Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Erdei Sándor humorista új hajkoronát kap

0 Komment

Erdei Sándort sokan csak "RokkerZsoltti"-ként ismerik, aki humorista pályafutását 1996-ban kezdte. A viccelődés mellett komolyabb arcát mutatva nagy magyar költők verseit is megzenésítette egy új világzenei stílussal ötvözve. Blogalanyunk azonban most nem a nagymutterről regél nekünk és még csak nem is fog szavalni.

Az elkövetkező 1 évben a HairHungary klinikával karöltve a maga stílusában fogja bemutatni, hogyan és miként is működik egy hajbeültetés a kezdeti rákészüléstől egészen a teljes látható végeredményig. A klinika hajátültetési specialistái jelenleg a beavatkozás 2. napján járnak, mivel Sándornak tervezetten mintegy 6000 hajszál kerül átcsoporotsításra a tarkótáji donor területről oda ahol - ahogyan Ő maga fogalmaz blogjában már "korcsolyával szállnak le a szúnyogok".

A beültetett hajhagymák és a hajszálak teljes regenerálódási fázisa után az új területen közel 1 év múlva lesz látható a teljes végeredmény. Erdei Sándor ezt a folyamatot osztja meg nyilvánosan, képekkel illusztrálva, hogy lássa mindenki, hogy a hajátültetés nem egy bonyolult, fájdalmas megoldás, hanem egy gyors és Magyarországon már megfizethető eljárás azoknak, akik kopaszodással, hajhullással küszködnek.

RokkerZsoltti blog oldala:
1 .rész - Hajbeültetésre készülök
2. rész - Parizerhaj

Tudjon meg többet a hajátültetésről!
HairHungary Klinika
Konzultációs időpontfoglalás: (30) 552-0940

A kopaszodás és hajhullás problémája igen fiatal korban is jelentkezhet. Ha ezt időben észreveszi az ember, és kellő figyelmet fordít arra, hogy megakadályozza, több módszer segítségét veheti igénybe.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary gyógyszerek vitamin módszerek csodaszer gyógymód biztos megoldásLéteznek különböző gyógyszerek, melyek nem csak a hajat erősítik, hanem a köröm és bőr gondjaira is megoldást nyújtanak. Ezen kívül akadnak eltérő gyógynövényes samponok, hajszeszek, illetve balzsamok, melyek használatával hajunk erősebb és fényesebb lehet.

Ha odafigyelünk táplálkozásunkra, és elegendő zöldséget, gyümölcsöt, csírákat fogyasztunk, azzal is sokat tudunk tenni egészségünkért, melybe beletartozik a haj egészsége is.

Elegendő vitamin fogyasztása sok problémától megszabadíthat minket, de nem szabad ezen módszerektől a teljes csodát várni.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary gyógyszerek vitamin módszerek csodaszer gyógymód biztos megoldásA fent említett szereken kívül vannak népi hagyományok is arra, hogyan legyen szebb a hajunk. Ám mindent összevetve kijelenthetjük, hogy a számtalan csodaszer és gyógymód igazából csak a meglévő hajszálak szépségét növelik, esetlegesen csökkentik a hajhullás mértékét, de inkább csak átmeneti megoldásra találhatunk bennük.

Természetesen mindez attól is függ, hogy milyen fajta hajhullásról beszélünk, mi az okozója kopaszodásunknak. Mindent összevetve az összes próbálkozásnak nem csak anyagi, hanem lelki vonzatai is vannak, hiszen a folyamatos próbálkozás és esetleges csalódások megviselhetik az embert, főleg, ha a várt eredmény nem az elképzelésünknek megfelelő.

A hajhullás kellemetlen eredményére, a kopaszságra van már egy biztosabb megoldás. A HairHungary klinikán pontos diagnózis felállítása után speciális kezelési tervet tudnak összeállítani és ezen felül a fájdalommentes hajátültetési beavatkozás nyújthat számunkra végleges megoldást. Megszabadulhatunk a hónapról hónapra fennálló aggodalomtól, hogy vajon kinő-e újra a hajunk? Ne fordítson vagyonokat, energiát és idegeskedést arra, hogy hajhullását különböző csodaszerek segítségével próbálja kompenzálni, mert sajnos hosszútávon ez nem fog sikerülni. Inkább válassza a biztos megoldást.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 552 0940

A világsztárok is ezt választják!

0 Komment

Stílus, divat, trend, öltözék, kiegészítők és még rengeteg más fogalom létezik, melyeket a médián keresztül átadnak nekünk. Ezen apróságokkal egytől-egyig mindenkire hatnak, akik nézik a különböző műsorokat, legyen az csak egy reklám vagy akár egy film. Kijelenthetjük, hogy az emberek nagy része néz valamilyen műsort a televízióban, így akarva akaratlanul is kap befolyásolást a sztárvilágból.

Vannak, akik ezen befolyás hatására változtatják ruhatárukat és egyéb stílusjegyeiket, de akadnak olyanok is, akikből maximum taszítást váltanak ki a különböző trendi dolgok. Ellenszenv ide vagy oda, a sztárok világa mindenképpen hatással van ránk, hiszen könnyebben törődünk bele bármibe, hamarabb veszünk meg vagy próbálunk ki valamit, amit már láttunk valahol a sztárvilágban, és így nem idegen tőlünk már első látásra vagy hallásra sem.

stílus divat trend öltözék reklám sztárvilág kopaszodás hajátültetés hairhungary külsőA hajátültetés szintén egystílus divat trend öltözék reklám sztárvilág kopaszodás hajátültetés hairhungary külső olyan lehetőség, mely lassan mindenki számára ismert kifejezés lesz, és híre egyre jobban elterjed. Lehet, hogy sokan titkolják, de a képek azt igazolják, hogy egyre több híresség fordul ezen technika vívmányaihoz, ha problémája akad a kopaszodás terén.

Mivel számukra hihetetlen fontossággal bír a külső, az egyik legkényesebb problémára találtak ebben a lehetőségben segítséget.

Ilyen beavatkozáson esett át bizonyosan vagy nagy valószínűséggel például Elton John, Mel Gibson, Kevin Costner, Mathew McConaughue, John Travolta, Robert de Niro, Nicolas Cage és még számos ismert híresség. A róluk készült fotók magukért beszélnek, és talán akaratukon kívül is, de tökéletes reklámmal szolgálnak a látványos eredményekkel járó hajbeültetési eljárás szempontjából.

stílus divat trend öltözék reklám sztárvilág kopaszodás hajátültetés hairhungary külső

A modern, magas színvonalú módszer már hazánkban is elérhető, és egyre többen használják ki ezt a végleges megoldást nyújtó lehetőséget.

A hajátültetésről bővebb információt kaphat itt:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 552 0940

„Kitépem a hajam tőle!”

0 Komment

Ezt a közismert szólást akkor használjuk, amikor valami vagy valaki úgy felidegesít bennünket, hogy szívünk szerint üvöltenénk, vagy más olyan cselekedetet hajtanánk végre, mely le tudná vezetni feszültségünket, de természetesen nem vehető szó szerint.

Akadnak azonban olyan emberek, akiknél ez nem csak egy mondás, hanem a tiszta valóság. Ez egy kényszerbetegség, melyben gyerekek, valamint felnőttek között főként a nők szenvednek, de előfordulhat férfiaknál is. A betegek késztetést éreznek, hogy tépkedjék hajukat, illetve más testrészükön található szőrzetüket.

A betegség hátterében mindenképpen valamilyen pszichés zavar áll. Ilyenkor a haj tépkedése levezeti az ember feszültségét, esetleg örömöt, megelégedettséget okoz. Kiváltója lehet a felhalmozott stressz, tragédia vagy erős félelem valamitől, ezen kívül öröklődhet is.

hajtépés hajtépkedés betegség kényszerbetegség viselkedéskényszer hajátültetés hajbeültetés hairhungaryEz a betegség korán felismerhető, hiszen mind a tünetek, mind az okozott kár nagyon is látható, így hamar lépni lehet ennek legyőzése érdekében, ha az érintettek nem próbálják szégyenérzetük miatt leplezni a problémát. Aki segítséget kér, szakemberek által vezetett terápiákon vehet részt, ahol olyan magatartásformákat tanulhat, melyek segítenek kilábalni a szörnyű viselkedéskényszerből. Ezenfelül gyógyszeres segítségek is léteznek.

A hajtépkedés legnagyobb okozott károsodása, mikor foltokban hiányzik a haj. Ez akkor jön létre, ha a tépkedés ismétlődött, és túl hosszú időszakon keresztül tartott, nem összetévesztendő az immunrendszeri betegségek okozta foltos kopaszodással. A kényszerbetegségből már kigyógyult emberek teljes visszazökkenését ezek a foltok hátráltatják, hiszen csúnya és feltűnő jelenségek.

Ebben az esetben jöhet szóba a hajbeültetés, amikor a tarkótájon megmaradt hajrészekből ültetnek át a hiányos területre, ahol már feladta a haj, és nem nő ki többé. Ez a technika vissza tudja adni a régi kinézetet, ezzel segít a lelki visszarázódásban is.

A hajátültetésről többet tudhat meg itt:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu

Mit jelent a szépség?

0 Komment

Maga a szépség egy elég szubjektív fogalom. Minden ember számára más és más az, ami szép, így van ez a minket körülvevő tárgyi világban, valamint az emberek tekintetében is. A jó ízlés és a megjelenés társadalmunk egyik legfontosabb szempontja az emberek megítélésében.

harhungary hajbeültetés szépség stílus frizura hajhullás kopaszság hajátültetés hajviseletVan, aki a karcsú, és van, aki a gömbölyded formákat kedveli, sokan figyelnek a test megmunkáltságának mértékére, de van, akit ez egyáltalán nem hoz lázba. Többen szeretik a kihívó ruhákat, és akadnak, akik a visszafogott stílus követői. Sokan szépnek látják a festetlen nőket, de számtalan férfi arra esküszik, hogy a nők sminkelve gyönyörűek. Persze minden apróságon belül, mint például a sminkelés, még mélyebbre lehetne ásni, de ez egy soha véget nem érő folyamat lenne.

Az egyéni stílusok jelentős mértékben mutatkoznak meg a kinézetben, mely eltérően válthat ki tetszést vagy nemtetszést. Azonban van egy közös, nagy hangsúllyal bíró részlet, mely szintén különböző viseletekben jelenik meg, mégis egyfajta összhangként az emberek 80-90%-ának az egyik legfontosabb külső tényezőt a haj és a frizura jelenti.

Természetesen itt is beszélhetünk végtelen számú variációról. Mindenki arra törekszik, hogy egyéniségének, arcformájának és saját hajtípusának megfelelő hajviselete legyen. Vannak ugyan kivételes esetek, amikor valakinek jól áll a kopaszság, azt azonban kijelenthetjük: ahhoz, hogy valaki hódító frizurával élhessen, szükség van elegendő hajra is.

harhungary hajbeültetés szépség stílus frizura hajhullás kopaszság hajátültetés hajviseletHa valakinek nagymértékben hullik a haja, vagy megindul nála a kopaszodás, bizony elég nehéz, vagy egyáltalán nem kivitelezhető a kívánt hajviselet elérése. Néhány ilyen esetben inkább nevetségessé, mint vonzóvá válhat az illető.

Ekkor jöhet segítségünkre a legújabb technikák egyike, a hajátültetés. Ez a beavatkozás lehetővé teszi, hogy olyan mennyiségű hajállománnyal rendelkezhessünk újra, mellyel ismét meg tudjuk növelni a választható frizurák sorát, és visszanyerhetjük azt, ami számunkra a szépséget jelentheti.

Bővebben a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed