AJÁNLÓ
 
09:05
2015. 08. 11.
Hajzatunk állapotának megváltozása, romlása sok esetben már akkor intő jel lehet, amikor mondjuk...
A bejegyzés folyatódik
 
09:05
2015. 08. 11.
A drogériák polcai roskadozásig vannak tömve a különböző samponokkal és hajbalzsamokkal. Ugyanígy...
A bejegyzés folyatódik
 
09:05
2015. 08. 11.
Ugyanúgy, ahogy a nők körében is elterjedt a rövid haj, a férfiak tekintetében is sokan hornadak...
A bejegyzés folyatódik
 
09:05
2015. 08. 11.
Előző cikkünkben arról beszéltünk, hogy a mostani divat szerinti frizurák mennyire képesek megtörni...
A bejegyzés folyatódik
 
09:05
2015. 08. 11.
Minden évnek megvannak a saját adottságai a divat terén. Mivel a fesztiválok korszakát éljük,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Száraz haj nyáron

0 Komment

Mint azt már rengetegszer említettük, hajzatunk nyáron annyi olyan külső, káros hatásnak van kitéve, melyek kiszáríthatják, hogy nagyon fontos odafigyelnünk az ápolására. Nem elég a sima hajmosás, esetleg balzsam használata. Használjuk ki ilyenkor a nyár finom gyümölcseit, és töltsük fel vitaminnal frizuránkat is!

száraz haj töredezett haj nyár napsugarak klór hajhullás hajátültetés hairhungary kopaszodás prp mezoterápia átmeneti hajhullás papaya hajpakolás joghurt

A klóros víz, az égető napsugarak, a folytonos kalap vagy sapkaviselés a tűző nap ellen mind olyan rossz hatással vannak hajzatunkra, melyekre nem szabad csak legyintenünk. Fontos, hogy kellő táplálást kapjon mind a fejbőrünk, mind pedig a frizuránk azért, hogy egészségesek maradjanak. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy elkerüljenek minket az olyan problémák, mint a haj túlzott szárazsága, töredezettsége vagy esetleg gyérülése.

Tökéletes nyári pakolást jelent a haj kiszáradásának elkerüléséhez az a papayás kence, melyet percek alatt mi magunk is elkészíthetünk otthon. Nem kell hozzá mást tennünk, mint összepépesíteni a papaya húsát, majd hozzákeverni egy kis natúr joghurtot, ezt követően pedig a kapott krémet gondosan eloszlatva felvinni hajunkra és fejbőrünkre. Hagyjuk hatni a pakolást 30 percig, majd langyos vízzel öblítsük ki hajunkat. Már a kifésüléskor érezni fogjuk, hogy ez a massza csodákat tett meggyötört tincseinkkel.

száraz haj töredezett haj nyár napsugarak klór hajhullás hajátültetés hairhungary kopaszodás prp mezoterápia átmeneti hajhullás papaya hajpakolás joghurt

Természetesen nem tudunk megoldani ilyen könnyen minden problémát, amelyek hajzatunkat sújtják. A fent említett módszerrel azonban sokszor megelőzhető, hogy nagyobb baj kialakulhasson. Azonban ha nem a nyári káros hatásoktól, vagy egyéb, kisebb tényezőktől alakulnak ki a gondok hajzatunkkal, akkor sajnos más segítség után kell néznünk.

Hajhullás és kopaszodás esetén ludas lehet a stressz, egyes gyógyszerek szedése, hormonális problémák fennállása, de akár az öröklés is. Attól függően, hogy mi okozza problémánkat, beszélhetünk átmeneti vagy maradandó kopaszodásról. Az előbbi orvoslása némileg könnyebb, hiszen sok esetben az is elegendő, ha a kiváltó okokat megszűntetjük, esetleg segíthet a haj gyorsabb regenerálódásában a mezoterápia vagy a prp-kezelés. Azonban, ha maradandó kopasz foltokat kell eltűntetni, akkor arra csak a hajátültetés segítségével van lehetőségünk.

Ismerje meg jobban a hajhullás okait, illetve a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed