AJÁNLÓ
 
15:04
2012. 11. 23.
A népszerű angol futball csatárt Wayne Rooneyt több klub is szeretné megszerezni, azonban még két...
A bejegyzés folyatódik
 
15:04
2012. 11. 23.
Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb sztárfodrásza James Brown és az Xfaktor 2010-es döntőse...
A bejegyzés folyatódik
 
15:04
2012. 11. 23.
A Manchester United futball sztárja már sokszor került blogunk előterébe. Aki ismeri, jól tudja,...
A bejegyzés folyatódik
 
15:04
2012. 11. 23.
A londoni Olimpián Rooneynak, az angolok egyik legnagyobb büszkeségének bár nem adatott meg úgy...
A bejegyzés folyatódik
 
15:04
2012. 11. 23.
A Manchester United csatáráról számtalan gúnyos kép és videó jelent meg miután hajátültetése...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hajátültetés egyik speciális technikája során a kopaszodás megelőzésére és kezelésére párhuzamosan alkalmazott gyógyszernek köszönhetően meglepő módon a nemi vágy, az energia és a teljesítmény növekedése várható a pácienseknél.

A SafeSystem-FUE (follicular unit extraction enhanced - hajtüsző kivétel és átültetés) elnevezésű technika során az egyes hajtüszőket a fej hátsó és oldalsó részéből egy félautomata speciális miniatűr fúróval veszik ki, és a felső és elülső részre ültetik be. Ez azonban csak az egyik része a kezelésnek, a másik az úgynevezett propecia nevű gyógyszer alkalmazása.

wayne rooney finasterid hairhungary hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés fue2 adrogén alopéciaA finasterid hatóanyagot tartalmazó készítmény a férfias típusú hajhullás (androgén alopécia) ellen hat, és hajátültetés esetén gyakran alkalmazzák. A kutatások szerint a szer meglehetősen hatékony: a propeciát szedők 90 százaléka a kopaszodás megszűnését tapasztalja, 65 százalék esetében pedig a nyugalmi fázisban lévő hajhagymák működése is megindul.

Bár a gyógyszert szedők közül néhányan negatív mellékhatásokat, például a libidó és az energiaszint csökkenését tapasztalják, mások éppen az ellenkezőjéről számolnak be. Utóbbiak esetében megnő a nemi vágy, energikusabbá válnak, továbbá nő az izomtömegük és teljesítményük is.

Ezt tanúsítja Wayne Rooney futballista esete is, aki tavaly esett át hajbeültetésen és Ő maga is szedett finasterid készítményt. Kezelése óta a pályán nyújtott teljesítménye drámai mértékben javult, annyira, hogy a Manchester United vezetője, Sir Alex Ferguson egyenesen a „fehér Pelének” nevezte. Az internetes fórumokon egyébként ugyanezekről a váratlan javulásokról ír számos férfi és sportolók esetében fontos tényező az is, hogy a finasterid nem szerepel egyelőre a dopping listán.

wayne rooney finasterid hairhungary hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés fue2 adrogén alopécia

Bár hajunk egészségét és minőségét táplálkozásunk, életvitelünk, hajápolási szokásaink határozzák meg, a genetikai tényezőket nem tudjuk befolyásolni. Hajunk típusát és a hajhullás mértékét is nagyban befolyásolja a genetika, ami ellen esetenként csak a hajbeültetéssel lehet küzdeni.

Bővebb információk a hajhullásról, kopaszodásról és a megoldást kínáló kezelési lehetőségekről:
HairHungary klinika - www.hairhungary.hu

Forrás: napidoktor.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed