AJÁNLÓ
 
09:00
2016. 07. 05.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 07. 05.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 07. 05.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 07. 05.
Ha valaki a hajbeültetés mellett dönt a túlzottan elhatalmasodni kezdő kopaszodás miatt, az általában...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 07. 05.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy újabb ördögi kör

0 Komment

Hajunk állapota rengeteg apró részlettől függ. Annyi káros hatás éri nap, mint nap, melyek már magukban elegendőek lennének ahhoz, hogy valamilyen probléma lépjen fel, de emellett sok esetben még mi is tetőzzük olyan szokásokkal, amik teljesen tönkretehetik frizuránkat. Ilyenkor jönnek az ajánlott hajápoló módszerek, de figyeljünk oda, mert sajnos ezekkel is tudunk még több kárt okozni!

A nyári melegben nem csak az erős napsütésnek, hanem a klóros víznek, az izzadás miatti gyakori hajmosásnak és rengeteg egyéb káros hatásnak van kitéve hajzatunk. Ha emellett még hajféstékkel is nyüstöljük frizuránkat, esetleg különböző hajformázók használatát visszük kicsit túlzásba, vagy a nagy meleg miatt folyamatosan szoros copfba kötjük hajunkat, akkor máris nagymértékben hozzájárultunk állapotának romlásához.

hajátültetés hairhungary mezoterápií prp-terápia hajhullás kopaszodás hajhagyma kozmetikum hajpakolás hajformázás copf nyár meleg

Amint ez megtörtént, és fáj a szívünk a töredezett szálakért, az egyre nagyobb számú hajcsomókért, melyek kezünkben maradnak hajmosáskor, egyből próbálunk jót tenni frizuránkkal. A legtöbben ilyenkor még több kozmetikumot kezdenek alkalmazni, melyektől aztán várják a csodát, de az érthetetlen módon nem jön el. De vajon miért nem?

A válasz egyszerű. Ha a különböző kozmetikumok használatakor nem figyelünk a leírásokra, és olyan szereket alkalmazunk egyszerre, melyek vagy kiölik egymás hatását, vagy túl soknak bizonyulnak már hajszálainknak, akkor azok ugyanolyan ramatyul lesznek, mint előtte. Nagyon fontos tehát, hogy figyeljünk oda, milyen kozmetikumokat választunk egymás mellé, és ezeket midnig úgy alkalmazzuk, ahogyan a leírásukban szerepel. Nagyon jót teszünk hajzatunkkal akkor is, ha a számunkra megfelelő, természetes anyagokból készítünk otthoni pakolásokat.

Az effajta hajhullás sajnos nagyon drasztikusnak tűnhet, de nem kell megijedni tőle, hiszen ilyen esetekben általában a hajszálak eltörnek, és nem hajhagymával együtt hullanak ki. Segíthetjük a hajhagymák egészséges működését olyan kezelések segítségével, mint például a mezoterápia, vagy a prp-terápia, melyek kicsit felgyorsíthatják hajunk állapotának visszaállítását.

Ha viszont olyan hajszálakkal találkozunk a fésűnkben, melyek végén a hajhagyma is látható, akkor nagyobb a baj. Mivel többféle kopaszodásról is beszélhetünk, érdemes minél előbb szakemberhez fordulni, hogy megtudjuk, mi okozza a hajveszteséget. Amennyiben öröklött jellegű a kopaszodás, a hajátültetés az egyetlen biztos megoldás, mely véglegesen segít problémánkon.

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed