AJÁNLÓ
 
09:02
2016. 06. 23.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:02
2016. 06. 23.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:02
2016. 06. 23.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:02
2016. 06. 23.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:02
2016. 06. 23.
Ha valaki a hajbeültetés mellett dönt a túlzottan elhatalmasodni kezdő kopaszodás miatt, az általában...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szép szemöldököt szeretne?

0 Komment

A HairHungary Klinika csapatát legtöbben azért keresik fel, mert valamilyen problémájuk van hajzatukkat. A hajátültetés ma már egyre elterjettebb megoldás, hiszen ez az egyetlen igazi segítség, mely el tud bánni az öröklött kopaszodás nyomaival is. Viszont ad más lehetőséget is ez az eljárás, mely Klinikánkon már annyi annyi embernek segített.

Míg a férfiak tekintetében számolhatjuk a legtöbb kopaszodási problémával küdőt, bizony a hölgyeknél akad egy másfajta szőrzeti gond, mely sokakat érint. Ez nem más, mit a gyér szemöldök. Az pedig, ha valakinek nem annyira dús a szeme fölötti szőrzete, sajnos az egész arc karakterét befolyásolni tudja, és általában nem éppen úgy, ahogy azt szeretné.

Rengeteg ok állhat annak hátterében, hogy miért gyér valakinek a szemöldöke. Ezt eredményezheti akár a genetika is, de lehet szó valamilyen betegségről, mely ezt hozta magával mellékhatásként, és sajnos nem maradhat ki a sorból az sem, hogy sokan nagyon kiszedték annak idején a szálakat, amikor a vékony szemöldök volt a divat.

Mivel a szemöldök ennyire meghatározó arcunk szempontjából, nagyon sokféle megoldást találtak már ki, hogyan is lehetne egy kicsit befolyásolni kinézetét. Sajnos a legtöbb ilyen megoldás egyrészt nem néz ki esztétikusan, természetesen pedig főleg nem, másrészt még inkább gyérítheti a már amúgy sem dús szőrzetet.

A szemöldök beültetés viszont tökéletes segítséget nyújthat, hiszen a hajátültetés kiforrott technológiájával képes olyan szemöldököt varázsolni nekünk, mely saját adottságainknak megfelelően gyönyörű, dús és pont olyan, amilyenről álmodtunk. Az eljárást követően persze törődnünk kell majd vele, de ez pont annyi időt vesz majd igénybe, mint amennyit az jelentene, hogy ívesre szedjük szemöldökünket.

Mivel a beavatkozáskor figyelembe veszik a meglévő szálak vonalát, irányát, így az eredmény teljesen természetes lesz, tehát nem kell attól félnünk, hogy természetellenes bozontot kapnánk. Azt pedig végképp elfelejthetjük, milyen volt gyéren, hiányosan szemöldökünk.

 

Ismerje meg jobban a szemöldök beültetést, illetve a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed