Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Döntsön most!

0 Komment

Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az eljárás a rendkívül jó konstrukciók mellett igencsak emberbaráti áron vehető igénybe. A május végéig tartó ajánlatra érdemes tehát még most jelentkezni, aztán már csak annyi lesz a dolgunk, hogy várjuk a pozitív eredményekkel kecsegtető változást.

A kedvezményprogramban szerepelnek az állandó könnyítések, mint például a részletfizetési lehetőség, vagy a hosszú lejáratú egészséghitel, és szintén lejön az árból a 10% is, ha valaki nyilvános blogot vezet az előzményekről, majd a történtekről. Ami most kihagyhatatlan viszont, hogy a sok-sok alternatíva mellett az ár is kecsegtető, hiszen hajszálszámtól függetlenül 0,6 € / hajszál árban számolhatunk.

Ez mindenki számára nagy segítség lehet, hiszen sokan vannak, akiket főként az anyagiak tántorítanak el a döntéstől, pedig régóta vágynának arra, hogy változtassanak. A hajzat gyérülése ugyanis rengeteg emberben okoz lelki károkat, hiszen kinézetünk nagyon fontos része személyiségünknek, megjelenésünknek, és ha nem érezzük jól magunkat úgy, ahogyan vagyunk, az bizony komoly teher lehet a mindennapokban.

A kopaszodás leggyakoribb oka maga a genetika, mely ellen sajnos sokat nem tudunk tenni. Esetleg lelassítható a folyamat, ami korai szakaszban sokáig elég is, de eljön az idő, amikor ez már kevés lesz. A teret nyerő kopaszság pedig egyáltalán nem áll jól mindenkinek, éppen ezért fontos, hogy ilyenkor döntést hozzunk, mit szeretnénk tenni. Aki azonosulni tud a tarsággal, annak szerencséje van, de a legtöbben sajnos erre nem képesek, ami nem meglepő.

Többen próbálják rejtegetni hajuk hiányosságait úgy, hogy mindig sapka van rajtuk, és sokan kipróbálnak más lehetőségeket is – például parókát, színező hajspray-t -, de ezek a praktikák sajnos csak időlegesen oldják meg a problémát. Hiszen az a sapka van, amikor le kell, hogy kerüljön, és bizony a többi, egyéb lehetőség is csak egy ideig takarja el azt, amivel aztán esténként szembe kell néznünk a tükör előtt.

A hajátültetés viszont nem csak egy időre, hanem véglegesen oldja meg a kopaszodás okozta gondokat. Segítségével újra olyan frizuránk lehet, mint régen, és nem kell takargatni annak hiányát semmivel. Jelentkezzen, és lépjen a változás útjára most kedvezményesen!

Ismerje meg jobban a hajátültetési eljárást és tudjon meg többet a kedvezményprogramról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Tökéletes smink

0 Komment

Az ünnepek alatt, főként a szilveszteri mulatságokra készülve, sokszor nézünk szembe mi nők azzal a nehézséggel, hogy mennyire nem egyszerű összedobni egy tökéletes sminket. Nem csak idő, hanem türelem is kell ahhoz, hogy olyan megjelenése legyen arcunknak is, ami egyrészt passzol az öltözékünkhöz, másrészt pedig kiemel mindent, amit kell.

A smink elkészítése tehát nagyon macerás, és persze sok minden kell is hozzá. Mindenkinek megvan persze, hogy milyen anyagokat és eszközöket használ a legszívesebben, azt azonban már nem mi választjuk ki, hogy milyen adottságaink vannak hozzá. A szemeink méretét, állását és színét nem tudjuk mi kiválasztani – jó, persze, az utóbbira már léteznek különböző, akár furcsa megoldások is -, és azt sem mi döntjük el, hogy milyen dús a szemöldökünk.

A szemöldök íve, vastagsága csupán kissé befolyásolható, és természetesen csak a csökkenő irányban. Dúsítani, vastagítani nem tudjuk, csak olyan furfangokkal, melyek aztán nem biztos, hogy esztétikus eredményt nyújtanak majd. Pedig manapság ráadásul újra a szép, íves, sűrű szemöldök a divat, nem pedig a kiszedett, vékony vagy éppen megrajzolt.

A tökéletes smink pedig hiába lesz gyönyörű, ha a szemöldökünknél megakadunk. Ugyanis az adja meg igazán egész arcunk karakterét, körülölelve szempárunkat, és ha valami nem stimmel vele, az egész összképet tönkre teheti.

Ahelyett, hogy a szemöldökünket még inkább igénybe vevő, és még jobban ritkító megoldásokat választjuk, inkább forduljunk olyan szakértő segítséghez, ami gyönyörű, dús szemöldököt varázsolhat ránk. A szemöldök beültetés ugyanis teljesen természetesen, esztétikusan és persze a saját igényeinknek megfelelően eredményez vastag és szép szemöldököt.

Az eljárás a hajátültetés elvén alapszik, ugyanúgy saját szálakkal dolgozik és éppen emiatt olyan végeredményt nyújt, mintha eleve ilyen dús szemöldökökkel születtünk volna. Természetesen – főként a legelején – gondosan ügyelnünk kell arra, hogy a beültetett szálak ne nőjenek túl hosszúra. De a kiforrott technológiának köszönhetően még a szőrszálak növekedési irányát is figyelembe veszik, ami azt eredményezi, hogy tökéletesen illeszkednek majd új helyükhöz. A szép szemöldök és a tökéletes smink tehát nem álom többé!

Ismerje meg jobban a szemöldök- és hajbeültetési eljárásokat a HairHungary Klinikán:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Igenis fontos a haj!

0 Komment

Még dal is született arról, hogy nem a haj fontos, hanem az ész, és persze mindenhol hallhatjuk azt az elcsépelt mondatot is, hogy csak a belső számít, de álljunk meg egy pillanatra, és gondolkozzunk el azon, hogy a külsőnk tulajdonképpen minek a mutatója? Egyértelmű, és egyszerű a válasz: saját egyéniségünké.

Az, hogy ki milyen frizurát hord, hogyan öltözködik, vagy éppen mit tart fontosnak a megjelenésében, igazán egyénfüggő. Ha pedig nem tudjuk azt a képet viszontlátni a tükörben, amiről úgy éreznénk, tényleg mi vagyunk, akkor az már nem csak a külsőről szól majd. Az elégedetlenség ugyanis súlyos lelki és önbizalmi károkat szülhet, és ilyenkor már teljesen egyértelmű, hogy mennyire szoros a kapocs a külsőnk és a belsőnk között.

Az egyik legfontosabb eleme kinézetünknek nem más, mint a hajzatunk. Akármennyire is csekélységnek tűnhet, de egy rosszul levágott haj akkor is elégedetlenséggel tölt el minket, és mindaddig el is ronthatja napjainkat, amíg nem javíthatunk ezen a csorbán. Ráadásul a frizuránk az egyik kifejező eszköze annak, kik is vagyunk valójában, és ha nem áll úgy, ahogyan mi szeretnénk, akkor bizony teljesen idegennek is érezhetjük.

De a hajvágás, a különböző hajzatok megválasztása és az, hogyan fésüljük vagy fixáljuk reggel frizuránkat teljesen eltörpül amellett, hogyha egy olyan problémával állunk szemben, amivel bizony mi nem tudunk kezdeni semmit. A kopaszodás ugyanis egy nem megválasztható folyamat, ami akkor indulhat meg, amikor nem is számítunk rá. Hiszen vagy valamilyen külső hatás miatt kezdhet hullani hajzatunk – amire talán könnyebb még megoldást találnunk -, vagy a génjeinkbe kódolt hajgyérülés kezdődik meg, amivel már nehezebb szembe nézni.

Az öröklött jellegű hajhullás ugyanis nem meggátolható, és megjelenése drasztikus változásokat hozhat. A legtöbben nehezen, vagy egyáltalán nem képesek elfogadni a kopaszodás egyre inkább látható jeleit, de nem is szabad beletörődni, hiszen nem mindenki tud azonosulni a kopaszsággal, és emiatt nem is érzik magukat jól saját bőrükben.

A hajátültetés pontosan nekik nyújt segítő kezet, hiszen az eljárás képes visszaadni az elveszettnek hitt frizurát, biztos és végleges megoldásként. Tehát, aki nem szeretne magasodó homlokvonallal, vagy a fejtetőn egyre terjedő kopasz folttal együtt élni, annak nem is kell ezt tennie. Válassza a hajbeültetés kínálta lehetőséget arra, hogy újra olyan frizurája lehessen, amit sajátjának érez!

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Tökéletes megjelenés

0 Komment

A nyári időszak nem csak a nyaralásoké, hanem bizony ilyenkor van a legtöbb esküvő, összejövetel, fesztivál stb. Mindenki jól akar kinézni, azonban tudjuk, hogy ezt nem csak a ruhával fogjuk tudni elérni. Fontos a frizura, a smink, és utóbbinál bizony sokan megfeledkeznek róla, mennyire elengedhetetlen az, hogy a szemöldökünk szép keretet adjon az egésznek.

Hiába a gyönyörű smink ugyanis, ha szemöldökünk nincs rendben. Nagyon sokan szenvednek attól, hogy nincs szép, ívelt, dús szemöldökük, a gyér alapanyagból pedig nagyon nehéz olyan szemöldököt varázsolni, amely illene arcunkhoz. Ilyenkor szoktak előrukkolni az olyan ötletekkel, mint például a szemöldök tetoválása, ami lehet, hogy egy darabig jó ötletnek tűnik majd, idővel azonban azt fogjuk tapasztalni, hogy már egyáltalán nem néz ki természetesnek szemöldökünk, sőt, az effajta megoldások sok esetben még tovább gyérítik eddig is hiányos szőrzetünket.

A legjobb megoldás ilyen helyzetben bizony a szemöldök beültetés, mely nem csak teljesen természetes eredményt ad majd nekünk, de véglegesen oldja meg a gyér szemöldök problémáját. Mivel a beültetett szálak egyrészt saját szőrzetünkből valók, másrészt pedig a beültetés során precízen járnak el, és figyelembe veszik a meglévő szálak növekedési irányát, így senki nem fogja tudni megmondani majd, hogy ez bizony nem az eredetileg kinőtt szemöldökünk csak.

A beavatkozás alapja ugyanaz, mint a hajátültetésé, ezért nyugodtak lehetünk, hiszen egy kiforrott technológiáról, precíziós eszközökről és természetesen olyan hozzáértő kezekről beszélünk, melyek teljes mértékben eltörölhetik félelmünket az eredménnyel kapcsolatban.

Természetesen a beültetést követően foglalkoznunk kell majd vele, de megéri, és ez nem vesz majd el több időt, mint amit amúgy is a sminkes tükör előtt töltenénk. A végeredmény pedig gyönyörű, dús, ívelt szemöldök lesz, mely szó szerint megkoronázza majd sminkünket. Így már nem lesz semmi gond a megjelenésünkkel, hiszen minden adott ahhoz, hogy tökéletes sminkünk és karakteres arcunk lehessen.

 

Ismerje meg jobban a szemöldök beültetést, illetve a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed