OLVASTAD MÁR?
 
Itt a szőrtelenítés ideje – de nem mindenhol!
Ahogy közeledik a nyár, még azok számára is eljön az idő a szőrtelenítésre, akik a téli, hideg hónapokban elrejtegették magukat a vastag nadrágok alá, és nem törődtek olyan sűrűn azzal, hogy megszabaduljanak szőrzetüktől. Van azonban olyan rész a testünkön, ahol...
 
Női szőrproblémák
Valahogy mindig ott nő, ahol nem kéne, ott pedig nem, ahol kéne. A szőrproblémák mindenki életében fellelhetőek, beszéljünk akármelyik testrészről, és sajnos sokan nem is tudják, mitévők legyenek, hogyan tudnak küzdeni a fennálló helyzet ellen. Az még hagyján, ha...
 
Tökéletes megjelenés
A nyári időszak nem csak a nyaralásoké, hanem bizony ilyenkor van a legtöbb esküvő, összejövetel, fesztivál stb. Mindenki jól akar kinézni, azonban tudjuk, hogy ezt nem csak a ruhával fogjuk tudni elérni. Fontos a frizura, a smink, és utóbbinál bizony sokan megfeledkeznek...

Tökéletes smink

Komment

Az ünnepek alatt, főként a szilveszteri mulatságokra készülve, sokszor nézünk szembe mi nők azzal a nehézséggel, hogy mennyire nem egyszerű összedobni egy tökéletes sminket. Nem csak idő, hanem türelem is kell ahhoz, hogy olyan megjelenése legyen arcunknak is, ami egyrészt passzol az öltözékünkhöz, másrészt pedig kiemel mindent, amit kell.

A smink elkészítése tehát nagyon macerás, és persze sok minden kell is hozzá. Mindenkinek megvan persze, hogy milyen anyagokat és eszközöket használ a legszívesebben, azt azonban már nem mi választjuk ki, hogy milyen adottságaink vannak hozzá. A szemeink méretét, állását és színét nem tudjuk mi kiválasztani – jó, persze, az utóbbira már léteznek különböző, akár furcsa megoldások is -, és azt sem mi döntjük el, hogy milyen dús a szemöldökünk.

A szemöldök íve, vastagsága csupán kissé befolyásolható, és természetesen csak a csökkenő irányban. Dúsítani, vastagítani nem tudjuk, csak olyan furfangokkal, melyek aztán nem biztos, hogy esztétikus eredményt nyújtanak majd. Pedig manapság ráadásul újra a szép, íves, sűrű szemöldök a divat, nem pedig a kiszedett, vékony vagy éppen megrajzolt.

A tökéletes smink pedig hiába lesz gyönyörű, ha a szemöldökünknél megakadunk. Ugyanis az adja meg igazán egész arcunk karakterét, körülölelve szempárunkat, és ha valami nem stimmel vele, az egész összképet tönkre teheti.

Ahelyett, hogy a szemöldökünket még inkább igénybe vevő, és még jobban ritkító megoldásokat választjuk, inkább forduljunk olyan szakértő segítséghez, ami gyönyörű, dús szemöldököt varázsolhat ránk. A szemöldök beültetés ugyanis teljesen természetesen, esztétikusan és persze a saját igényeinknek megfelelően eredményez vastag és szép szemöldököt.

Az eljárás a hajátültetés elvén alapszik, ugyanúgy saját szálakkal dolgozik és éppen emiatt olyan végeredményt nyújt, mintha eleve ilyen dús szemöldökökkel születtünk volna. Természetesen – főként a legelején – gondosan ügyelnünk kell arra, hogy a beültetett szálak ne nőjenek túl hosszúra. De a kiforrott technológiának köszönhetően még a szőrszálak növekedési irányát is figyelembe veszik, ami azt eredményezi, hogy tökéletesen illeszkednek majd új helyükhöz. A szép szemöldök és a tökéletes smink tehát nem álom többé!

Ismerje meg jobban a szemöldök- és hajbeültetési eljárásokat a HairHungary Klinikán:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport