AJÁNLÓ
 
09:37
2014. 12. 16.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:37
2014. 12. 16.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:37
2014. 12. 16.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:37
2014. 12. 16.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:37
2014. 12. 16.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fahéjas mámorban

0 Komment

Az ünnepek közeledtével egyre többet találkozunk a finom illatokkal, nem csak otthonunkban, hanem a karácsonyi vásárokat járva is. Az almás, narancsos, forraltboros felhőket szinte mindig egy illat koronáz meg, méghozzá a fahéjé. A füstölőktől kiindulva a párologtatókig szinte minden téli illatosítóban és persze finomságban is megtalálható ez a fűszer.

Most egy olyan felhasználását fogjuk megismerni, amire lehet, hogy eddig még senki sem gondolt. Ugyanis nem csak az orrunknak és a gyomrunknak finom a fahéj, hanem bizony külső alkalmazása is nagyon sok pozitív hatást rejt magában. A következő kencét ha elkészítjük, több problémás részen is fel tudjuk használni.

Oldjunk fel egy kis doboznyi joghurtban 3-4 evőkanál mézet, 3 evőkanál mandulaolajat és mindezt fűszerezzük meg 4 kiskanálnyi fahéjporral. Az így kapott keveréket használhatjuk arcunkon bőrradírként, ebben az esetben finoman masszírozzuk vele arcunkat, amíg jólesik. A vérkeringést élénkítő hatása miatt olyan problémás részeken is alkalmazhatjuk ezt a csodaszert, mint például a fenék vagy a combok.

Végül, de nem utolsó sorban használhatjuk hajpakolóként is ellenállhatatlan illatú keverékünket. Ebben az esetben is masszírozzuk bele finoman fejbőrünkbe, és egész hajzatunkra oszlassuk el. Bő fél óra múlva mossuk le langyos vízzel, és élvezzük a végeredményt. Frizuránk bársonyosan puha lesz, és mivel a fahéj élénkítő hatású, a hajhagymáknak is jót fog tenni.

Természetesen, ha olyan problémával küzdünk, mint a hajhullás, akkor ez a pakolás nem jelenthet megoldást gondunkra. Megelőzés, illetve ápolás szempontjából kétségtelenül hatásos, azonban ha nagyobb a baj, akkor ott már más segítségre van szükségünk. Kopaszodás esetében forduljunk szakértő segítséghez, aki meg tudja mondani nekünk, hogy mi orvosolhatja problémánkat. Ez lehet egy mezoterápiás kezelés, vagy különböző külső és belső szerek alkalmazása is, illetve van, akinél csak a biztos megoldást jelentő hajátültetés jöhet szóba.

 

Bővebben a hajhullás okairól és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed