Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Döntsön most!

0 Komment

Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az eljárás a rendkívül jó konstrukciók mellett igencsak emberbaráti áron vehető igénybe. A május végéig tartó ajánlatra érdemes tehát még most jelentkezni, aztán már csak annyi lesz a dolgunk, hogy várjuk a pozitív eredményekkel kecsegtető változást.

A kedvezményprogramban szerepelnek az állandó könnyítések, mint például a részletfizetési lehetőség, vagy a hosszú lejáratú egészséghitel, és szintén lejön az árból a 10% is, ha valaki nyilvános blogot vezet az előzményekről, majd a történtekről. Ami most kihagyhatatlan viszont, hogy a sok-sok alternatíva mellett az ár is kecsegtető, hiszen hajszálszámtól függetlenül 0,6 € / hajszál árban számolhatunk.

Ez mindenki számára nagy segítség lehet, hiszen sokan vannak, akiket főként az anyagiak tántorítanak el a döntéstől, pedig régóta vágynának arra, hogy változtassanak. A hajzat gyérülése ugyanis rengeteg emberben okoz lelki károkat, hiszen kinézetünk nagyon fontos része személyiségünknek, megjelenésünknek, és ha nem érezzük jól magunkat úgy, ahogyan vagyunk, az bizony komoly teher lehet a mindennapokban.

A kopaszodás leggyakoribb oka maga a genetika, mely ellen sajnos sokat nem tudunk tenni. Esetleg lelassítható a folyamat, ami korai szakaszban sokáig elég is, de eljön az idő, amikor ez már kevés lesz. A teret nyerő kopaszság pedig egyáltalán nem áll jól mindenkinek, éppen ezért fontos, hogy ilyenkor döntést hozzunk, mit szeretnénk tenni. Aki azonosulni tud a tarsággal, annak szerencséje van, de a legtöbben sajnos erre nem képesek, ami nem meglepő.

Többen próbálják rejtegetni hajuk hiányosságait úgy, hogy mindig sapka van rajtuk, és sokan kipróbálnak más lehetőségeket is – például parókát, színező hajspray-t -, de ezek a praktikák sajnos csak időlegesen oldják meg a problémát. Hiszen az a sapka van, amikor le kell, hogy kerüljön, és bizony a többi, egyéb lehetőség is csak egy ideig takarja el azt, amivel aztán esténként szembe kell néznünk a tükör előtt.

A hajátültetés viszont nem csak egy időre, hanem véglegesen oldja meg a kopaszodás okozta gondokat. Segítségével újra olyan frizuránk lehet, mint régen, és nem kell takargatni annak hiányát semmivel. Jelentkezzen, és lépjen a változás útjára most kedvezményesen!

Ismerje meg jobban a hajátültetési eljárást és tudjon meg többet a kedvezményprogramról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Egy fotó ereje

0 Komment

Bármilyen nehezebb választás előtt állunk, az biztos, hogy van egy pont, amikor valami túllendít minket, és segíti meghozni a helyes döntést. Ez lehet akár egy egészen kicsi apróság, ami mégis nagy  mérföldkövet jelent az illetőnek. Így van ez akkor is, ha valaki változtatni akar, de még nem döntött véglegesen.

Annak ellenére, hogy a hajátültetés jelenti az egyetlen biztos és végleges megoldást az öröklött jellegű kopaszodás hagyta hajatlan területek eltüntetésére, mégis nagyon sokan hezitálnak a kopaszsággal küzdők közül, hogy meg merjék-e lépni ezt a lehetőséget. Ez természetes, hiszen nem kis dologról van szó, és alapjában véve mindenki tart attól, ha egy beavatkozáson kell túlesnie.

Ráadásul ebben az esetben nem egy olyan betegségről beszélünk, amikor az egészségünk a tét, tehát nem érezzük azt az égető szükségességet, ami általában megelőzne egy komolyabb műtétet. Itt ugyanis van választási lehetőségünk, dönthetünk úgy, hogy teszünk az egészre, és megpróbáljuk leélni életünk hátralévő részét új kinézetünkkel. Ez azonban akármennyire is egyszerűen hangzik, nem az. Hiszen, ha valakinek problémája van azzal, hogy néz ki, az bizony rengeteg másfajta kárt is eredményezhet.

hajhullás kopaszodás öröklött kopaszodás hajátültetés hairhungary blog páciens döntés fotó tükörkép elégedetlenség változtatás

Azok is sok esetben húzzák az időt a döntéssel, akiknél már kirajzolódott, hogy mit is szeretnének. Ez egyszerűen egy emberi vonás, azonban általában ilyenkor jön valami, ami úgymond ad egy löketet, hogy vágjunk neki a dolognak. Ez lehet akár egy reggeli arcmosás, mely után a tükörbe bámulunk, vagy éppen nyúlhatunk a fésűért, amikor ránk zuhan az érzés: „cselekedni kell”!

De elhozhatja ezt egy fotó is, melyen visszanézve magunkat elfog a tettvágy, hogy nem várhatunk tovább. A HairHungary Klinika egyik páciense így ír blogjában erről az érzésről: „Azt hiszem, egy fotóval kezdődött az egész …. A fotós sikeresen rátalált arra a beállításra, ami a legtökéletesebben kiemeli a fejem tetején megcsillanó napfényt. Bár talán nem is nagyon kellett ehhez erőlködnie... „

Az azóta elégedett páciensen kívül már rengeteg kopaszodónak adta vissza ez az eljárás nem csak az elveszettnek hitt frizurát, hanem a kívánt külsőt és azt a tükörképet, amit szívesebben látnak. A döntést tehát érdemesebb minél hamarabb meghozni, és, ha kell valami, ami átbillenti a tétovázót, az legyen az eddigi sikertörténetek nagy száma mellett az elérhető eredmény, amire mindenki vágyik.

A hajhullás okairól, a hajátültetésről és a többi lehetséges kezelésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed