Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tetovált haj

0 Komment

Cikkünkben most egy olyan eljárást ismerhetünk meg közelebbről, melyről már tettünk említést korábban, de eddig nem részleteztük. Pedig egy olyan megoldásról van szó, mely sokak életébe hozhat változást. A hajtetoválás bizony számos kopaszodónak segíthet abban, hogy másképp érezze magát a mindennapokban.

A hajhullás problémája nagyon sok embert érinti, és bizony a legtöbben nem tudják, mit is kezdjenek vele. Pedig több lehetőség is van, melyek orvosolni tudják az okozott gondokat. Gyér frizurával, hajhiányos területekkel bizony senki nem érezheti jól magát, ilyenkor romlik az önbecsülés is, és nem szeretünk tükörbe nézve szembesülni azzal, hogy napról napra több hajszálnak kell búcsút mondanunk.

A legtökéletesebb megoldás maga a hajbeültetés, melynek segítségével visszanyerhetjük régi frizuránkat. Viszont vannak olyan esetek, amikor nem lehetséges ennek az opciónak a választása, ilyen például az, amikor nincs elegendő hajszál a tarkótáji részünkön sem, vagyis a donorterületen. Ilyenkor sem szabad elkeserednünk, hiszen a hajtetoválás segítségével sokat javíthatunk a kopaszság helyzetén.

Az eljárás során tulajdonképpen optikailag sűrítik a hajzatot, a fejbőr pigmentálásával. Ez leginkább akkor éri el a kívánt hatást, ha rövidre vágott frizuránk van, de akkor is segíthet a ritkultság eltűntetésében, ha például női hajválasztékokról beszélünk. Az eljárás során saját hajunk színével azonos, tetovált hajszálakat kapunk, melyek tökéletesen be fogják fedni a kopasz részeket.

Amennyiben hajhullást észlelünk magunkon, mindenképpen a legfontosabb az, hogy keressünk fel szakértőt, és tudjuk meg, milyen megoldások jöhetnek szóba. Sok esetben ugyanis elegendő külső és belső szerek alkalmazása, vagy csupán a kopaszodást kiváltó okok megszűntetése. Amennyiben öröklött vagy más olyan típusú hajhullásban szenvedünk, melyet megállítani nem tudunk, akkor a tökéletes megoldást a hajátültetés jelenti. Aki viszont hajtetoválással szeretné optikailag elfedni a kopasz foltokat, szintén szakértő kezekhez forduljon! Ezzel számos gondot elkerülhet, és professzionális eljárásban részesülhet.

Keresse fel a HairHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a hajátültetésről és a hajtetoválásról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Fahéjas mámorban

0 Komment

Az ünnepek közeledtével egyre többet találkozunk a finom illatokkal, nem csak otthonunkban, hanem a karácsonyi vásárokat járva is. Az almás, narancsos, forraltboros felhőket szinte mindig egy illat koronáz meg, méghozzá a fahéjé. A füstölőktől kiindulva a párologtatókig szinte minden téli illatosítóban és persze finomságban is megtalálható ez a fűszer.

Most egy olyan felhasználását fogjuk megismerni, amire lehet, hogy eddig még senki sem gondolt. Ugyanis nem csak az orrunknak és a gyomrunknak finom a fahéj, hanem bizony külső alkalmazása is nagyon sok pozitív hatást rejt magában. A következő kencét ha elkészítjük, több problémás részen is fel tudjuk használni.

Oldjunk fel egy kis doboznyi joghurtban 3-4 evőkanál mézet, 3 evőkanál mandulaolajat és mindezt fűszerezzük meg 4 kiskanálnyi fahéjporral. Az így kapott keveréket használhatjuk arcunkon bőrradírként, ebben az esetben finoman masszírozzuk vele arcunkat, amíg jólesik. A vérkeringést élénkítő hatása miatt olyan problémás részeken is alkalmazhatjuk ezt a csodaszert, mint például a fenék vagy a combok.

Végül, de nem utolsó sorban használhatjuk hajpakolóként is ellenállhatatlan illatú keverékünket. Ebben az esetben is masszírozzuk bele finoman fejbőrünkbe, és egész hajzatunkra oszlassuk el. Bő fél óra múlva mossuk le langyos vízzel, és élvezzük a végeredményt. Frizuránk bársonyosan puha lesz, és mivel a fahéj élénkítő hatású, a hajhagymáknak is jót fog tenni.

Természetesen, ha olyan problémával küzdünk, mint a hajhullás, akkor ez a pakolás nem jelenthet megoldást gondunkra. Megelőzés, illetve ápolás szempontjából kétségtelenül hatásos, azonban ha nagyobb a baj, akkor ott már más segítségre van szükségünk. Kopaszodás esetében forduljunk szakértő segítséghez, aki meg tudja mondani nekünk, hogy mi orvosolhatja problémánkat. Ez lehet egy mezoterápiás kezelés, vagy különböző külső és belső szerek alkalmazása is, illetve van, akinél csak a biztos megoldást jelentő hajátültetés jöhet szóba.

 

Bővebben a hajhullás okairól és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Divatos és hasznos

0 Komment

A nyári kalapok és sapkák több okból is tökéletes kiegészítők a nagy melegben. Egyrészt igen divatosak, és a megfelelőt kiválasztva nagyon jó kiegészítők lehetnek a szebbnél szebb nyári ruhák és ingek mellett, egyben pedig viselőjüket óvják az erős napsugaraktól.

Bizony nem véletlenül teszünk a kisgyerekek fejére is kis sapkákat nyáron, ezt azonban sok felnőtt igencsak mellőzi, pedig ez a viselet minden korosztálynak ajánlott ilyenkor. A mai divatban annyi fajta fejtető létezik, hogy szinte kizárt, hogy valaki ne találjon olyat, ami megfelelő és tetszik. Higgyük el, nagyon sok káros hatástól is megmentjük ezzel szervezetünket, és ezen felül még jól is nézhetünk ki.

Ha sokat tartózkodunk kint a forró napsugarak alatt, akkor bizony könnyen napszúrást kaphatunk. Ez szédüléssel, fejfájással és rosszulléttel járhat, ami bizony nem múlik el egykönnyen. Fejünk takarása mellett rengeteg folyadékot is kell fogyasztanunk ahhoz, hogy ezt elkerüljük.

Az erős napfénytől nem csak arcbőrünket, hanem természetesen fejbőrünket is védjük, ha fejünkre húzunk egy szalmakalapot vagy bármi más fejfedőt. Persze a hajas fejbőr annyira nincs kitéve veszélynek, de akinek kicsit is ritkább a hajzata, annak máris könnyen leéghet a fejbőre is. Ez pedig kellemetlenségekkel jár, hiszen a leégett fejbőr nem csak viszket, fáj és hámlik egy idő után, hanem bizony akár hajhulláshoz is vezethet.

Frizuránk ápolása a nyári hónapokban is nagyon fontos, hiszen annyi káros hatásnak van kitéve, hogy ha nem törődünk vele, akkor nagyon hamar szárazzá, töredezetté és élettelenné válhat. Aki pedig már kopaszodik, még inkább óvnia kell fejbőrét attól, hogy még nagyobb károk ne érjék.

Kopaszodást nagyon sok probléma okozhat, de ha idejében felismerjük, hogy mi áll a háttérben, akkor lehet ellene küzdeni. Ha viszont olyan gonddal állunk szemben, melyet nem lehet kiküszöbölni, akkor se keseredjünk el, hiszen a kopasz foltokra gyógyírt tud nyújtani a biztos és végleges hajátültetés. Az eljárás után már nem kell félnünk attól, hogy fejbőrünk le fog égni nyáron, és csak azért kell fejfedőt hordanunk, hogy nehogy napszúrást kapjunk.

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Fejkosz

0 Komment

A fejkosz egy olyan bőrbetegség, ami sajnos egyrészt igen kellemetlen, másrészt pedig hegesedéssel is jár. Igazából nem következtethetünk a nevéből semmire, hiszen sem a koszhoz nem köthető, ezen kívül pedig nem függ a nemtől és kortól sem, sajnos bármikor, bárkivel előfordulhat.

Persze hamarabb jelentkezik rossz higiénia mellett, de sajnos azokat is utolérheti, akik rendes körülmények között élnek. A betegséget kórokozó és gomba okozhatja, és fertőzött tárggyal való érintkezés útján terjed is sajnos.

A betegség a hajas fejbőrön alakul ki, általában szabad szemmel észrevehetően, így amint tapasztaljuk ezt, azonnal orvoshoz kell fordulni vele. A legjellemzőbb tünete a kérges lerakódás a hajszálak körül, melyet ha eltávolítunk, alatta a bőr nedves és vörös marad, mellette pedig igen kellemetlen szaga van a fejbőrnek.

A betegségnek három szakasza van. Az elsőnél csak fejbőrpír jelentkezik, a második szakaszban már láthatóak a felrakódások, amelyek már ilyenkor hajhullást eredményeznek. A legsúlyosabb szakaszban a fejbőr nagy része már beteg, ami akár teljes kopaszodáshoz is vezethet. Ezért fontos, hogy amint észleljük magunkon a betegség kialakulását, azonnal szakértő segítséghez kell fordulnunk. Kezeléskor pedig nem csak a megbetegedett fejbőrrel rendelkező egyént, hanem bizony a közvetlen környezetében élőket is kezelni kell, nehogy átterjedjen másra is a fertőzés.

A fejkoszt okozó gomba és kórokozó hamar elpusztítható, azonban az okozott hegek és a hajhullás miatti kopasz területek sajnos már nem orvosolhatóak olyan egyszerűen. Amennyiben sikerül a betegséget még idejében elcsípni, akkor egyes kezelések, és különböző készítmények alkalmazása segíthet bajunkon, azonban ha nagyon elhatalmasodott felettünk, és maradandó kopaszságot okozott, akkor lehetséges, hogy már csak a biztos megoldást jelentő hajátültetés jöhet szóba régi frizuránk visszavarázsolásához.

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Tavaszi méregtelenítés

0 Komment

Mindenki életében jó, ha néha kicsit számot vet magával és a szervezete egészségével. Nagyon fontos, hogy időnként ténylegesen és intenzívebben figyeljünk oda arra, hogy mi kerül a tányérra és a pohárba, hiszen ha nem törődünk ezzel egész évben, akkor bizony ez nagy károkat is okozhat.

Az igazi méregtelenítésre nagyon kevesen vállalkoznak, hiszen olyan megvonásokkal jár, melyet nem mindenki képes betartani. Pedig higgyük el, hogy ha néha végigcsinálunk egy-egy ilyen kúrát, annak szervezetünk igencsak örülni fog. Méregtelenítésre pedig az egyik legjobb időszak a tavasz. Mivel télen takarnak a ruhák, sokszor esünk bele olyan csábításokba, melyeket egyébként nem tennénk meg. Ezen felül ott van a karácsonyi dőzsölés, és a sok olyan mellékes apróság, mint a forró csoki és forralt bor, melyeket nem is veszünk számításba sokszor fogyasztásukkor. Ugyanakkor a téli időszakban sokkal kevesebb zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk, ami a vitaminháztartásunkban meg is látszik.

A méregtelenítés tehát nagyon szükséges folyamat. Többek között a haj és a hajhagymák is nagyon érzékenyek a méreganyagokra, így egy ilyen kúra a frizuránk regenerálódását is segíti, és sok esetben akár elejét veheti a hajhullásnak is. Egy méregtelenítő kúra után hajunk, bőrünk és körmeink is ragyogni fognak, nem beszélve arról, hogy szervezetünk többi része is hálás lesz, akár több kilótól is megszabadulhatunk közben.

Hajhullás és kopaszodás több okból is kialakulhat, többek között amiatt is, mert nem figyelünk oda, hogy egészségesen táplálkozzunk. Ezen felül viszont rengeteg más oka is lehet, így ha nagyobb hajritkulást tapasztalunk magunkon, akkor minél előbb ki kell deríteni, mi is áll a háttérben. Szakértő segítséghez fordulva megtudhatjuk, mi orvosolhatja problémánkat, ami lehet egy mezoterápiás kezelés, vagy a biztos és végleges megoldást nyújtó hajátültetés is.

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed