Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Divatos és hasznos

0 Komment

A nyári kalapok és sapkák több okból is tökéletes kiegészítők a nagy melegben. Egyrészt igen divatosak, és a megfelelőt kiválasztva nagyon jó kiegészítők lehetnek a szebbnél szebb nyári ruhák és ingek mellett, egyben pedig viselőjüket óvják az erős napsugaraktól.

Bizony nem véletlenül teszünk a kisgyerekek fejére is kis sapkákat nyáron, ezt azonban sok felnőtt igencsak mellőzi, pedig ez a viselet minden korosztálynak ajánlott ilyenkor. A mai divatban annyi fajta fejtető létezik, hogy szinte kizárt, hogy valaki ne találjon olyat, ami megfelelő és tetszik. Higgyük el, nagyon sok káros hatástól is megmentjük ezzel szervezetünket, és ezen felül még jól is nézhetünk ki.

Ha sokat tartózkodunk kint a forró napsugarak alatt, akkor bizony könnyen napszúrást kaphatunk. Ez szédüléssel, fejfájással és rosszulléttel járhat, ami bizony nem múlik el egykönnyen. Fejünk takarása mellett rengeteg folyadékot is kell fogyasztanunk ahhoz, hogy ezt elkerüljük.

Az erős napfénytől nem csak arcbőrünket, hanem természetesen fejbőrünket is védjük, ha fejünkre húzunk egy szalmakalapot vagy bármi más fejfedőt. Persze a hajas fejbőr annyira nincs kitéve veszélynek, de akinek kicsit is ritkább a hajzata, annak máris könnyen leéghet a fejbőre is. Ez pedig kellemetlenségekkel jár, hiszen a leégett fejbőr nem csak viszket, fáj és hámlik egy idő után, hanem bizony akár hajhulláshoz is vezethet.

Frizuránk ápolása a nyári hónapokban is nagyon fontos, hiszen annyi káros hatásnak van kitéve, hogy ha nem törődünk vele, akkor nagyon hamar szárazzá, töredezetté és élettelenné válhat. Aki pedig már kopaszodik, még inkább óvnia kell fejbőrét attól, hogy még nagyobb károk ne érjék.

Kopaszodást nagyon sok probléma okozhat, de ha idejében felismerjük, hogy mi áll a háttérben, akkor lehet ellene küzdeni. Ha viszont olyan gonddal állunk szemben, melyet nem lehet kiküszöbölni, akkor se keseredjünk el, hiszen a kopasz foltokra gyógyírt tud nyújtani a biztos és végleges hajátültetés. Az eljárás után már nem kell félnünk attól, hogy fejbőrünk le fog égni nyáron, és csak azért kell fejfedőt hordanunk, hogy nehogy napszúrást kapjunk.

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Nyári hajpakolás

0 Komment

Nyáron hajzatunk nagyon sok káros hatásnak van kitéve, legyen szó az erős napfényről, a klóros vízről vagy a folyamatos forróságról. Ahhoz, hogy frizuránkat mindez ne viselje meg, bizony nem árt, ha kicsit többet törődünk vele a megszokottnál. Kifejezetten a nyári hatásokra tökéletes a következő hajpakolás, melyet mindenki el tud készíteni otthon magának.

Langyosítsunk fel 3 dl tejszínt, majd olvasszunk hozzá 1 evőkanál mézet. Pépesítsünk össze egy banánt, és adjuk hozzá az eddigi keverékhez, majd öntsünk hozzá egy teáskanálnyi almaecetet. A melegítés után tehetünk bele még egy evőkanálnyi olívaolajat, és még hatásosabb lesz a pakolás, ha egy felvert tojást is belekeverünk.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary hajpakolás nyár forróság klóros víz banán olívaolaj almaecet tejszín méz otthoni pakolásAz elkészült kencénket száraz hajra kell felvinni, majd vagy egy fóliát tekerjünk fejünkre, vagy vegyünk fel egy zuhanysapkát. Érdemes egy kicsit kiülni a napra vele, vagy langyos meleget fújni rá hajszárítóval, hiszen a meleg levegő miatt hatékonyabban tudnak munkálkodni az összetevők. Ezután tekerjünk rá még egy törölközőt, és hagyjuk így pihenni fél órát. Utána langyos vízzel mossuk le a pakolást hajzatunkról, és ha tehetjük, hagyjuk, hogy megszáradjon frizuránk magától.

Ez a csodaszer tele van vitaminnal, így egy hidratált, selymes és ápolt hajkoronát fogunk kapni. Ezt a pakolást nyugodtan többször is felvihetjük egy héten, az eredménnyel mindig elégedettek leszünk. Hajunk ápolása nagyon fontos, hiszen elég egy apró gyengülés szervezetünkben, vagy egy nem megszokott külső behatás, és máris megkezdődhet a hajhullás.

Kopaszodás rengeteg okból kialakulhat, de ha nem törődünk megfelelően hajzatunkkal, még az esélyt sem adjuk meg, hogy minél tovább maradjon egészséges a frizuránk. Akit utolér a hajhullás, annak számot kell vetnie azzal, hogy megfelelően gondoskodott-e hajzatáról, vagy tényleg valami nagyobb gond áll a háttérben. A hajhullás megállítására természetesen van esély, azonban ha olyan probléma okozza, mint például a genetika, akkor csak a helyreállításról lehet szó, ami a hajátültetés segítségével lehetséges.

Ha bármilyen hajjal kapcsolatos problémája van, keresse fel a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

123
»

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed