AJÁNLÓ
 
18:44
2012. 07. 16.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
18:44
2012. 07. 16.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
18:44
2012. 07. 16.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
18:44
2012. 07. 16.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
18:44
2012. 07. 16.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mit tesz a hajjal a dauer?

0 Komment

Hajunk szépsége, ápoltsága és kinézete az egyik legfontosabb tényező életünkben, hiszen mint a ruháink, frizuránk is nagymértékben járul hozzá megjelenésünkhöz, „öltöztet”.

A legtöbb nő mindent elkövet azért, hogy frizurája szép legyen és egyedi, de szinte sosem érik el azt a pontot, hogy azt mondanák rá, tökéletes. A szürkeség és mindennaposság ellen pedig rengeteg praktika áll rendelkezésükre, melyek használatával mindig utat lehet törni a megújulás felé. De vajon ezek a megoldások mit tesznek a hajunkkal?hajhullás hairhungary kopaszodás dauer tartós hullám töredezett haj göndör fürtök

Általános tényként lehet kijelenti azt, hogy a göndör hajúak mindig az egyenesre vágynak, akiket pedig egyenes frizurával áldott meg a sors, azok mindent képesek elkövetni azért, hogy göndör fürtjeik legyenek.

A különböző hajcsavarók és sütővasak használatának eredménye csak ideig-óráig tarthajhullás hairhungary kopaszodás dauer tartós hullám töredezett haj göndör fürtök, ezért ha valaki tartósabb hatást szeretne elérni, annak a dauer adta lehetőséget kell választania.

A tartós hullám készítésének első lépéseiben kémiai anyagokat használnak a haj 97%-át kitevő keratin felpuhítására, majd ezt követően oxidáló szerekkel rögzítik az átalakított formát.

Ezt a fajta átváltozást később sokan megbánják, hiszen a lenőtt, dauerolt hajvégek nagyon rossz látványt nyújtanak, valamint szét is töredezhetnek. Előfordul olyan is, hogy a dauerolt rész egyszerűen „letörik”, ez nagyon kellemetlen lehet.

hajhullás hairhungary kopaszodás dauer tartós hullám töredezett haj göndör fürtökBármennyire fejlődik ez a szépészeti eljárás, sajnos még mindig rengeteg káros hatással jár: a haj száraz és fénytelen lesz, töredezni kezd és a sok megpróbáltatás miatt hajhullás is kialakulhat.

Ha dauerolt haja hullani kezd, még nem biztos, hogy a dauer használata áll a probléma hátterében. Ilyen esetekben mindenképpen ki kell vizsgálni, mi okozhatja a kopaszodást, hajhullást. A HairHungary klinikán személyre szabottan segítenek a hajhullás okainak felkutatásában és kezelésében, a végső megoldást pedig sok esetben csak a hajátültetés jelentheti.

Tudjon meg többet a HairHungary klinikáról:

HairHungary Klinika
Web: www.hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed