AJÁNLÓ
 
09:01
2015. 04. 14.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:01
2015. 04. 14.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:01
2015. 04. 14.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:01
2015. 04. 14.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:01
2015. 04. 14.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajöblítés mesterfokon

0 Komment

A hajpakolások terén már nagyon sok gyógynövénnyel ismerkedhettünk meg, most viszont egy olyan fűszernövényről lesz szó, melyről talán eszünkbe sem jutna, hogy a haj táplálásában is szerepet tud vállalni. A petrezselyem ugyanis olyan helyzetekben lehet segítségünkre, amelyekre eddig inkább csak boltban vásárolható kozmetikumokat alkalmaztunk.

Amellett, hogy a petrezselyemnek gyulladásgátló és immunrendszer erősítő hatása van, még számos jótékony dologra képes szervezetünkben. Azt pedig nagyon kevesen tudják, hogy a fejbőr fertőtlenítésére is alkalmas, illetve serkenti a hajhagymák egészséges működését is. Használata nagyon egyszerű, hiszen hajpakolást és hajöblítőt is készíthetünk belőle egyaránt.

Utóbbihoz nem kell mást tennünk, mint egy csokornyi friss, apróra vágott petrezselymet átforralni egy liter vízben. Ezt szűrjük le, majd amikor kicsit kihűlt, frissen mosott hajunkat ezzel öblítsük le. Körülbelül negyed órával később pedig sima vízzel öblítsünk még egyet frizuránkon.

Rendszeresen alkalmazva a fenti hajöblítőt egészséges, selymes, fényes hajunk lehet. Emellett meggátolja a tetvesedést, a korpásodást, és erősíti a hajszálakat. A puha ragyogásért nem nagy fáradság tehát néha egy kis hajöblítéssel kényeztetni frizuránkat.

A nedves haj kifésülése sokak rémálma, ám ha ügyesen ápoljuk hajzatunkat, akkor elkerülhetjük a tincsek megtörését és a fésűnkben is kevesebb hajszál fog mutatkozni. A hajhullás egyik leggyakoribb oka, amikor nem törődünk megfelelően frizuránkkal. Mivel amúgy is rengeteg káros hatásnak van kitéve hajzatunk, ezért az a legkevesebb, hogy tisztántartása mellett gondoskodunk állapotáról is. Amennyiben ezt nem tesszük meg, sajnos kellemetlen következményekkel kerülhetünk szembe előbb-utóbb.

A kopaszodásra azonban már nehezebb megtalálni a helyes gyógymódot. Mivel rengeteg ok állhat a hátterében, nagyon fontos kivizsgáltatni, mi indíthatta el ezt a folyamatot. Amennyiben csak arról van szó, hogy elhanyagoltuk frizuránkat, akkor elegendő lehet egy kis figyelem fordítása az ápolásra, azonban sok esetben más problémák állnak a háttérben. Lehetséges, hogy gondunkra egyes kezelések jelenthetnek csak megoldást, de az is előfordulhat, hogy régi frizuránkat már csak a hajátültetés varázsolhatja vissza.

Keresse fel a HairHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed