AJÁNLÓ
 
14:17
2013. 07. 26.
Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb sztárfodrásza James Brown és az Xfaktor 2010-es döntőse...
A bejegyzés folyatódik
 
14:17
2013. 07. 26.
A hajátültetés egyik speciális technikája során a kopaszodás megelőzésére és kezelésére...
A bejegyzés folyatódik
 
14:17
2013. 07. 26.
A Manchester United futball sztárja már sokszor került blogunk előterébe. Aki ismeri, jól tudja,...
A bejegyzés folyatódik
 
14:17
2013. 07. 26.
A londoni Olimpián Rooneynak, az angolok egyik legnagyobb büszkeségének bár nem adatott meg úgy...
A bejegyzés folyatódik
 
14:17
2013. 07. 26.
A Manchester United csatáráról számtalan gúnyos kép és videó jelent meg miután hajátültetése...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rooney haja egyre dúsabb

0 Komment

A népszerű angol futball csatárt Wayne Rooneyt több klub is szeretné megszerezni, azonban még két évig köti őt szerződése a Manchester Unitedhoz. Jelenlegi csapatában nem szeretne másodrangú csatár lenne, így új edzőjével is perlekedik. Ráadásul abba sem törődött bele, hogy feje búbján hajkoronája ne legyen tökéletes, így múlt hónapban újabb hajátültetési műtéten esett át.

Rooney első hajátültetése még 2011-ben volt, melyet nyilvánosan felvállalt a nagyközönség előtt. Akkor több hónapon keresztül kiemelt figyelemmel kísérte a sajtó, az eredményt a hajátültetési tudománynak utána nézők dicsérték, a tudatlanok pedig cikizni kezdték a focistát. Egy év elteltével azonban mindenki megdöbbenve láthatta Rooney új frizuráját, így az sem csoda, hogy a szigetország férfi lakosai között ez lett az egyik legnépszerűbb beavatkozás.

A londoni Harley Street klinika nyilatkozata szerint a múlt hónapban elvégzett újabb műtét része Wayne Rooney teljes kezelésének, így csupán a tervek szerint haladnak tovább. Egy-egy hajátültetési műtét során ugyanis átlagosan 6-7 ezer hajszál nyerhető ki a tarkótáji donor területről. A focista korábbi kopaszodása azonban oly mértékű volt, hogy tökéletes eredményhez ez a mennyiség nem volt elegendő. Mivel az újonnan beültetett hajszálak teljes regenerálódási ideje 10-13 hónap, így a kötelező pihenő a két műtét között teljesen érthető.

Rooneyhoz hasonló magyar példaként Lisztes Krisztián volt válogatott labdarúgó hozható fel, aki szintén kétkörös műtéten esett át a HairHungary klinikán. És ha már labdarúgásról van szó, akkor ne felejtsük el azt sem, hogy Nyilasi Tibor még év elején esett át szintén ezen a klinikán hajátültetési műtéten, melynek eredményének alakulását szépen végig lehet követni a hazai sportcsatornákon.


Lisztes Krisztián - hajátültetés után és előtte

Bővebben a hajátültetési eljárásról:
HairHungary Klinika
www.hairhungary.hu


Kép forrása: AFP/Andrew Yates



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed