Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Divatos és hasznos

0 Komment

A nyári kalapok és sapkák több okból is tökéletes kiegészítők a nagy melegben. Egyrészt igen divatosak, és a megfelelőt kiválasztva nagyon jó kiegészítők lehetnek a szebbnél szebb nyári ruhák és ingek mellett, egyben pedig viselőjüket óvják az erős napsugaraktól.

Bizony nem véletlenül teszünk a kisgyerekek fejére is kis sapkákat nyáron, ezt azonban sok felnőtt igencsak mellőzi, pedig ez a viselet minden korosztálynak ajánlott ilyenkor. A mai divatban annyi fajta fejtető létezik, hogy szinte kizárt, hogy valaki ne találjon olyat, ami megfelelő és tetszik. Higgyük el, nagyon sok káros hatástól is megmentjük ezzel szervezetünket, és ezen felül még jól is nézhetünk ki.

Ha sokat tartózkodunk kint a forró napsugarak alatt, akkor bizony könnyen napszúrást kaphatunk. Ez szédüléssel, fejfájással és rosszulléttel járhat, ami bizony nem múlik el egykönnyen. Fejünk takarása mellett rengeteg folyadékot is kell fogyasztanunk ahhoz, hogy ezt elkerüljük.

Az erős napfénytől nem csak arcbőrünket, hanem természetesen fejbőrünket is védjük, ha fejünkre húzunk egy szalmakalapot vagy bármi más fejfedőt. Persze a hajas fejbőr annyira nincs kitéve veszélynek, de akinek kicsit is ritkább a hajzata, annak máris könnyen leéghet a fejbőre is. Ez pedig kellemetlenségekkel jár, hiszen a leégett fejbőr nem csak viszket, fáj és hámlik egy idő után, hanem bizony akár hajhulláshoz is vezethet.

Frizuránk ápolása a nyári hónapokban is nagyon fontos, hiszen annyi káros hatásnak van kitéve, hogy ha nem törődünk vele, akkor nagyon hamar szárazzá, töredezetté és élettelenné válhat. Aki pedig már kopaszodik, még inkább óvnia kell fejbőrét attól, hogy még nagyobb károk ne érjék.

Kopaszodást nagyon sok probléma okozhat, de ha idejében felismerjük, hogy mi áll a háttérben, akkor lehet ellene küzdeni. Ha viszont olyan gonddal állunk szemben, melyet nem lehet kiküszöbölni, akkor se keseredjünk el, hiszen a kopasz foltokra gyógyírt tud nyújtani a biztos és végleges hajátültetés. Az eljárás után már nem kell félnünk attól, hogy fejbőrünk le fog égni nyáron, és csak azért kell fejfedőt hordanunk, hogy nehogy napszúrást kapjunk.

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

A levehetetlen sapka

0 Komment

Míg előző cikkünkben azokról tettünk említést, akiknek a kopaszság védjegyükké vált, most azokra térünk ki egy kicsit, akik ugyanezt a helyzetet sapkával oldották meg. Ugyanis több olyan hírességet is láthatunk nap, mint nap, akik semmi pénzért, soha nem válnának meg a fejtetőjüket takaró sapkáktól, kalapoktól.

A közönséget, és úgy általánosságban az embereket mindig is érdekli és kíváncsivá teszi az, amit nem láthatnak, amiről nem tudhatnak. Így ezt néha érezhetjük akár reklámfogásnak is, de valljuk be, egy idő után unalmassá válik a kérdés: vajon miért nem veszi le soha a sapkáját? Sokan fogadásokkal próbálják rábírni a kalapviselőket, hogy csak egyszer láthassa mindenki, milyen is az igazi kinézetük, de ezek mindig kútba fulladt ötletek lesznek.

Ha a fejfedő válik ugyanis egyfajta védjeggyé, akkor biztosak lehetünk abban, hogy nincs az a gyenge pillanat, vagy civil lét, amikor anélkül láthatjuk ezeket az embereket. De mi vezethet idáig, hogy valaki ennyire nem akarja megmutatni önmagát?

A válasz nagyon sokrétű lehet, de elsősorban arra gondolhatunk, hogy bizony a csinos kis fövegek kopasz fejtetőt takarhatnak. Folyamatos hordásuk valószínűleg abból alakult ki, hogy tulajdonosuk nem tudta maradéktalanul elfogadni a kopaszodást, és inkább elrejtette. Természetesen hírességeknél közrejátszhat a divat is, valamint, ha már egyszer így váltak ismertté, akkor nehéz is lenne letenni ezt a kiegészítőt.

A mindennapi emberek között is nagyon sokan hordanak inkább sapkát, minthogy mutogassák kopaszságukat, de természetesen ezt nem lehet mindenhol megtenni. Hiszen vannak helyek és helyzetek, ahol és amikor egyáltalán nem illik sapkát viselni.

Ha hajunk hullani kezd, és fennáll a kopaszság veszélye, hamar el kell döntenünk, hogy tudunk-e majd együtt élni vele, vagy nem. Ha semmi esetre sem vagyunk képesek elfogadni hajzatunk hiányát, nagyon sok lehetőség áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy ezt a folyamatot megállítsuk, illetve a hajátültetéssel például vissza is tudjuk forgatni az idő kerekét. Tehát ha nem tudunk együtt élni vele, ne rejtegessük kopaszságunkat, hanem inkább keressük meg a megfelelő megoldást hajzatunk visszanyerésére.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:
HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Fotók forrásai: http://celebcenter.hu/vujity-tvrtko/; http://celebcenter.hu/vujity-tvrtko/

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed