Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kopaszság előnyei

0 Komment

Sok férfit utolér idejekorán a kopaszság, és ilyenkor ők döntik el, hogy együtt élnek vele, vagy küzdenek ellene. Ha azt az utat választják, hogy megpróbálják további életüket tar fejtetővel leélni, akkor meg lehet ezt közelíteni néhány pozitív előny kinagyításával is.

Először is a kopaszoknak nem kell bajlódniuk a frizurájukkal soha. Nincs olyan, hogy elfekszik a hajukat, és a megfelelő fésű kiválasztásával sem kell törődniük. Emellett sok esetben igen férfias tud lenni, ha valaki kopasz. Persze ez nem mindenkire igaz.

Könnyebben tudnak sapkát hordani, hiszen a fejfedők szintén nem okoznak gondot, nem nyomják le a frizurát. Hajformáló eszközökre és még samponra sem kell költeniük azoknak, akik nem rendelkeznek hajzattal.

Ugyancsak előny, hogy például a rettegett kullancsokat hamar és könnyen észreveszi az, akinek nem a sűrű hajzatban kell kutatnia egy erdői séta után. És az sem egy utolsó szempont, hogy amíg a frizurával rendelkezőknek folyton figyelni kell a haj állagát, miszerint túl zsíros, túl száraz, vagy éppen korpásodik, addig a kopaszoknak semmi ilyesmi nem vesz el időt az életükből.

Természetesen a kopaszságra nem mindenki tud ilyen pozitívan tekinteni, ami nem is csoda, hiszen nem csak, hogy sokaknak nem áll jól, de vannak, akik kifejezetten megőrülnek, mikor észreveszik, hogy szép hajzatuk egyre inkább fogy. A kopaszodás hátterében rengeteg ok állhat, ezért aki nem tud beletörődni, annak hamar szakértő segítséghez kell fordulnia. Lehetséges, hogy a kiváltó okok megszüntetésével a hajhullási folyamat is megáll, de öröklött kopaszodásnál ez például lehetetlen. De ilyenkor is van megoldás, hiszen a biztos segítséget jelentő hajátültetés akkor is vissza tudja varázsolni frizuránkat, amikor más kezelés már nem jelenthet gyógyírt gondunkra.

Nem kell tehát feltétlenül beletörődni abba, ha hajzatunk elkezd ritkulni, hiszen tudunk tenni ellene. A döntés a mi kezünkben van, amit célszerű úgy meghozni, hogy alaposan átgondoljuk, milyen külsővel is szeretnénk élni.

 

Ismerje meg jobban a kopaszodás okait és a különböző megoldásokat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

A levehetetlen sapka

0 Komment

Míg előző cikkünkben azokról tettünk említést, akiknek a kopaszság védjegyükké vált, most azokra térünk ki egy kicsit, akik ugyanezt a helyzetet sapkával oldották meg. Ugyanis több olyan hírességet is láthatunk nap, mint nap, akik semmi pénzért, soha nem válnának meg a fejtetőjüket takaró sapkáktól, kalapoktól.

A közönséget, és úgy általánosságban az embereket mindig is érdekli és kíváncsivá teszi az, amit nem láthatnak, amiről nem tudhatnak. Így ezt néha érezhetjük akár reklámfogásnak is, de valljuk be, egy idő után unalmassá válik a kérdés: vajon miért nem veszi le soha a sapkáját? Sokan fogadásokkal próbálják rábírni a kalapviselőket, hogy csak egyszer láthassa mindenki, milyen is az igazi kinézetük, de ezek mindig kútba fulladt ötletek lesznek.

Ha a fejfedő válik ugyanis egyfajta védjeggyé, akkor biztosak lehetünk abban, hogy nincs az a gyenge pillanat, vagy civil lét, amikor anélkül láthatjuk ezeket az embereket. De mi vezethet idáig, hogy valaki ennyire nem akarja megmutatni önmagát?

A válasz nagyon sokrétű lehet, de elsősorban arra gondolhatunk, hogy bizony a csinos kis fövegek kopasz fejtetőt takarhatnak. Folyamatos hordásuk valószínűleg abból alakult ki, hogy tulajdonosuk nem tudta maradéktalanul elfogadni a kopaszodást, és inkább elrejtette. Természetesen hírességeknél közrejátszhat a divat is, valamint, ha már egyszer így váltak ismertté, akkor nehéz is lenne letenni ezt a kiegészítőt.

A mindennapi emberek között is nagyon sokan hordanak inkább sapkát, minthogy mutogassák kopaszságukat, de természetesen ezt nem lehet mindenhol megtenni. Hiszen vannak helyek és helyzetek, ahol és amikor egyáltalán nem illik sapkát viselni.

Ha hajunk hullani kezd, és fennáll a kopaszság veszélye, hamar el kell döntenünk, hogy tudunk-e majd együtt élni vele, vagy nem. Ha semmi esetre sem vagyunk képesek elfogadni hajzatunk hiányát, nagyon sok lehetőség áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy ezt a folyamatot megállítsuk, illetve a hajátültetéssel például vissza is tudjuk forgatni az idő kerekét. Tehát ha nem tudunk együtt élni vele, ne rejtegessük kopaszságunkat, hanem inkább keressük meg a megfelelő megoldást hajzatunk visszanyerésére.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:
HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Fotók forrásai: http://celebcenter.hu/vujity-tvrtko/; http://celebcenter.hu/vujity-tvrtko/

Hajas téma a focivilágban

0 Komment

Már nem egy focistáról hallottunk, aki hajátültetésen esett át, most a sport világában ismét egy „szőrös” témát kaptak fel, az idei Bajnokok Ligája egyik csapatának edzőjéről.

Jürgen Klopp labdarúgó pályafutása során az FSV Mainz 05 csapatában játszott csatárként, majd visszavonulása után ugyanennek a klubnak lett az edzője, feljuttatva az első osztályba a csapatot. Majd később, 2008-tól a Borussia Dortmund vezetője lett, melyből európai élcsapatot sikerült faragnia.

Mivel klubjának sikerült bejutnia idén a Bajnokok Ligájának elődöntőjébe, igencsak sokszor felmerül a neve mostanában a médiában. Ez nem csak azért van, amiért Klopp képes volt elméleti tudását átvinni a gyakorlatba és ezzel felhozni csapatát az élmezőnybe, ugyanakkor nem is csak azért, amiért minden interjúja és riportja sablonkerülő és érdekes, hanem azért is, mert nemrég hajátültetésen esett át.

A beavatkozást egy ismert specialista végezte el tavaly tavasszal, mellyel kapcsolatban Klopp ezt nyilatkozta: „Igen, így van, átestem egy hajbeültetésen, és úgy gondolom, az eredmény remek lett. Nem?”

A német futballedző saját bevallása szerint a kopaszodó halántékát szerette volna legyőzni ezzel. Régebben hosszabb frizurát hordott, de az utóbbi időben egyre többször láthattuk őt sapkában, hiszen zavarta a feltűnő hajhiány. Ezért vágott bele a hajátültetésbe, mely után most ismét dús frizurával láthatjuk a futballmérkőzéseken.

A HairHungary klinika is rengeteg sportolónak adta már vissza régi frizuráját, a beavatkozások mindegyike sikeres volt. Aki hajhullásban szenved, és kopasz foltokkal küzd, mindenképpen ajánlott a szakértő kezek segítsége, hiszen a hajátültetési eljárás visszaadja magabiztosságát, és a kopaszság eltűntetésével kinézete újra a régi lesz, a sapkák pedig lekerülhetnek a fejről, akárcsak Jürgen Klopp esetében.

Bővebben a hajhullásról és a hajátültetésről:
HairHungary – a magyar hajklinika
www.hairhungary.hu

Sapkás gondok

0 Komment

A mobiltelefonok, táskák, cipők és egyéb kiegészítők mellett a különböző fejfedők is nagyonhajhullás hajátültetés hairhungary kopasz sapka töredezett haj kedveltek mind a férfiak, mind a nők öltözködésében. Mivel a sapkák tekintetében is egy végtelen skáláról beszélhetünk, ezért mindenki megtalálhatja a magához illő darabokat.

Az alkalmi kalapoktól, a fejdíszeken keresztül, a sportos baseballsapkákig rengeteg lehetőség közül választhatunk, ha valamit szeretnénk viselni fejünkön. Egy-egy fejfedő nagyon fel tudja dobni az összképet, emellett pedig sokszor kényelemből vagy a hideg ellen viselik őket.

A sok jó tulajdonságuk mellett sajnos negatív oldalról is meg kell világítani a sapkákat. Ha csak alkalmakkor hordjuk őket, semmi problémát nem okoznak, viszont ha viselésük rendszeres, akár mindennapos, akkor bizony kárt tudnak tenni hajunkban.

Sokszor lehet látni, hogy valakin mindig baseballsapka van, mert az kényelmes neki, esetleg azzal takarja el pont a sapka által okozott hajproblémákat, ezzel pedig csak további roncsolást eredményez. Illetve vannak olyanok is, akik divatból vagy vallási okokból hordanak fejfedőket, náluk szintén előfordulhatnak gondok.

A sapkák ugyanis túlzott viselés esetén rongálhatják a haj hajhullás hajátültetés hairhungary kopasz sapka töredezett hajszerkezetét, töredezettséget okozhatnak. Ezen felül a fejbőr sem tud rendesen lélegezni, ami szintén káros a hajhagymákra nézve. Először a sapka lenyomja a hajat, majd a lapítás után a tartását vesztett haj kopni kezd, akár erősebb hajhullást is létrejöhet.

Amennyiben időben észrevesszük ezt a problémát, és leteszünk az okozója túlzott hordásáról, odafigyeléssel és kellő kezeléssel vissza lehet nyerni hajunk egészségét. Viszont ha a károsodás nagyfokú, nem biztos, hogy hajunk regenerálódni tud.

Ilyen, valamint más okokból történő hajhullások esetében lehet segítségünkre a hajátültetés, mely egy biztos sikereket nyújtó eljárás. Segítségével hajunk ismét a régi lehet, és a kopasz, kopott részeket elfelejthetjük.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

12
»

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed