Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szerezze vissza fiatalságát!

0 Komment

Szinte kivétel nélkül mindenki észrevesz magán különböző változásokat az évek multával. A legfeltűnőbb változások egyike a kopaszodás, mely mind a nők, mind a férfiak tekintetében komoly veszteséget jelenthet. Ilyenkor válik egyértelművé az ember számára, hogy öregszünk, és a visszafordíthatatlan folyamatokat csak a tükörbe nézve kísérhetjük végig, szomorú szemekkel. Vannak, akik ezt könnyen elfogadják, de vannak, akiknek ez iszonyú nagy lelki törést jelent.

A kopaszodás már igen fiatal korban megindulhat különböző genetikai és hormonális hatásokra, azonban ha csak „normális” időben kezd el hullani a hajunk, az is nagyon megviselhet bennünket. Vannak, akik bármit megtennének azért, hogy külsőjük fiatalos kinézetét megtartsák a lehető leghosszabb ideig. A különböző kozmetikumok, ránctalanító krémek és fiatalító masszázsok mellett már létezik egy igen eredményes, végleges segítség a kopaszodás ellen is azok számára, akik nehezen törődnek bele az idő vasfogának kegyetlenségébe, illetve azoknak is, akik szívesen kipróbálnák, milyen érzés lehet több tíz évet fiatalodni.

kopaszodás hajhullás hairhungary hajbeültetés hajátültetés fiatalodás

A hajátültetés nemcsak feledteti a kopaszodás negatívumait, de segít a régi – tán már feledésbe merült – hajkorona visszavarázsolásában. A beavatkozás után egy új korszak kezdődhet az ember életében, visszanyeri fiatalságát, ezzel együtt az önbizalmát, mely nagyon sokat javít a hangulatán és ezzel együtt életminőségén is.

A fiatal évek emlékei megelevenednek és újra valósággá válnak, hiszen az új fejtetővel akár több évet is le lehet tagadni, és ezzel az új erővel ismét mozgalmassá és élettel telivé válhatnak a hétköznapok.

Az új hajbeültetési technikáról többet tudhat meg itt:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu

A nagysikerű férfi szoprán énekes különleges tehetségének és munkásságában megmutatkozó színes egyéniségének köszönheti az elismerést. Nevét hallva azonban korábban a kopaszodási problémája is eszünkbe juthatott. Ez mára már a múlté, hiszen a HairHungary klinika csapatát választotta, akik orvosolták ezt. A hajátültetés előzményeiről, folyamatáról és sikereiről faggattuk.

vásáry andré hajátültetés hajbeültetés kopaszodás hajhullás hairhungary safesystem FUE hajbeültetés fue2A kopaszodás a férfiak esetében leggyakrabban genetikai okokra vezethető vissza. Nagyon letört a tudat, mikor rájöttél, hogy te is ebben a cipőben jársz?
Természetesen nagyon zavart, mikor észrevettem, hogy kopaszodom, de próbáltam elfogadni. Épp beletörődtem volna, amikor rátaláltam a HairHungary-re, és nagyon örültem ennek a lehetőségnek.

Sokan hecceltek, viccelődtek veled emiatt? Mennyire zavart ez téged?
Nem, szerencsére olyan baráti köröm volt, akik ezt nem tették szóvá. Viszont mivel ez egy látható probléma, akaratlanul is odanéztek. Ezt rögtön magára vette az ember.

Mielőtt a hajátültetés mellett döntöttél, kipróbáltál más gyógymódokat is?
Igen, kipróbáltam mindenféle gyógymódot a gyógynövényes, masszírozós készítményektől kezdve a népi praktikákig, de van egy pont, ahonnét már tényleg nincs visszaút, és muszáj a plasztikai sebészet vívmányait igénybe venni. Az előzetes konzultáció és vizsgálatok után egyből eldöntöttem, hogy belevágok a hajátültetésbe.

Milyen vizsgálatokat végeztek el a klinikán, mielőtt zöld utat kapott a műtéti beavatkozás?
Egy alapos állapotfelmérésen vettem részt, ahol átbeszéltük a felmerülő problémákat, valamint egy vérvizsgálaton és genetikai teszten is átestem.

Fájdalmas volt a beavatkozás? Kaptál valamilyen érzéstelenítőt?
Kaptam tűmentes, majd egy 3 lépcsős, tűs érzéstelenítést is. Tulajdonképpen az egyedüli kellemetlen érzés maga az érzéstelenítés, utána már nem fájdalmas a beavatkozás.

Mennyire volt megterhelő a műtét? A hosszas beavatkozás során tudtál pihenni, vagy mással elfoglalni magad?
A műtét maga nem megterhelő, mert tényleg nagyon szakszerű, professzionális és jól szervezett volt. A műtét közben DVD-t néztem, ami azért elterelte a gondolataim.

Kaptál valamiféle utókezelést?
Szórófejes nedvesítő oldatot kellett használnom, valamint speciális, fehérjét tartalmazó lapokat kaptam a gyógyulás segítésére. Illetve később sorra kerültek a fejbőrtápláló folyadékok is.

vásáry andré hajátültetés hajbeültetés kopaszodás hajhullás hairhungary safesystem FUE hajbeültetés fue2A fejbőröd hamar regenerálódott? Mennyire gyorsan sikerült visszazökkeni megszokott életviteledhez?
Az első műtét után ugyan bedagadt a fejbőröm, de a második alkalommal már szerencsére ez sem következett be, így egy-két nap alatt sikerült visszazökkennem.
A beavatkozás után nem sokkal alig látszott a fejbőröm, így ezt ki is használtam rögtön a lemezborítóm elkészítéséhez. Amikor az apró hegek elkezdtek leperegni, az egy kissé kellemetlen, de aztán hamar vissza lehet rázódni.

Mikor tapasztaltad meg, hogy a hajátültetés sikeres volt?
Körülbelül egy éven belül. Az én esetemben kellett egy frissítő műtét, az után éreztem igazán, hogy sikeres volt, bár korábbi fényképeket visszanézve is már egyértelmű a változás.

Magabiztosabb lettél a hajátültetés után?
Igen, mindenképpen ad egy pluszt az embernek. Azt gondolom, hogy kétségkívül egy jó döntés volt.

Mit üzensz azoknak, akik szintén az örökletes kopaszodás áldozatai?
Ha tehetik, akkor jöjjenek el, és próbálják ki ezt a lehetőséget. Bele kell vágni, másképp nem lesz jobb a helyzet!

Vásáry André válaszait olvasva tehát láthatjuk, hogy a hajátültetés nem egy ijesztő, nagy fájdalmakkal járó folyamat, hanem egy gyors és biztos megoldás a kopaszodásban és hajhullásban szenvedőknek. A beavatkozást végző klinika ráadásul Európában egyedülálló módon használja az Egyesült Államokban szabadalmaztatott úgynevezett SafeSystem-FUE módszert, mely bizonyítottan kevesebb traumával jár és sokkal természetesebb hatás érhető el vele.

Bővebben a hajátültetésről:
HairHungary Klinika

Új haj - új élet

0 Komment

Sokan mondják, hogy ha lezárul egy-egy korszak az ember életében, akkor rengeteg dologban vezet be újítást, legyen szó tudatos vagy akár tudat alatti változtatásokról. Nem egyszer lehet hallani - főleg nők esetében -, hogy egy szakítás után, költözést vagy munkahely váltást követően megcsináltatják frizurájukat, és néha akkora átalakuláson mennek keresztül, hogy az mindenkinek szembetűnő. Tegyük fel, hogy ez a fajta korszaklezárás épp fordítva is történhet, akkor mennyi új élet kezdődhetne...

hajhullás kopaszodás hairhungary frizura hajbeültetés hajátültetésMég az idős korban jelentkező hajhullást is nehéz elfogadni, azonban ha ez már fiatal korban jelentkezik, akkor bizony végképp kemény törést jelenthet ez életünkben.

Sokan próbálnak harcolni az elején, de aztán beletörődnek, és elfogadják, vagy csak próbálják elfogadni a tényt, hogy teljesen más kinézettel kell együtt élniük.

Létezik azonban egy egyedüli megoldás, mely nemcsak megállítja a hajhullás folyamatát, hanem vissza is varázsolja régi hajkoronánkat.

Ez a módszer nem más, mint a hajátültetés, melynek során a hormonális hatásokra érzéketlen hajszálakat ültetik át a tarkótájról a kívánt területre. A kifejlett technika gyors, garantáltan hatásos, és végleges segítséget nyújt.

A visszakapott frizura után nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy új korszak indulhat meg az ember életében. Akik ilyenen átestek, egytől-egyig vidámabbak, élettel telibbek lettek, miután visszakapták az elveszett hajszálakat.

A hajátültetésről bővebb információ:

HairHungary Klinika
Web: https://hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu

A hajátültetési eljárás egy újabb szintre lépett! Már nem csak saját hajunkból lehet gazdálkodni, mivel testünk szőre is alkalmas arra, hogy még természetesebb hatást érjünk el. Ez főként azoknak lehet megoldás, akiknek komolyabb előrehaladott kopaszodásuk van.

Az Amerikai Orvosi Szövetség által kiadott Archives of Dermatology februári számában Dr. Sanusi Umar elismert hajátültetési specialista szerint a lábon található szőr a legideálisabb hajunk pótlására. Itt ugyanis finomabb lágyabb szőr található, mint testünk egyéb területein.

fue bodyhair fue2 safesystem hajátültetés hajbeültetés kopaszodás hajhullás u-graft dr sanusi umar Archives of Dermatology„Egy hagyományos beavatkozás során a tarkótáji donor területről ültetjük át a hajszálakat. Előfordul azonban, hogy ezek sokkal vastagabbak, mint társaik, így a természetes hajvonal kialakításánál ez néha problémát okozhat.”  - magyarázta Umar. „A másik kérdés, hogy egy páciens kopaszodásának kiterjedése milyen mértékű. Súlyos hajveszteség esetén a hajátültetésnek nincs sok haszna, mivel a donor terület egész egyszerűen nem képes kiszolgálni az átültetéshez szükséges hajmennyiséget.”

Dr. Sanusi 7 évvel ezelőtt tett először kísérlettet arra, hogy testszőrzetet ültessen át. Az úgynevezett „U-graft módszer” lényegében ma már alkalmas arra, hogy a test bármely részéről egészséges szőrszálakat ültessenek át a fej kopaszodó területére. A leggyakrabban a mellkason és a lábon találhatóak a legalkalmasabb „donorok”, de, olykor a szakáll is számításba jöhet.

„Ezzel a lehetőséggel kombinálni lehet a tarkótáji donor területről átültetett hajszálakat. Akár 20-30 ezer átültethető vékony szőrszál is kinyerhető, ami azt jelenti, hogy azoknak a pácienseknek is tudunk már segíteni, akik komolyabb kopaszodással küszködnek.” – jegyezte meg Umar.

Az eredményességet bizonyítva Dr. Sanusi két páciens esetét hozta fel. Az egyik beavatkozás során a hajvonalat kizárólag lábszőrzettel pótolták, míg a másik esetben a hajveszteség nagyobb kiterjedése miatt a tarkótájról is kinyertek graftokat. 9 hónap után egy teljesen természetes lágy kinézetű vékony hajvonal volt látható. A beültetett szőrszálak 75-80%-ban teljesen életképesek maradtak, 3-4 év múlva a befogadó területeken csupán apró hajveszteség volt tapasztalható. Umar ugyanakkor megjegyezte, hogy ez a fajta eljárás lényegesen hosszabb időt vesz igényben, ezáltal sokkal drágább a beavatkozás. A magyarországi árakhoz képest egyébként is drága Amerikában egy-egy ilyen szőrtüsző graft átültetése 7-10$ között mozog.

Dr. Malcolm Roth az Amerikai Plasztikai Sebészek Társaságának elnöke az innovációt úgy jellemezte, mint újabb példát arra, hogy a technikák folyamatos finomításával jobb és természetesebb eredmények érhetőek el a páciensek legnagyobb örömére.

Tudjon meg többet a hajátültetésről!
www.hairhungary.hu

A Manchester United csatáráról számtalan gúnyos kép és videó jelent meg miután hajátültetése adta a fejét. A nagynyilvánosság előtt felvállalt beavatkozás eredményességének hatására azonban az Egyesült Királyságban idén soha nem látott népszerűségnek örvend az eljárás.

Mintegy 65%-al nőttek meg a konzultációk száma Angliában, így a férfiak körében manapság ez a 2. legnépszerűbb esztétikai beavatkozás. Rooney sikeres hajbeültetése tehát komoly ösztönzés volt azok számára akik féltek, vagy más okokból vacilláltak a műtéti beavatkozás miatt. Dr. Raghu Reddy a londoni Harley Street magánklinika orvosa szerint óriási horderejű volt, hogy Rooney nyilvánosan felvállalta a műtétet. Az eddigi kétkedők így legalább láthatják, hogy a hajbeültetéssel egy teljesen természetes hatás érhető el.

wayne rooney sir alex ferguson hairhungary safesystem fue2 hajbeültetés hajhullás kopaszodás hajátültetés manchester unted
Rooney önbizalma is jól láthatóan nagyot nőtt. Csapatában remekül szerepel és sorra rúgja góljait. Sir Alex Fergusont olyannyira lenyűgözte, hogy már „Fehér Pelének” is hívta a 26 éves támadót.

A Harley Street klinikán a tavalyi évhez képes ötször annyi páciens fordul meg. Korábban a népszerű sztárséf Gordon Ramsay, valamint a British Television X-Faktor arca Louis Walsh is itt járt, akik szintén felvállalták a nyilvánosságot. Ezen példákon alapulva szerencsére egyre több ember választja a kopaszodás megoldásaként a hajátültetést. Természetesen a fájdalommentes beavatkozás Magyarországon is elérhető több éve. Sőt a HairHungary klinikán már a legújabb az Egyesült Államokból szabadalmaztatott SafeSystem-FUE eljárással dolgoznak.


Bővebben a hajátültetésről:
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed