AJÁNLÓ
 
09:01
2016. 11. 08.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:01
2016. 11. 08.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:01
2016. 11. 08.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:01
2016. 11. 08.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:01
2016. 11. 08.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vonzó vagy taszító?

0 Komment

Arra a kérdésre, hogy „milyen az igazi?” a legtöbben rávágják, hogy a legfontosabbak a belső értékek. Persze ez szép és jó, de sajnos amellett, hogy újra egy elcsépelt mondatot hallhatunk, ráadásul csak félig takarja az igazságot. Ugyanis egyszerűen képtelenség elmenni a külső mellett, hiszen elsőként ez az, ami megfoghat valakiben.

Akármennyire is az a legfontosabb, hogy jól érezzük valakivel magunkat, hogy legyen humora az illetőnek, vagy éppen, ha arra van szükségünk, akkor egy csendes és odaadó társra találjunk, akkor is legelőször csak a küllem alapján lesz valaki vonzó vagy sem. Míg nem ismerjük meg jobban, olyan apró részletekből próbálunk tájékozódni, mint például: hogyan hordja a haját, milyen színű a szeme, milyen a mosolya, vagy éppen rágja-e a körmét.

Pontosan ezért ijednek meg annyira a férfiak, amikor kopaszodni kezdenek, hiszen a hajzat az egyik legfontosabb eleme kinézetünknek. Az öregedés jelei pedig nyilvánvalóan csorbíthatnak az összképen - legalábbis azt hisszük -, az pedig egyenesen kétségbeejtő, ha valaki már fiatalabb korában búcsút kell, hogy intsen hajzatának.

A korán jött kopaszság a férfiak többségében elindít egy félelmet, miszerint soha többé nem lehetnek már annyira vonzóak, mint előtte. Valószínűleg éppen ezért nem is lehetnek azok, hiszen az egyik legtaszítóbb tulajdonság az, ha valaki teljes önbizalomhiánnyal küzd. A többség tekintetében ugyanis nem a kopaszsággal van a probléma, hanem azzal, hogy ezt nem tudja az adott illető elfogadni, és úgymond „viselni”.

Pedig a legtöbb nő szerint sokkal inkább taszító az, ha valaki rágja a körmeit, vagy esetleg sörhasat ereszt, nem beszélve az orrból vagy a fülekből kilógó szőrszálakról. Az ápoltság tehát sokkal fontosabb, de a legnagyobb hangsúlyt még mindig a magabiztosság és az önelfogadás kapja. A nők többsége akkor vonzódik egy férfihoz, ha úgy érzi, az biztos lábakon áll, és ezáltal biztonságérzetet ad hölgy társának is, ami talán a legvonzóbb lehet a gyengébbik nem számára.

Azt azonban nem várhatjuk el senkitől sem, hogy egy olyan változást elfogadjon, amivel nem tud azonosulni. Ugyanúgy, ahogy a sörhas kialakulása ellen, bizony a kopaszodás ellen is tehetünk már. Az öröklött jellegű kopaszodásra biztos megoldást nyújt a hajátültetés, melynek segítségével elfelejthetjük a gyér fejtetőt, és magabiztosságot sugározhatunk. A többi már tényleg csak a belsőnkön múlik!

 

Látogasson el honlapunkra, és tudjon meg még többet a kopaszodásról, illetve annak kezelési lehetőségeiről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed