AJÁNLÓ
 
09:43
2014. 06. 10.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:43
2014. 06. 10.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:43
2014. 06. 10.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:43
2014. 06. 10.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:43
2014. 06. 10.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Divatos és hasznos

0 Komment

A nyári kalapok és sapkák több okból is tökéletes kiegészítők a nagy melegben. Egyrészt igen divatosak, és a megfelelőt kiválasztva nagyon jó kiegészítők lehetnek a szebbnél szebb nyári ruhák és ingek mellett, egyben pedig viselőjüket óvják az erős napsugaraktól.

Bizony nem véletlenül teszünk a kisgyerekek fejére is kis sapkákat nyáron, ezt azonban sok felnőtt igencsak mellőzi, pedig ez a viselet minden korosztálynak ajánlott ilyenkor. A mai divatban annyi fajta fejtető létezik, hogy szinte kizárt, hogy valaki ne találjon olyat, ami megfelelő és tetszik. Higgyük el, nagyon sok káros hatástól is megmentjük ezzel szervezetünket, és ezen felül még jól is nézhetünk ki.

Ha sokat tartózkodunk kint a forró napsugarak alatt, akkor bizony könnyen napszúrást kaphatunk. Ez szédüléssel, fejfájással és rosszulléttel járhat, ami bizony nem múlik el egykönnyen. Fejünk takarása mellett rengeteg folyadékot is kell fogyasztanunk ahhoz, hogy ezt elkerüljük.

Az erős napfénytől nem csak arcbőrünket, hanem természetesen fejbőrünket is védjük, ha fejünkre húzunk egy szalmakalapot vagy bármi más fejfedőt. Persze a hajas fejbőr annyira nincs kitéve veszélynek, de akinek kicsit is ritkább a hajzata, annak máris könnyen leéghet a fejbőre is. Ez pedig kellemetlenségekkel jár, hiszen a leégett fejbőr nem csak viszket, fáj és hámlik egy idő után, hanem bizony akár hajhulláshoz is vezethet.

Frizuránk ápolása a nyári hónapokban is nagyon fontos, hiszen annyi káros hatásnak van kitéve, hogy ha nem törődünk vele, akkor nagyon hamar szárazzá, töredezetté és élettelenné válhat. Aki pedig már kopaszodik, még inkább óvnia kell fejbőrét attól, hogy még nagyobb károk ne érjék.

Kopaszodást nagyon sok probléma okozhat, de ha idejében felismerjük, hogy mi áll a háttérben, akkor lehet ellene küzdeni. Ha viszont olyan gonddal állunk szemben, melyet nem lehet kiküszöbölni, akkor se keseredjünk el, hiszen a kopasz foltokra gyógyírt tud nyújtani a biztos és végleges hajátültetés. Az eljárás után már nem kell félnünk attól, hogy fejbőrünk le fog égni nyáron, és csak azért kell fejfedőt hordanunk, hogy nehogy napszúrást kapjunk.

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed