AJÁNLÓ
 
00:00
2013. 01. 04.
A népszerű angol futball csatárt Wayne Rooneyt több klub is szeretné megszerezni, azonban még két...
A bejegyzés folyatódik
 
00:00
2013. 01. 04.
A szerdai felkészülési mérkőzésen Argentína simán verte a svéd válogatottat, természetesen...
A bejegyzés folyatódik
 
00:00
2013. 01. 04.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
00:00
2013. 01. 04.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
00:00
2013. 01. 04.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Talán senkinek sem kell bemutatni hazánk egyik meghatározó futball egyéniségét, hiszen elég ha csak a szurkolók régi "Bólints Tibi!" rigmusait idézzük fel, és máris tudjuk kiről van szó. Nyilasi Tibor ezúttal nem a foci kapcsán kerül előtérbe, mivel hamarosan hajátültetési beavatkozáson esik át a HairHungary Klinikán.

Nyilasi Tibor szerencsére a mai napig elkötelezett híve a labdarúgásnak, a Magyar Labdarúgó Szövetség munkáját segíti, és szakértőként rendszeresen láthatjuk őt a képernyők előtt is. Korábban fia, ifjabb Nyilasi Tibor esett át hajátültetésen egy kifejezetten erre szakosodott magyar klinikán, és látva a sikeres eredményt bizony már akkor is komolyan elgondolkozott a beavatkozás lehetőségén.

Az évek folyamán sokan kérdezték Nyílt, hogy hova tűnt régi hajkoronája, melyre Tibor csak ennyit válaszolt: „Tudjátok a rengeteg góltól amit bólintottam sajnos elkopott!” - Nos, a jövőben már nem kell magyarázkodnia, hiszen napokon belül átesik Ő maga is a beavatkozáson, és döntésében nem Rooney vagy Beckham sikeres hajátültetése segítette, hanem fia eredménye volt számára meggyőző.

A kétnapos műtét során a klinika hajspecialista szakorvosai Tibor tarkótájáról fogják kinyerni a lehető legtöbb úgynevezett graftot (hajtüszőt), hogy azt átültessék a kopasz területekre. A beavatkozás fájdalommentes, csupán a helyi érzéstelenítő szúnyogcsípés szerű szúrás lehet kellemetlen. A lábadozás 2-3 napos, a végleges eredmény pedig hozzávetőlegesen fél év múlva már látható lesz.

A hajátültetés egyre népszerűbb hazánkban is, és bizony a magyar szakemberek a világ élmezőnyébe tartoznak. A HairHungary Klinika eszközparkja és eljárása egy amerikai szabadalom alapján került kialakításra, és a műtétek szinte wellness körülmények között zajlanak. A páciensek olvashatnak, internetezhetnek, vagy éppen kedvenc filmjüket nézhetik a beavatkozások során.

Bővebben a hajátültetésről:
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed