AJÁNLÓ
 
09:16
2015. 09. 17.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:16
2015. 09. 17.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:16
2015. 09. 17.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:16
2015. 09. 17.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:16
2015. 09. 17.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kopaszodik a párom!

0 Komment

A legtöbb párkapcsolatban azon áll vagy bukik a közös történetünk, hogy mennyire vagyunk képesek elfogadni a másik hibáit, mennyire akarjuk megváltoztatni egyes dolgokban, illetve, hogy ezt a változtatást ő mennyire teszi meg értünk szívesen és könnyedén, ha egyáltalán megteszi. Ez így van mind a külsőnket, mind pedig a belsőnket illetően.

Természetesen, ha két ember együtt van, akkor folyamatosan csiszolódnak, kialakulnak szokások, melyeket együtt élnek át nap, mint nap, és persze egyszer-egyszer előjönnek az ellentétek is. De mi van akkor, ha egy olyan külsőt érintő probléma jön be a képbe, mely ellen mi magunk nem tehetünk semmit.

Ilyen lehet például a kopaszodás is, mely legtöbb esetben sajnos nem tőlünk függ, nem választhatjuk meg, hogy mikor kezdődjön el. A férfiakat érintő, leggyakrabban előforduló, öröklött jellegű kopaszodás ráadásul sok esetben már elég fiatal korban megindulhat, és ez természetesen zavaró hatással van a legtöbb kopaszodóra. És sok esetben nem csak rájuk, hanem kedvesükre is, hiszen az addig megszokott fürtöknek, rakoncátlan tincseknek, melyek közé eddig élvezettel túrhattak, igen hamar búcsút kell inteniük. Persze, ha a férfinak a szerencsétlen, kopaszodásért felelős gének mellé szerencsés gének is társultak, és jól áll neki a tar fej, akkor csak idő kérdése, és megszokjuk az új külsőt. Azonban nem mindenkiről mondható el, hogy hajzat nélkül is jóképű és szexi. Az ilyen helyzetekben pedig a társaknak sincs könnyű helyzetük, hiszen attól még, hogy szeretik párjukat, a külső változások árnyoldalt jelenthetnek a kapcsolatban is.

Fontos, hogy minden helyzetben álljunk ki szívünk választottja mellett, és ha negatív irányba kezd haladni a kopaszodás okozta helyzet, akkor ne hazudjuk azt, hogy „igen, nekem így is tetszel”. Beszéljük meg ezt a problémát, és próbáljuk terelni kedvesünket arra az útra, ami mindenki számára megnyugvást okozhat.

A kopaszodás ugyanis manapság már nem egy orvosolhatatlan gond, hanem igenis tehetünk ellene, ha nem szeretnénk, hogy beférkőzzön mindennapjainkba és magánéletünkbe. A hajátültetés lehetőséget ad mindenki számára, hogy ismét olyan frizurával hódítson, mint régen, és elfelejthesse a hajhullás okozta kellemetlenségeket. Fogjuk hát meg párunk kezét, és segítsük a helyes döntés meghozatalában, hogy a hajbeültetés után aztán mindketten elégedettek lehessünk az eredménnyel!

 

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed