AJÁNLÓ
 
14:02
2013. 02. 08.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
14:02
2013. 02. 08.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
14:02
2013. 02. 08.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
14:02
2013. 02. 08.
Ha valaki a hajbeültetés mellett dönt a túlzottan elhatalmasodni kezdő kopaszodás miatt, az általában...
A bejegyzés folyatódik
 
14:02
2013. 02. 08.
Sokszor emlegetjük, hogy többféle hajproblémára nyújthat megoldást egyes szerek vagy kezelések...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A szerdai felkészülési mérkőzésen Argentína simán verte a svéd válogatottat, természetesen a Barcelona játékosa Mascherano is erősítette a Messi vezényletével felálló argentinokat. Megnéztük, hogy vajon mit tehet a 29 éves védekező középpályás, hogy megoldja kopaszodási problémáját.

A magyar HairHungary klinikán számos húszas éveiben járó fiatal megfordul, hogy kezdődő hajhullásukra egyénre szabott kezelési tervet kapjanak. Sok esetben elegendő a szunnyadó hajhagymákat serkenteni az újbóli növekedésre, azonban egy előrehaladott férfias kopaszodás esetén a hajátültetés az egyetlen garantált módszer. Nagyon úgy fest, hogy Mascherano utóbbi esetbe tartozik, mivel hajvonalának két öbölterülete már jócskán megkopott az évek folyamán. Az argentin focista így akár Wayne Rooney nyomaiba is léphet, aki mint tudjuk, korábban sikeres műtéten esett át.

A hajátültetési eljárásokra specializálódott HairHungary klinika Mascherano esetében egy alapos konzultáció után nagy valószínűséggel első körben egy Minoxidil alapú külső kezeléssel kezdene. Ez akár megsépkelhető lenne táplálék kiegészítővel, miközben természetesen az egészséges életvitel és táplálkozás szerepe sem elengedhetetlen. Korábbi írásunkban már megírtuk, hogy az aktív sportolóknál igen gyakori az androgén, azaz az örökölt kopaszodás felgyorsulása, mivel szervezetük lényegesen több tesztoszteront termelnek. A minoxidilt tartalmazó külső szerek megakadályozzák, hogy a kopaszodást okozó DHT hormonok roncsolják a hajhagymákat. Fontos azonban tudni, hogy egy külső készítmény olyan területeken, ahonnan már évek óta elhulltak a hajszálak nem igen tud segíteni.

A klinika szakemberei a konzultációk során pontosan meghatározzák, hogy kinek milyen kezeléssel várható a legjobb eredmény. A hajbeültetés ma már egy kiforrott technikai háttérrel rendelkező mikrosebészeti eljárás. Fájdalommentes és csupán helyi érzéstelenítőt használnak, miközben a páciensek éber állapotban tévéznek, interneteznek vagy akár a munka fáradalmait pihenik ki egy kis szundikálással. Természetesen a hajátültetés után is érdemes hajunkat rendszeresen karbantartani, ápolni. Bár a beültetett hajszálak soha nem hullnak ki, más területeken ettől függetlenül kialakulhat kopaszodás, ezért a megelőzés nagyon fontos.

A HairHungary klinika a sport elkötelezett híve, sok aktív vagy volt sportoló kér a mai napig tanácsot. Legutóbb Nyilasi Tibor bólintott rá hajátültetésére, akinek átalakulását szerencsére a SportTV adásaiban is végig követhetjük.

Bővebben a hajhullásról, kopaszodásról és a hajátültetésről:
HairHungary – a magyar hajklinika



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed