

Ilyenkor elnézve a kopaszodás mértékét, vonalát, nagyságát családtagjainknál természetes, hogy elönt minket a félelem, és sokkal jobban odafigyelünk arra, hogy mi a helyzet saját magunknál. Nézzük a fésűben maradt szálak mennyiségét vagy hosszasan állunk a tükör előtt azt vizsgálva, mennyire látszódik át fejbőrünk hajzatunkon.

Az öröklést tekintve a férfiaknál részben az X-kromoszómákban dől el annak a lehetősége, hogy a nem megfelelő géneket hordozni fogják magukban, ez pedig az anyai ágról való öröklés, azonban meghatározóak az apától örökölt gének is. De ne ijedjünk meg, ha édesapánk vagy anyai nagyapánk fejére nézünk, és tarságot látunk, még nem feltétlen biztos, hogy saját frizuránkra is ugyanaz a sors vár majd.

Azonban ha megindul a kopaszodás, akkor minden más okot kizárva a legvalószínűbb ludasok a bajban természetesen a gének lesznek. Az ilyen eredetű hajhullásnál pedig az egyetlen biztos megoldás arra, hogy a kopaszságon úrrá legyünk, az a hajátültetés.

Az eljárás során azon hajszálakból ültetnek be a kopasz területekre, melyek a tarkótájon helyezkednek el, és nem hullnak ki. Az új területen is megtartják ezt a jó szokásukat, így nem kell a továbbiakban félnünk attól, hogy az öröklés ezeket is utolérné. Az új hajzat nem csak természetes lesz tehát, hanem végleges is.

Részletes képet kaphatunk az eljárásról, ha olyan páciensek szavait olvassuk, akik már átestek ezen a műtéten. Nem csak a beavatkozás menetét ismerhetjük meg jobban a hajbeültetéses blogokból, hanem az előtte és utána felmerülő érzelmekről, valamint az eredményességről is tisztábban fogunk majd látni.

Bővebben a hajátültetésről és a HairHungary Klinikáról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

A pekingi olimpiai arany, a barcelonai arany, a montreali vagy a melbourne-i világbajnoksági ezüst, illetve az előző két Európa bajnoki ezüst után, az idei hazai eb-én szerzett ezüst csak egy hányada annak a sikersorozatnak, mely Varga Dániel nevéhez is köthető. A férfi vízilabda válogatott csapatkapitánya a rengeteg díj, elismerés és jobbnál jobb eredmény mellett most több ezer hajszállal is gazdagabb lett.


A sportolónál ugyan nem beszélhetünk még kopaszodásról, hiszen igazából magas fokú hajhullás és kopasz területek egyáltalán nem jelentkeztek, azonban szerette volna, ha hajzata olyan dús és erős marad, mint ahogyan azt megszokta magán. A fejtetőn ugyan csak vékonyodni kezdtek a hajszálak, azonban a család férfi tagjait tekintve - akik bizony Danival ellentétben már most visszahúzódó hajvonallal rendelkeznek -, érthető, hogy miért akart belevágni a hajátültetési beavatkozásba, hiszen köztudott, hogy férfiaknál az egyik leggyakoribb az öröklött kopaszodás.

Emellett azt is megfigyelhetjük, hogy a sportolók világában bizony nagyon gyakori a hajzat gyérülése, mivel a hajhagymák működésére is ható tesztoszteron, mely a hajhullásban igencsak „bűnös”, szintén nagyon fontos szerepet játszik a koncentrációban és az energia-háztartásban, ami persze egy sportolónál létkérdés. Nem ritka tehát a kopaszság ezen a területen, így emiatt is érthető, hogy a vízilabdázó inkább meg akarta előzni ezt a kellemetlenséget.

Az eljárás során 5500 hajszál került átültetésre az amerikai hajbeültetési módszert alkalmazó HairHungary klinikán, melynek eredményeképpen a még amúgy sem ritka hajzat sokkal sűrűbb lesz, erősebb, és talán dúsabb, mint valaha. A vízilabdázó mindenképpen azt szerette volna, hogy ezzel a lépéssel úgymond megelőzze, kikerülje a kopaszodást, ami minden bizonnyal így is lesz. Ugyanis ha meg is indulna nála a kopaszodás folyamata, az átültetett hajszálakra nem fog hatni a fent említett tesztoszteron, így azok biztos és végleges megoldásként alkotnak majd hajkoronát.

A sportolónak tehát nem kell félnie ezentúl a kopaszodás rémétől, ugyanúgy, ahogy csapattársának Hosnyánszky Norbertnek sem, aki szintén a magyar hajklinikán végeztette el a hajbeültetését. Varga Dániel tehát beállt azon hírességek sorába, akik dús hajzatukat a hajátültetéssel szerezték meg.

Varga Dani hajbeültetésével kapcsolatos véleményét és tapasztalatait egy blogban fejti ki bővebben mely > ezen a linken találhtó.

A HairHungary klinikáról bővebben pedig > itt olvashat

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed