Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kopasz vízilabdások

0 Komment

Szombaton láthattuk először, majd tegnap este újra  vízbe csobbanni a magyar vízilabda válogatott tagjait, akik közül néhányuk frizuráján biztosan sokak szeme megakadt. Ugyanis a srácok közül volt, aki teljesen kopaszra nyíratta hajzatát.

Egy interjúban Zalánki Gergő elmesélte, hogy először Manhercz Krisztiánnal csak a taréjt találták ki, ám saját magának nem tetszett a végeredmény, így inkább a teljes kopaszság mellett döntött, csapattársával ellentétben.

Szintén meglepő, hogy Varga Dániel is teljesen kopaszon érkezett az első megmérettetésekre, hiszen, mint tudjuk, ő nagyon is félti dús hajzatát. Emiatt már a HairHungary Klinika pácienseként is megemlíthetjük, hiszen hajátültetés segítségével biztosította be, hogy hajzata valóban sűrű is maradjon.

Szintén járt már Klinikánkon Hosnyánszky Norbert is, akinek homlokvonalának teljes megemelkedésével voltak problémái, amit szintén a hajátültetés segítségével lehetett orvosolni. Ugyan a két eset nagyon eltér egymástól, hiszen az egyik inkább megelőzés volt, a másik pedig már egy meglévő gond megoldását jelentette, azt nem lehet vitatni, hogy a hajbeültetés lehetőséget ad mindenkinek arra, hogy olyan hajzattal éljen, amilyen illik hozzá, és amilyet szeretne.

A válogatott többi tagja most csak poénból, és talán valamilyen szerencsét hozó babonából vágatta kopaszra, vagy majdnem kopaszra frizuráját. Azt azonban tudnunk kell, hogy a sportolókat mennyire nagy számban érintheti az androgén jellegű kopaszodás, mint például ahogy a fent említett Hosnyánszky Norbert esetében is erről beszélhetünk.

Ennek oka az, hogy a genetikai eredetű kopaszodás fő ludasa ugyanaz a hormon, mely a sportolóknál nagy szerepet kap a koncentráció és kitartás, küzdés terén és a folyamatos erőnléti állapot biztosításában. Az egyetlen biztos, és végleges eredményt adó megoldás a hajátültetés, mely Klinikánkon is rengeteg sportolónak és magánszemélynek adta már vissza frizuráját.

A magyar vízilabda válogatott fent említett tagjainál tehát csak átmeneti ez a kopaszság, aminek talán a női rajongók kicsit örülhetnek is. Reméljük még sokszor láthatjuk a fiúkat a vízben jó eredményekkel, amihez a HairHungary Klinika csapata jó szurkolást kíván mindenkinek!  

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Aktív sportolás

0 Komment

A kiegyensúlyozott, egészséges életmódhoz szervesen hozzátartozik az is, hogy a mozgás nagy hangsúllyal megjelenjen mindennapjainkban. Már fél óra gyors séta is segíthet, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, de azok, akik valamilyen sportba fektetik energiájukat, rengeteg negatív hatástól és betegségek ezrétől menekülhetnek meg.

Az aktív sportolók természetesen sokkal nagyobb erőbedobással élik hétköznapjaikat, és akinek ez válik az életévé, annak nem csak a munkája, hanem a szenvedélye is a kiválasztott sportág lesz. Általában már gyermekkorban kezdik pályájukat, így egészen fiatal koruktól alakul már át szervezetük erre az életformára. Gyönyörű izmok, kitartás, erő és persze a hajszolt siker folyton nyakukban ólálkodó súlya jellemzi az igazán nagy sportolókat.

Amellett, hogy a mozgás egészséges, a mindennapi edzésnek sajnos előbb vagy utóbb jelentkezhetnek hátulütői is. Ilyenek például az idős korra szinte teljesen kimerült csontok és végtagok, a magánéleti problémák kialakulása a folyamatos felkészülések miatti kevés szabadidő következtében, vagy az aktív sportolással járó hormonális változások.

Utolsónak köszönhető az is, hogy például a kitartásban is nagy szerepet vállaló tesztoszteron olyan negatív hatással van a hajhagymák működésére, hogy emiatt kopaszodás indul meg. Ezért láthatunk rengeteg élsportolót már fiatal korban gyér frizurával. Számos sportág képviselője – legyen szó fociról, vízilabdáról, futásról, jégkorongról stb. – küzdött kopaszodással, vagy éppen fogadta el tarságát.

Azok számára, akik nem akarnak beletörődni az egyre fogyó hajzatba, segítséget nyújthat a hajátültetés. Ilyen beavatkozáson esett át már például Wayne Rooney, illetve a HairHungary Klinika által végzett hajbeültetés segített többek között Lisztes Krisztiánnak, Varga Dánielnek, Harsányi Gergelynek, Hosnyánszy Norbertnek vagy éppen Szuper Leventének abban, hogy újra dús, vagy még dúsabb frizurájuk lehessen. Az eredmények pedig magukért beszélnek, és nem csak az új hajzattal rendelkező sportolók, hanem persze a szurkoló hölgyek is elégedettek velük.   

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

A pekingi olimpiai arany, a barcelonai arany, a montreali vagy a melbourne-i világbajnoksági ezüst, illetve az előző két Európa bajnoki ezüst után, az idei hazai eb-én szerzett ezüst csak egy hányada annak a sikersorozatnak, mely Varga Dániel nevéhez is köthető. A férfi vízilabda válogatott csapatkapitánya a rengeteg díj, elismerés és jobbnál jobb eredmény mellett most több ezer hajszállal is gazdagabb lett.


A sportolónál ugyan nem beszélhetünk még kopaszodásról, hiszen igazából magas fokú hajhullás és kopasz területek egyáltalán nem jelentkeztek, azonban szerette volna, ha hajzata olyan dús és erős marad, mint ahogyan azt megszokta magán. A fejtetőn ugyan csak vékonyodni kezdtek a hajszálak, azonban a család férfi tagjait tekintve - akik bizony Danival ellentétben már most visszahúzódó hajvonallal rendelkeznek -, érthető, hogy miért akart belevágni a hajátültetési beavatkozásba, hiszen köztudott, hogy férfiaknál az egyik leggyakoribb az öröklött kopaszodás.

Emellett azt is megfigyelhetjük, hogy a sportolók világában bizony nagyon gyakori a hajzat gyérülése, mivel a hajhagymák működésére is ható tesztoszteron, mely a hajhullásban igencsak „bűnös”, szintén nagyon fontos szerepet játszik a koncentrációban és az energia-háztartásban, ami persze egy sportolónál létkérdés. Nem ritka tehát a kopaszság ezen a területen, így emiatt is érthető, hogy a vízilabdázó inkább meg akarta előzni ezt a kellemetlenséget.

Az eljárás során 5500 hajszál került átültetésre az amerikai hajbeültetési módszert alkalmazó HairHungary klinikán, melynek eredményeképpen a még amúgy sem ritka hajzat sokkal sűrűbb lesz, erősebb, és talán dúsabb, mint valaha. A vízilabdázó mindenképpen azt szerette volna, hogy ezzel a lépéssel úgymond megelőzze, kikerülje a kopaszodást, ami minden bizonnyal így is lesz. Ugyanis ha meg is indulna nála a kopaszodás folyamata, az átültetett hajszálakra nem fog hatni a fent említett tesztoszteron, így azok biztos és végleges megoldásként alkotnak majd hajkoronát.

A sportolónak tehát nem kell félnie ezentúl a kopaszodás rémétől, ugyanúgy, ahogy csapattársának Hosnyánszky Norbertnek sem, aki szintén a magyar hajklinikán végeztette el a hajbeültetését. Varga Dániel tehát beállt azon hírességek sorába, akik dús hajzatukat a hajátültetéssel szerezték meg.

Varga Dani hajbeültetésével kapcsolatos véleményét és tapasztalatait egy blogban fejti ki bővebben mely > ezen a linken találhtó.

A HairHungary klinikáról bővebben pedig > itt olvashat

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed