Döntsön most!

0 Komment

Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az eljárás a rendkívül jó konstrukciók mellett igencsak emberbaráti áron vehető igénybe. A május végéig tartó ajánlatra érdemes tehát még most jelentkezni, aztán már csak annyi lesz a dolgunk, hogy várjuk a pozitív eredményekkel kecsegtető változást.

A kedvezményprogramban szerepelnek az állandó könnyítések, mint például a részletfizetési lehetőség, vagy a hosszú lejáratú egészséghitel, és szintén lejön az árból a 10% is, ha valaki nyilvános blogot vezet az előzményekről, majd a történtekről. Ami most kihagyhatatlan viszont, hogy a sok-sok alternatíva mellett az ár is kecsegtető, hiszen hajszálszámtól függetlenül 0,6 € / hajszál árban számolhatunk.

Ez mindenki számára nagy segítség lehet, hiszen sokan vannak, akiket főként az anyagiak tántorítanak el a döntéstől, pedig régóta vágynának arra, hogy változtassanak. A hajzat gyérülése ugyanis rengeteg emberben okoz lelki károkat, hiszen kinézetünk nagyon fontos része személyiségünknek, megjelenésünknek, és ha nem érezzük jól magunkat úgy, ahogyan vagyunk, az bizony komoly teher lehet a mindennapokban.

A kopaszodás leggyakoribb oka maga a genetika, mely ellen sajnos sokat nem tudunk tenni. Esetleg lelassítható a folyamat, ami korai szakaszban sokáig elég is, de eljön az idő, amikor ez már kevés lesz. A teret nyerő kopaszság pedig egyáltalán nem áll jól mindenkinek, éppen ezért fontos, hogy ilyenkor döntést hozzunk, mit szeretnénk tenni. Aki azonosulni tud a tarsággal, annak szerencséje van, de a legtöbben sajnos erre nem képesek, ami nem meglepő.

Többen próbálják rejtegetni hajuk hiányosságait úgy, hogy mindig sapka van rajtuk, és sokan kipróbálnak más lehetőségeket is – például parókát, színező hajspray-t -, de ezek a praktikák sajnos csak időlegesen oldják meg a problémát. Hiszen az a sapka van, amikor le kell, hogy kerüljön, és bizony a többi, egyéb lehetőség is csak egy ideig takarja el azt, amivel aztán esténként szembe kell néznünk a tükör előtt.

A hajátültetés viszont nem csak egy időre, hanem véglegesen oldja meg a kopaszodás okozta gondokat. Segítségével újra olyan frizuránk lehet, mint régen, és nem kell takargatni annak hiányát semmivel. Jelentkezzen, és lépjen a változás útjára most kedvezményesen!

Ismerje meg jobban a hajátültetési eljárást és tudjon meg többet a kedvezményprogramról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Női szőrproblémák

0 Komment

Valahogy mindig ott nő, ahol nem kéne, ott pedig nem, ahol kéne. A szőrproblémák mindenki életében fellelhetőek, beszéljünk akármelyik testrészről, és sajnos sokan nem is tudják, mitévők legyenek, hogyan tudnak küzdeni a fennálló helyzet ellen. Az még hagyján, ha szőrtelenítés szükséges, de mi van akkor, ha az ellentéte kéne?

A szőrtelenítésre ugyanis mindenkinek megvannak a saját maga által kitapasztalt szokásai. Akár epilálásról, akár gyantázásról, vagy éppen a borotva használatáról beszélünk, biztos, hogy mindenki tudja, számára melyik a legjobb. Amikor azonban éppen a szőr növekedésének hiánya áll fenn, pont olyan helyen, ahol nem kéne, akkor már kevesen tudják, hogy mitévők legyenek.

A hölgyek tekintetében az egyik legnagyobb rémálom a hajhullás. Hajunk gyérülése ugyanis alapjában képes megváltoztatni kinézetünket. Azonban nők esetében általában átmeneti hajhullásról beszélünk fiatalabb korban, mely a kiváltó okok orvoslásával megszüntethető. A probléma gyors megoldásában nagy segítség lehet a mezoterápia, illetve a PRP-kezelés is.

hajhullás átmeneti hajhullás női hajhullás hajritkulás kinézet smink szemöldök szemöldök beültetés szőrtelenítés hiányos szőrzet hajátültetés mezoterápia prp kezelés hairhungary

A másik szőrzethiány, ami hölgyek esetében szintén nagyon zavaró lehet, ha a szemöldökük szőrzetét kisebb-nagyobb hézagok tarkítják. Ez nagymértékben gátolhatja a sminkelést, és persze arcunk karakterisztikája is teljesen más egy hiányos szemöldökkel. Az erre használható praktikák többsége azonban még inkább ritkíthatják szemöldökünket, ezért ajánlatosabb más segítség után kutatni.

A szemöldök beültetés  - mely a hajátültetés módszerét követi - gyönyörű, dús és természetes szemöldököt eredményez ilyen esetekben. Nem csak csodás eredményt ad, hanem véglegesen oldja meg a hiányos szőrzet problémáját. Segítségével egész tekintetünk szebb és csábosabb lesz, szemeink gyönyörű keretet kapnak.

Legyen szó arról, hogy valakinek egyszerűen öröklés útján akad kivetnivalója szemöldökszőrzetével kapcsolatban, vagy arról, hogy valamikor elpuskázta, és túl gyakran, túlságosan vékonyra szedte saját szemöldökét, a szemöldök beültetés mindegyik gondra megoldást jelent. A szőrproblémánk pedig már csak a múlté lesz!

Ismerje meg jobban a szemöldök beültetést, illetve a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Igenis fontos a haj!

0 Komment

Még dal is született arról, hogy nem a haj fontos, hanem az ész, és persze mindenhol hallhatjuk azt az elcsépelt mondatot is, hogy csak a belső számít, de álljunk meg egy pillanatra, és gondolkozzunk el azon, hogy a külsőnk tulajdonképpen minek a mutatója? Egyértelmű, és egyszerű a válasz: saját egyéniségünké.

Az, hogy ki milyen frizurát hord, hogyan öltözködik, vagy éppen mit tart fontosnak a megjelenésében, igazán egyénfüggő. Ha pedig nem tudjuk azt a képet viszontlátni a tükörben, amiről úgy éreznénk, tényleg mi vagyunk, akkor az már nem csak a külsőről szól majd. Az elégedetlenség ugyanis súlyos lelki és önbizalmi károkat szülhet, és ilyenkor már teljesen egyértelmű, hogy mennyire szoros a kapocs a külsőnk és a belsőnk között.

Az egyik legfontosabb eleme kinézetünknek nem más, mint a hajzatunk. Akármennyire is csekélységnek tűnhet, de egy rosszul levágott haj akkor is elégedetlenséggel tölt el minket, és mindaddig el is ronthatja napjainkat, amíg nem javíthatunk ezen a csorbán. Ráadásul a frizuránk az egyik kifejező eszköze annak, kik is vagyunk valójában, és ha nem áll úgy, ahogyan mi szeretnénk, akkor bizony teljesen idegennek is érezhetjük.

De a hajvágás, a különböző hajzatok megválasztása és az, hogyan fésüljük vagy fixáljuk reggel frizuránkat teljesen eltörpül amellett, hogyha egy olyan problémával állunk szemben, amivel bizony mi nem tudunk kezdeni semmit. A kopaszodás ugyanis egy nem megválasztható folyamat, ami akkor indulhat meg, amikor nem is számítunk rá. Hiszen vagy valamilyen külső hatás miatt kezdhet hullani hajzatunk – amire talán könnyebb még megoldást találnunk -, vagy a génjeinkbe kódolt hajgyérülés kezdődik meg, amivel már nehezebb szembe nézni.

Az öröklött jellegű hajhullás ugyanis nem meggátolható, és megjelenése drasztikus változásokat hozhat. A legtöbben nehezen, vagy egyáltalán nem képesek elfogadni a kopaszodás egyre inkább látható jeleit, de nem is szabad beletörődni, hiszen nem mindenki tud azonosulni a kopaszsággal, és emiatt nem is érzik magukat jól saját bőrükben.

A hajátültetés pontosan nekik nyújt segítő kezet, hiszen az eljárás képes visszaadni az elveszettnek hitt frizurát, biztos és végleges megoldásként. Tehát, aki nem szeretne magasodó homlokvonallal, vagy a fejtetőn egyre terjedő kopasz folttal együtt élni, annak nem is kell ezt tennie. Válassza a hajbeültetés kínálta lehetőséget arra, hogy újra olyan frizurája lehessen, amit sajátjának érez!

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport