Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jim Carrey változásai

0 Komment

Az természetes, hogy a színészek legnagyobb művészete abban rejlik, hogy filmről-filmre, karakterről-karakterre teljesen más arcot képesek mutatni, eljátszani. A különböző figurák életre keltése nem kis feladattal jár, sem a szereplők szempontjából, sem pedig a maszkosok, sminkesek, kellékesek számára.

Jim Carrey-t rengeteg különféle karakter bőrébe bújva láthattuk már, és ezer arcot mutatott már nekünk a sokak által „gumiarcú” jelzővel emlegetett sztár. Nem mehetünk el azonban amellett, hogy bizony a való életben sem kerüli a változásokat mostanában. Bár hosszú éveken keresztül megszokhattuk, hogy általában egy bizonyos frizurával láthatjuk a képernyőnkön, nemrég több átváltozáson is keresztülment a magánéletében hajzata.

Ha minden igaz, egy szakítás miatt vágatta le szinte teljesen kopaszra hajzatát pár évvel ezelőtt, idén pedig nem csak hosszabb frizurával, hanem terjedelmes szakállal jelent meg a közönség előtt. Nem tudni, hogy ez pontosan miért pattant ki a fejéből, mindenesetre a világsztár jobban tenné, ha visszatérne az eredeti verzióhoz, és a már megszokott külsővel láthatnánk újra.

Egy biztos, a kopaszság szintén nem állt jól neki, éppen ezért, ha bármikor gond lenne hajzatával, mindenképpen érdemes lenne elgondolkodnia majd a hajbeültetésen, hiszen ez az egyetlen olyan végleges, és biztos megoldás, mely segítséget nyújthat a férfias, öröklött jellegű kopaszodóknak.

Ugyan azt láthatjuk, hogy a hajhullás veszélye egyelőre nem fenyegeti, és reméljük, hogy nem is fogja, azért ezt a lehetőséget mindenképp szem előtt kellene tartania, ha kopaszodni kezdene. A mindennapi életben sem áll mindenkinek jól a kopaszság, pedig rengetegen küzdenek már idejekorán ezzel a problémával. Nagyon fontos, hogy először az okokat derítsük ki szakember segítségével, és amint megtudjuk, hogy genetikai kopaszodásról van szó, már csak annyi a dolgunk, hogy eldöntsük: beletörődünk, vagy inkább felvesszük a kesztyűt?

A hajátültetés tökéletesen orvosolja ugyanis ezt a problémát, de nem mindenki tudja egyből meghozni a döntést. A HairHungary Klinika több páciense is vezetett már éppen ezért olyan blogot, melyből megismerhetjük a saját szemszögükből az eljárás menetét, illetve az eredményeket.

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

A hajátültetés fáj?

0 Komment

Nemrégiben egyik celebünk vetette fel a gondolatot, hogy a hajátültetés biztos nagyon fájhat, ezért valószínűleg ő nem feküdne a tűk alá. De vajon helyes-e a feltevés, hogy ez a beavatkozás valóban fájdalmakkal jár, vagy csak feleslegesen félünk ilyen részletektől, esetleg ilyen indokokkal próbáljuk kihúzni magunkat az alól, hogy meghozzuk a döntést?

Természetesen hiába terjed el egyre jobban a hajátültetésről szóló sok pozitív bejegyzés és beszámoló, sajnos még mindig nagyon sokan nem ismerik, hogy tulajdonképpen miről is szól egy ilyen eljárás, mivel jár, és mi várható utána.

A HairHungary Klinika pedig már rengeteg kopaszsággal küzdőnek adta vissza az elfelejtett frizurát, és ezzel együtt a korábbi kinézetet, ami valljuk be, igencsak pozitív változást jelent mindazoknak, akik hamar kezdték elveszíteni hajzatuk nagy részét. Emellett blogoldalt is vezetnek, akik átestek már a beavatkozáson, így mindenki választ tud kapni felmerülő kérdéseire és kétségeire.

A hajátültetést egyébként egy teljesen felszerelt, steril és a lehető legnagyobb kényelmet biztosító hajplasztikai műtőben végzik Klinikánkon. Ahhoz, hogy az eljárás ideje alatt a páciens el tudjon lazulni, hallgathat zenét, nézhet filmet, vagy akár internetezhet is. Mivel a beavatkozást helyi érzéstelenítéssel végzik, így semmilyen fájdalomtól nem kell tartani. A páciens maximum csak érzetszerűen fogja tapasztalni, hogy épp munka folyik a fejtetején, fájdalommal azonban egyáltalán nem kell számolni.

Tehát, akit a fájdalomtól való félelem tart vissza attól, hogy kopaszságával szembenézzen, és jelentkezzen az egyetlen végleges és biztos megoldást nyújtó eljárásra, annak itt az ideje, hogy elhiggye, ettől tényleg nem kell tartania.

A hajátültetés után nem csak az eredmény lesz biztos, hanem az is, hogy a páciens teljesen kicserélődik, sokkal jobban fogja érezni magát bőrében és főleg új frizurájában. Ráadásul a beültetett hajszálak már sosem fenyegetnek azzal, hogy újra kihullanának, így nyugodtan dőlhetünk majd hátra, és csak azzal kell foglalkoznunk, hogyan, merre fésüljük majd hajzatunkat.

 

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

A hajátültetés következményei

0 Komment

Mint tudjuk, a hajátültetés az egyetlen olyan biztos megoldást jelentő segítség, mely az öröklött kopaszodás esetén szóba jöhet. Próbálkozhatunk mindenféle kencével, samponnal és hitegető kezelésekkel, előbb vagy utóbb el fogunk jutni arra a pontra, hogy feladjuk a felesleges kísérleteket.

Azonban azzal, hogy számos próbálkozásunk kudarcba fulladt már, természetes, hogy bennünk van a félsz, amikor egy úgymond nagyobb fába vágnánk a fejszénket, és egy olyan beavatkozás mellett döntenénk, mely még reményt éltet bennünk. Természetes, hogy kétségeink vannak, és ezer kérdésünk is adódik hirtelen, de amikor végre megértjük, hogy ez az egyetlen lehetőség arra, hogy ismét ne önbizalom hiányosan nézzünk a tükörbe, akkor talán le tudjuk győzni a félelmeinket.

A hajátültetést eddig még senki nem bánta meg, ez talán az egyik legértékesebb indok arra, miért is vágjunk bele. Most összeszedjük azokat a következményeket, illetve eredményeket, melyek még inkább biztosíthatnak minket afelől, hogy kétségtelenül ez a legjobb döntés, amit meghozhatunk.

A hajbeültetés során saját, tarkótáji donorterületeinkről kerülnek át hajszálaink azon részekre, ahol nagyobb mértékben mutatkozik hajhiány. Mindenkinél személyre szabva kerül meghatározásra az, hogy hány hajszállal kell dolgozni, illetve hány alkalommal kell a tűk alá feküdni ahhoz, hogy a kívánt eredményt érhessük el. Ez természetesen attól függ, kinél milyen mértékben uralkodtak el a kopasz területek.

Mivel eredeti helyükön nem hat ezekre a hajszálcsoportokra az a férfi nemi hormon, mely a hajhullásért felelős, így új helyükön is ugyanígy fognak viselkedni. Ez azt jelenti, hogy a beültetett hajszálak tekintetében már nem kell félnünk attól, hogy újra szembekerülünk a kopaszodás rémével.

Ezen felül a mára tökéletesre forrott technológiának köszönhetően a műtéttel járó hegek annyira picik, hogy gyógyulás után teljesen láthatatlanok lesznek. Emellett pedig maximálisan természetes hatású lesz frizuránk, egyáltalán nem lehet megmondani majd róla, hogy nem maguktól nőttek oda azok a hajszálak.

A hajátültetés következményei közé tehát csakis a tökéletes eredményt, és persze az elégedettséget, a visszatért önbizalmat és a megújult, fiatalabb külsőt tudjuk felsorolni. Ha mégis akadnának még kétségek, olvassanak bele egy-egy blogba, melyeket hajbeültetésen átesett páciensek írtak.  

Bővebben a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Utolsó lehetőség!

0 Komment

A HairHungary Klinika nagyvonalú ajánlata már csak három napig elérhető mindazok számára, akik úgy döntenek, meg szeretnék változtatni életüket. Augusztus 15.-ig lehet ugyanis jelentkezni ahhoz, hogy a kiforrott technológiájú, biztos és végleges eredményt nyújtó hajátültetést kedvezmények keretein belül végeztethessük el.

Rengetegen vannak, akik kopaszodással küzdenek, hiszen ha a genetika okozza a hajhullást, az sajnos már fiatalabb korban elkezdődhet. Persze léteznek olyan okok is a háttérben, melyek nem okoznak végleges kopasz foltokat fejtetőnkön, hanem csak átmeneti hajgyérülés lép fel, de elég nagy százalékban hagynak maradandó károkat a kopaszodási folyamatok.

Amikor öröklött hajhullásról beszélünk, annak igazi ellenszere sajnos nincsen. Lehet ugyan késleltetni, és az elején különböző trükkökkel eltűntetni az egyre nagyobb területet követelő kopasz foltokat, azonban igazi megoldást csak a hajátültetés jelenthet arra, ha vissza szeretnénk szerezni frizuránkat. És miért ne szeretnénk? Mivel a kopaszság csak igen keveseknek áll jól, a haj gyérülése bizony lelkileg is megviseli azokat, akiknél beindult a kopaszodás. Nehéz ezt elfogadni, de létezik segítség, éppen ezért nem is szükséges beletörődnünk abba, amibe igazából nem is tudunk.

Most anyagilag is elérhetőbbé vált ez az eljárás, hiszen a HairHungary Klinika nyári kedvezményprogramja mindenki számára előnyös konstrukciókkal várja a pácienseket. A hajszálankénti alacsonyabb ár, a részletfizetés vagy az egészséghitel olyan kopaszodóknak is lehetővé teszi a hajátültetési beavatkozás igénylését, akik eddig nem is gondoltak erre a megoldásra anyagi vonzatai miatt.

Ne késlekedjen, jelentkezzen ingyenes konzultációra, hogy részese lehessen ennek a különleges kedvezménynek, és változtassa meg életét frizurájának visszaszerzésével! A fent leírt könnyítések mellett még további 10% kedvezményt is kapnak azok, akik blogot vezetnek majd a hajátültetés előtt átélt dolgokról, magáról a műtétről és annak eredményességéről. Érdemes tehát most belevágni!

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (70) 512-2296 vagy 06 (30) 552-0940

> A kedvezményprogramról bővebben

> Előtte-utána képek

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről

Ne maradjon le!

0 Komment

A HairHungary Klinika nyári kedvezményprogramja augusztus 15.-ig tart, így mindazoknak, akik nem akarnak lemaradni róla, másfél hetük van már csak jelentkezni. Ne csússzon le erről a kihagyhatatlan lehetőségről, hiszen a kopaszodás egyetlen biztos és végleges megoldása most mindenki számára elérhetőbb így, mint valaha!

Sokan ugyanis azért nem hozzák meg a döntést, hogy belevágnak a hajátültetésbe, mert természetesen nem olcsó mulatság. Nem is lehetne az, hiszen nem csak egy kiforrott és precíz, nagy szakértelmet igénylő beavatkozásról beszélünk, hanem egy olyan megoldásról, mely végleges eredményt ad.

A hajbeültetés során ugyanis a kopasz részekre azokat a tarkótáji hajszálakat ültetik át, melyekre nem hat az a bizonyos hormon, amely a hajhullásért felelős. Így új helyükön is úgy fognak viselkedni majd, mint a donorterületeken, ami azt jelenti, hogy többé már nem fog fenyegetni a hajhullás veszélye.

Ez rengeteg embernek hozza vissza nem csak a régi frizuráját, hanem önbizalmát, és önbecsülését is, hiszen a hajzat gyérülése igencsak mélyen és fájdalmasan tudja érinteni az embert. Természetes, hogy nem áll jól mindenkinek a tarság, és nem mindenki tudja elfogadni a kopaszodással járó kellemetlenségeket, de amennyiben maradandó kopasz foltokról beszélünk, sajnos nincs más megoldás, mint a hajátültetés.

A mostani, nyári kedvezményprogramban nem csak a hajszálankénti, beültetési ár alacsonyabb, hanem lehetőségünk van további részletfizetési, illetve egészséghiteli megoldás igénybe vételére. Ezen felül további 10% kedvezmény jár azoknak a pácienseknek, akik saját műtétükkel kapcsolatban blogot vezetnek, segítve ezzel mindenkinek, aki még a döntés vagy a beavatkozás előtt áll.

Ne késlekedjen hát, amennyiben kopaszodási problémákkal küzd, jelentkezzen augusztus 15.-ig ingyenes konzultációra, és amennyiben hajátültetésre van szüksége, részesüljön ebben a fantasztikus kedvezménycsokorban!

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (70) 512-2296 vagy 06 (30) 552-0940

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed