Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kopasz vízilabdások

0 Komment

Szombaton láthattuk először, majd tegnap este újra  vízbe csobbanni a magyar vízilabda válogatott tagjait, akik közül néhányuk frizuráján biztosan sokak szeme megakadt. Ugyanis a srácok közül volt, aki teljesen kopaszra nyíratta hajzatát.

Egy interjúban Zalánki Gergő elmesélte, hogy először Manhercz Krisztiánnal csak a taréjt találták ki, ám saját magának nem tetszett a végeredmény, így inkább a teljes kopaszság mellett döntött, csapattársával ellentétben.

Szintén meglepő, hogy Varga Dániel is teljesen kopaszon érkezett az első megmérettetésekre, hiszen, mint tudjuk, ő nagyon is félti dús hajzatát. Emiatt már a HairHungary Klinika pácienseként is megemlíthetjük, hiszen hajátültetés segítségével biztosította be, hogy hajzata valóban sűrű is maradjon.

Szintén járt már Klinikánkon Hosnyánszky Norbert is, akinek homlokvonalának teljes megemelkedésével voltak problémái, amit szintén a hajátültetés segítségével lehetett orvosolni. Ugyan a két eset nagyon eltér egymástól, hiszen az egyik inkább megelőzés volt, a másik pedig már egy meglévő gond megoldását jelentette, azt nem lehet vitatni, hogy a hajbeültetés lehetőséget ad mindenkinek arra, hogy olyan hajzattal éljen, amilyen illik hozzá, és amilyet szeretne.

A válogatott többi tagja most csak poénból, és talán valamilyen szerencsét hozó babonából vágatta kopaszra, vagy majdnem kopaszra frizuráját. Azt azonban tudnunk kell, hogy a sportolókat mennyire nagy számban érintheti az androgén jellegű kopaszodás, mint például ahogy a fent említett Hosnyánszky Norbert esetében is erről beszélhetünk.

Ennek oka az, hogy a genetikai eredetű kopaszodás fő ludasa ugyanaz a hormon, mely a sportolóknál nagy szerepet kap a koncentráció és kitartás, küzdés terén és a folyamatos erőnléti állapot biztosításában. Az egyetlen biztos, és végleges eredményt adó megoldás a hajátültetés, mely Klinikánkon is rengeteg sportolónak és magánszemélynek adta már vissza frizuráját.

A magyar vízilabda válogatott fent említett tagjainál tehát csak átmeneti ez a kopaszság, aminek talán a női rajongók kicsit örülhetnek is. Reméljük még sokszor láthatjuk a fiúkat a vízben jó eredményekkel, amihez a HairHungary Klinika csapata jó szurkolást kíván mindenkinek!  

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Aktív sportolás

0 Komment

A kiegyensúlyozott, egészséges életmódhoz szervesen hozzátartozik az is, hogy a mozgás nagy hangsúllyal megjelenjen mindennapjainkban. Már fél óra gyors séta is segíthet, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, de azok, akik valamilyen sportba fektetik energiájukat, rengeteg negatív hatástól és betegségek ezrétől menekülhetnek meg.

Az aktív sportolók természetesen sokkal nagyobb erőbedobással élik hétköznapjaikat, és akinek ez válik az életévé, annak nem csak a munkája, hanem a szenvedélye is a kiválasztott sportág lesz. Általában már gyermekkorban kezdik pályájukat, így egészen fiatal koruktól alakul már át szervezetük erre az életformára. Gyönyörű izmok, kitartás, erő és persze a hajszolt siker folyton nyakukban ólálkodó súlya jellemzi az igazán nagy sportolókat.

Amellett, hogy a mozgás egészséges, a mindennapi edzésnek sajnos előbb vagy utóbb jelentkezhetnek hátulütői is. Ilyenek például az idős korra szinte teljesen kimerült csontok és végtagok, a magánéleti problémák kialakulása a folyamatos felkészülések miatti kevés szabadidő következtében, vagy az aktív sportolással járó hormonális változások.

Utolsónak köszönhető az is, hogy például a kitartásban is nagy szerepet vállaló tesztoszteron olyan negatív hatással van a hajhagymák működésére, hogy emiatt kopaszodás indul meg. Ezért láthatunk rengeteg élsportolót már fiatal korban gyér frizurával. Számos sportág képviselője – legyen szó fociról, vízilabdáról, futásról, jégkorongról stb. – küzdött kopaszodással, vagy éppen fogadta el tarságát.

Azok számára, akik nem akarnak beletörődni az egyre fogyó hajzatba, segítséget nyújthat a hajátültetés. Ilyen beavatkozáson esett át már például Wayne Rooney, illetve a HairHungary Klinika által végzett hajbeültetés segített többek között Lisztes Krisztiánnak, Varga Dánielnek, Harsányi Gergelynek, Hosnyánszy Norbertnek vagy éppen Szuper Leventének abban, hogy újra dús, vagy még dúsabb frizurájuk lehessen. Az eredmények pedig magukért beszélnek, és nem csak az új hajzattal rendelkező sportolók, hanem persze a szurkoló hölgyek is elégedettek velük.   

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Döntősök a pólósaink!

0 Komment

A magyar vízilabda-válogatott szombaton döntőt játszik Montenegró ellen. A csapat egyik meghatározó tagja Hosnyánszky Norbert korábban a HairHungary klinikán járt, így a róla készült képek láttán érthető csodás átalakulása.

A 2011-es magyar bajnoki cím megnyerését követően Hosi úgy döntött véget vet a kopaszodásának, ezért a végső megoldást nyújtó hajátültetést választotta megoldásként. Akkoriban a HairHungary klinika már a világ legfejlettebb hajátültetési eljárását alkalmazta, így a klinika kiválasztása számára nem is volt kérdéses. A kétnapos beavatkozás során 6800 hajszálat ültettek át Norbi donorterületéről, azaz a tarkójáról a kopaszodó területekre. Az új hajvonal teljesen természetes hatást kelt, a fájdalommentes műtététtel elért eredmény Norbi csapattársainak is meggyőző volt.

 
Hosnyánszky Norbert 2011-ben és 2013-ban

A műtét óta eltelt idő elegendő volt a teljes regenerálódásra, ugyanis ennek maximális ideje 13 hónap. Az újonnan beültetett hajszálak a műtét után hozzávetőleg 3-4 hónap múlva kihullnak, és ezt követően indul meg a haj új életciklusa. Az 5-6. hónapban már szinte látható a végeredmény, de az orvostudomány újabb beavatkozás esetén minden esetben kivárja a teljes átalakulást.

A vizes VB után a jól megérdemelt pihenő előtt Norbi újra felkeresi majd a hajátültetési beavatkozásokban élen járó klinikát, hogy egy újabb műtéten essen át. Most azonban a legfontosabb a szombati döntő, mely remélhetőleg egy szenzációs magyar sikerrel fog zárulni.

Képek Hosnyánszky Norbiról

Bővebben a hajátültetésről:
www.hairhungary.hu

Fotó: Kovács Anikó

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed