Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Döntősök a pólósaink!

0 Komment

A magyar vízilabda-válogatott szombaton döntőt játszik Montenegró ellen. A csapat egyik meghatározó tagja Hosnyánszky Norbert korábban a HairHungary klinikán járt, így a róla készült képek láttán érthető csodás átalakulása.

A 2011-es magyar bajnoki cím megnyerését követően Hosi úgy döntött véget vet a kopaszodásának, ezért a végső megoldást nyújtó hajátültetést választotta megoldásként. Akkoriban a HairHungary klinika már a világ legfejlettebb hajátültetési eljárását alkalmazta, így a klinika kiválasztása számára nem is volt kérdéses. A kétnapos beavatkozás során 6800 hajszálat ültettek át Norbi donorterületéről, azaz a tarkójáról a kopaszodó területekre. Az új hajvonal teljesen természetes hatást kelt, a fájdalommentes műtététtel elért eredmény Norbi csapattársainak is meggyőző volt.

 
Hosnyánszky Norbert 2011-ben és 2013-ban

A műtét óta eltelt idő elegendő volt a teljes regenerálódásra, ugyanis ennek maximális ideje 13 hónap. Az újonnan beültetett hajszálak a műtét után hozzávetőleg 3-4 hónap múlva kihullnak, és ezt követően indul meg a haj új életciklusa. Az 5-6. hónapban már szinte látható a végeredmény, de az orvostudomány újabb beavatkozás esetén minden esetben kivárja a teljes átalakulást.

A vizes VB után a jól megérdemelt pihenő előtt Norbi újra felkeresi majd a hajátültetési beavatkozásokban élen járó klinikát, hogy egy újabb műtéten essen át. Most azonban a legfontosabb a szombati döntő, mely remélhetőleg egy szenzációs magyar sikerrel fog zárulni.

Képek Hosnyánszky Norbiról

Bővebben a hajátültetésről:
www.hairhungary.hu

Fotó: Kovács Anikó

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed