Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vélemények a külvilágtól

0 Komment

Amikor valaki egy nagyobb, külső változáson megy keresztül, természetes, hogy az lelki átalakulást is okoz. Ha pedig a külsőnk mellett a kisugárzásunk is változik emiatt, akkor ténylegesen másképp hatunk majd a külvilágra is. Arra voltunk kíváncsiak, hogy pontosan hogyan?

A frizura az egyik legfontosabb része annak, hogyan nézünk ki, és mit árul el rólunk a külsőnk. Pontosan ezért szeretünk eljárni a fodrászhoz, és emiatt próbálunk mindig olyan hajviseletet választani magunknak, ami hozzánk illik. Nem csak a hölgyek számára kulcskérdés, hogyan hordják a hajukat, hanem bizony a férfiak is egyre inkább odafigyelnek erre.

Azonban mindent képes áthúzni, ha valaki elkezd kopaszodni. Márpedig a férfiak sajnos igen nagy részét érinti az öröklött jellegű kopaszodás, amire ráadásul igazi gyógyszer nincs, maximum késleltetni lehet a probléma súlyosbodását. Az egyetlen olyan megoldás ilyenkor, ami biztosan segít, az a hajátültetés, mely eljárás ráadásul végleges eredményt ad a beültetett részeken.

Aki nem tud azonosulni azzal, hogy kopasz frizurára váltson, és amellett dönt, hogy szakértő kezek segítségét kéri, annak a hajátültetés képes visszaadni azt a régi külsőt, aminek elvesztése súlyos lelki és önbizalmi gondokat indíthatott be. Ez a változás pedig mindenképpen pozitív.

Éppúgy, mint a külvilág véleménye is egy-egy ilyen átalakulásról. Hozzászólások és vélemények között lavírozva az esetek többségében mindenkitől bátorító és elismerő szavakat lehet látni ugyanis. Többször olvasható, hogy milyen csodás a változás, és minden, ami ezzel jár. A többség szerint a páciensek akár éveket tagadhatnak le az új frizurának köszönhetően, és a végeredmény egyszerűen mindenkit levesz a lábáról.

Persze akadnak olyanok is, akik felesleges pénzköltésnek tartják azt, ha valaki felveszi a harcot a kopaszodás ellen – általában ők azok, akik vagy nem tapasztalták még a hajgyérülés kellemetlenségeit, vagy azon szerencsések közé tartoznak, akiknek jól áll a kopaszság -, viszont a végkimenetelt ezek az emberek sem firtatják. A lényeg pedig abban rejlik, hogy mindenkinek arra kell törekednie, és arra kell áldoznia, amitől jobban érzi majd magát. Az biztos, hogy utána saját maga, és a külvilág számára is egy pozitív példa lesz.

 

Tudjon meg többet a kopaszodásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Átváltozások

0 Komment

Már többször említettük azt, hogy a filmvásznon rengetegen nem csak karakterileg bújnak bele más személy bőrébe, hanem sokszor bizony a külső is átformálásokon esik át ahhoz, hogy az adott szereplő minden oldalról hiteles legyen, és elhitesse a nézőkkel azt, akit játszik.

A legtöbbször használt kellék az átváltozáshoz pedig nem más, mint a hajzat. A színészek nagyon sok esetben használnak parókákat, de az is természetes nekik, ha éppen saját hajzatukkal kell kicsit játszadozni, és ha nagyon muszáj, akkor le is vágatni. A kopaszság megoldása mára már tökéletes, a maszkírozók igazán képesek eltűntetni előlünk az eredeti személyeket.

Az egyik kereskedelmi televízió újra megjelent műsorában most hétről hétre változtatják át az énekeseket, hol kisebb, de inkább nagyobb sikerrel. És természetesen itt is a legnagyobb hangsúlyt a frizura kapja, hiszen sokszor elég egy jól kiválasztott paróka ahhoz, hogy viselője megidézhessen valakit a színpadon. A kopaszság kérdése itt is remek megoldásokra talál, még olyan helyzetekben is, amikor egy egész nagy hajkoronát kell eltűntetni.

Elnézve a karaktereket azért valljuk be, a legtöbben ijesztően néznének ki új hajzatukkal, főként, ha kopaszságról beszélünk például egy nagy loknikkal rendelkező hölgy esetében. Ilyenkor láthatjuk, mekkora kincs a frizuránk, és mennyire kell vigyáznunk rá ahhoz, hogy az ilyenfajta változások tényleg csak maszkírozással jöhessenek létre, nem pedig valami káros hatásnak köszönhetően.

A hajzatunk nagy kincs, hiszen meghatározza egész kinézetünket, megjelenésünket, személyiségünket. Éppen ezért foglalkozni kell ápolásával, óvni kell a káros tényezőktől, és amint gond lép fel állapotában, esetleg hullani kezd, azonnal szakértő segítséghez kell fordulnunk. Mivel rengeteg ok állhat ilyenkor a háttérben, fontos kideríteni, hogy mi indíthatta el a hajzat állapotának romlását vagy magát a kopaszodást. Ha általunk befolyásolható a kiváltó ok, akkor azt azonnal fel kell számolni, viszont amennyiben olyan egészségügyi vagy éppen öröklött tényezők bújnak meg a háttérben, melyeket mi nem tudunk megváltoztatni, más segítség is kell. Átmeneti hajhullás esetén megoldást jelenthet a mezoterápiás kezelés, öröklött jellegű kopaszodásra viszont csak a hajátültetés a biztos gyógyír.  

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Kopaszodik a párom!

0 Komment

A legtöbb párkapcsolatban azon áll vagy bukik a közös történetünk, hogy mennyire vagyunk képesek elfogadni a másik hibáit, mennyire akarjuk megváltoztatni egyes dolgokban, illetve, hogy ezt a változtatást ő mennyire teszi meg értünk szívesen és könnyedén, ha egyáltalán megteszi. Ez így van mind a külsőnket, mind pedig a belsőnket illetően.

Természetesen, ha két ember együtt van, akkor folyamatosan csiszolódnak, kialakulnak szokások, melyeket együtt élnek át nap, mint nap, és persze egyszer-egyszer előjönnek az ellentétek is. De mi van akkor, ha egy olyan külsőt érintő probléma jön be a képbe, mely ellen mi magunk nem tehetünk semmit.

Ilyen lehet például a kopaszodás is, mely legtöbb esetben sajnos nem tőlünk függ, nem választhatjuk meg, hogy mikor kezdődjön el. A férfiakat érintő, leggyakrabban előforduló, öröklött jellegű kopaszodás ráadásul sok esetben már elég fiatal korban megindulhat, és ez természetesen zavaró hatással van a legtöbb kopaszodóra. És sok esetben nem csak rájuk, hanem kedvesükre is, hiszen az addig megszokott fürtöknek, rakoncátlan tincseknek, melyek közé eddig élvezettel túrhattak, igen hamar búcsút kell inteniük. Persze, ha a férfinak a szerencsétlen, kopaszodásért felelős gének mellé szerencsés gének is társultak, és jól áll neki a tar fej, akkor csak idő kérdése, és megszokjuk az új külsőt. Azonban nem mindenkiről mondható el, hogy hajzat nélkül is jóképű és szexi. Az ilyen helyzetekben pedig a társaknak sincs könnyű helyzetük, hiszen attól még, hogy szeretik párjukat, a külső változások árnyoldalt jelenthetnek a kapcsolatban is.

Fontos, hogy minden helyzetben álljunk ki szívünk választottja mellett, és ha negatív irányba kezd haladni a kopaszodás okozta helyzet, akkor ne hazudjuk azt, hogy „igen, nekem így is tetszel”. Beszéljük meg ezt a problémát, és próbáljuk terelni kedvesünket arra az útra, ami mindenki számára megnyugvást okozhat.

A kopaszodás ugyanis manapság már nem egy orvosolhatatlan gond, hanem igenis tehetünk ellene, ha nem szeretnénk, hogy beférkőzzön mindennapjainkba és magánéletünkbe. A hajátültetés lehetőséget ad mindenki számára, hogy ismét olyan frizurával hódítson, mint régen, és elfelejthesse a hajhullás okozta kellemetlenségeket. Fogjuk hát meg párunk kezét, és segítsük a helyes döntés meghozatalában, hogy a hajbeültetés után aztán mindketten elégedettek lehessünk az eredménnyel!

 

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Kevesebb hajszál is nagy változás

0 Komment

A kopaszodás kérdéséhez nagyon eltérő módon állnak hozzá az emberek. Van, akit már pár hajszál elvesztése is sokkol, és minden nap nézegeti magát a tükörben, hogy mennyire látszik már ki a fejbőre, de olyan is akad, akinek hiába indul meg nagymértékben a hajhullása, akkor sem akar tudomást venni róla, esetleg olcsó trükkökkel próbálja eltüntetni a nyomokat.

kopaszodás hajhullás hajátültetés hajbeültetés hairhungary kevesebb hajszál hajritkulás tarság kopasz fej nagy változás

Egyik eset sem jó, hiszen ha feleslegesen ijedezünk, annak sincs értelme, és az is rossz döntés, hogyha homokba dugjuk a fejünket, amikor már elért minket a kopaszodás problémája. Ugyanis előbbi esetben csak szükségtelenül aggódunk, utóbbiban viszont annak ellenére, hogy ha időben szakemberhez fordulnánk, talán orvosolhatnánk gondunkat, megvárjuk, hogy túl késő legyen, amikor már drasztikusabb segítségre lesz szükség.

A férfiaknál gyakrabban előforduló öröklött kopaszodás esetében is fontos, hogy hamar tegyünk a kopasz foltok ellen. Ilyen esetekben az egyetlen biztos megoldást a hajátültetés jelenti, viszont nem kell megvárnunk azt, hogy az egész fejtetőnk tar legyen ahhoz, hogy ezt a lehetőséget kihasználjuk. Higgyük el, hogy már a kisebb kopaszodásnál is rengeteget jelenthet a kevesebb hajszál beültetése is.

A HairHungary Klinikán november végéig most azok is őrületesen jó kedvezménnyel juthatnak hozzá egy ismét dús frizurához, akiknek csak kevesebb hajszál szorul az átültetésre. Érdemes tehát belevágni, hiszen ugyanolyan jó áron eshetünk át a beavatkozáson, mint akiknél több mint 5000 hajszálat kellene átültetni.

Lehetséges, hogy eddig azt gondoltuk, ez még csak kismértékű kopaszság, alig észrevehető vagy éppen még ráérünk ezzel foglalkozni, azonban mégis el fogunk csodálkozni majd azon, hogy a hajátültetés után hiába csak kevesebb számú hajszál került át a kényes helyekre, akkor is hatalmas változást eredményezett már most. Ne habozzunk hát meghozni a döntést, az eredménnyel mindenképpen elégedettek leszünk!

> Hajbeültetés kedvezményprogram (november 30-ig)

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed