AJÁNLÓ
 
09:29
2015. 09. 10.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:29
2015. 09. 10.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:29
2015. 09. 10.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:29
2015. 09. 10.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:29
2015. 09. 10.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aktív sportolás

0 Komment

A kiegyensúlyozott, egészséges életmódhoz szervesen hozzátartozik az is, hogy a mozgás nagy hangsúllyal megjelenjen mindennapjainkban. Már fél óra gyors séta is segíthet, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, de azok, akik valamilyen sportba fektetik energiájukat, rengeteg negatív hatástól és betegségek ezrétől menekülhetnek meg.

Az aktív sportolók természetesen sokkal nagyobb erőbedobással élik hétköznapjaikat, és akinek ez válik az életévé, annak nem csak a munkája, hanem a szenvedélye is a kiválasztott sportág lesz. Általában már gyermekkorban kezdik pályájukat, így egészen fiatal koruktól alakul már át szervezetük erre az életformára. Gyönyörű izmok, kitartás, erő és persze a hajszolt siker folyton nyakukban ólálkodó súlya jellemzi az igazán nagy sportolókat.

Amellett, hogy a mozgás egészséges, a mindennapi edzésnek sajnos előbb vagy utóbb jelentkezhetnek hátulütői is. Ilyenek például az idős korra szinte teljesen kimerült csontok és végtagok, a magánéleti problémák kialakulása a folyamatos felkészülések miatti kevés szabadidő következtében, vagy az aktív sportolással járó hormonális változások.

Utolsónak köszönhető az is, hogy például a kitartásban is nagy szerepet vállaló tesztoszteron olyan negatív hatással van a hajhagymák működésére, hogy emiatt kopaszodás indul meg. Ezért láthatunk rengeteg élsportolót már fiatal korban gyér frizurával. Számos sportág képviselője – legyen szó fociról, vízilabdáról, futásról, jégkorongról stb. – küzdött kopaszodással, vagy éppen fogadta el tarságát.

Azok számára, akik nem akarnak beletörődni az egyre fogyó hajzatba, segítséget nyújthat a hajátültetés. Ilyen beavatkozáson esett át már például Wayne Rooney, illetve a HairHungary Klinika által végzett hajbeültetés segített többek között Lisztes Krisztiánnak, Varga Dánielnek, Harsányi Gergelynek, Hosnyánszy Norbertnek vagy éppen Szuper Leventének abban, hogy újra dús, vagy még dúsabb frizurájuk lehessen. Az eredmények pedig magukért beszélnek, és nem csak az új hajzattal rendelkező sportolók, hanem persze a szurkoló hölgyek is elégedettek velük.   

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed