Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hajátültetés egyik speciális technikája során a kopaszodás megelőzésére és kezelésére párhuzamosan alkalmazott gyógyszernek köszönhetően meglepő módon a nemi vágy, az energia és a teljesítmény növekedése várható a pácienseknél.

A SafeSystem-FUE (follicular unit extraction enhanced - hajtüsző kivétel és átültetés) elnevezésű technika során az egyes hajtüszőket a fej hátsó és oldalsó részéből egy félautomata speciális miniatűr fúróval veszik ki, és a felső és elülső részre ültetik be. Ez azonban csak az egyik része a kezelésnek, a másik az úgynevezett propecia nevű gyógyszer alkalmazása.

wayne rooney finasterid hairhungary hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés fue2 adrogén alopéciaA finasterid hatóanyagot tartalmazó készítmény a férfias típusú hajhullás (androgén alopécia) ellen hat, és hajátültetés esetén gyakran alkalmazzák. A kutatások szerint a szer meglehetősen hatékony: a propeciát szedők 90 százaléka a kopaszodás megszűnését tapasztalja, 65 százalék esetében pedig a nyugalmi fázisban lévő hajhagymák működése is megindul.

Bár a gyógyszert szedők közül néhányan negatív mellékhatásokat, például a libidó és az energiaszint csökkenését tapasztalják, mások éppen az ellenkezőjéről számolnak be. Utóbbiak esetében megnő a nemi vágy, energikusabbá válnak, továbbá nő az izomtömegük és teljesítményük is.

Ezt tanúsítja Wayne Rooney futballista esete is, aki tavaly esett át hajbeültetésen és Ő maga is szedett finasterid készítményt. Kezelése óta a pályán nyújtott teljesítménye drámai mértékben javult, annyira, hogy a Manchester United vezetője, Sir Alex Ferguson egyenesen a „fehér Pelének” nevezte. Az internetes fórumokon egyébként ugyanezekről a váratlan javulásokról ír számos férfi és sportolók esetében fontos tényező az is, hogy a finasterid nem szerepel egyelőre a dopping listán.

wayne rooney finasterid hairhungary hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés fue2 adrogén alopécia

Bár hajunk egészségét és minőségét táplálkozásunk, életvitelünk, hajápolási szokásaink határozzák meg, a genetikai tényezőket nem tudjuk befolyásolni. Hajunk típusát és a hajhullás mértékét is nagyban befolyásolja a genetika, ami ellen esetenként csak a hajbeültetéssel lehet küzdeni.

Bővebb információk a hajhullásról, kopaszodásról és a megoldást kínáló kezelési lehetőségekről:
HairHungary klinika - www.hairhungary.hu

Forrás: napidoktor.hu

Rooney effekt

0 Komment

A Manchester United futball sztárja már sokszor került blogunk előterébe. Aki ismeri, jól tudja, hogy Rooney az utóbbi időben megváltozott és ezt új loboncának köszönheti első sorban. Egy évvel ezelőtti hajátültetése még most is nagy port kavar az angol sajtóban, hiszen minden róla megjelent fotó az emberek döbbenetét váltja ki.

wayne rooney Szuper Levente hajátültetés hajbeültetés hajhullás kopaszodás hairhungary fue2 hajklinika

Kétség kívül sokat köszönhet jópár hajhullással, kopaszodással foglalkozó magánklinika, hiszen Rooney sok ember számára megmutatta, hogy a hajátültetés manapság olyan rutin beavatkozás, amellyel akár 1-2 nap alatt visszanyerhetjük régen elfeledett hajkoronánkat. A speciális mikro sebészeti műtét során gyakorlatilag csak az első szúnyogcsípés szerű érzéstelenítőt vesszük észre, azt követően már ráhangolódhatunk kedvenc filmünkre, vagy zenei albumunkra. A beavatkozás ugyanis éber állapotban történik, és a klinikák épp ezért igyekeznek minden kényelmi szempontnak megfelelni.

A legfejlettebb eljárásmódot Magyarországon a HairHungary klinika nyújtja páciensei számára, mely az Egyesült Államokból indult útjára. A speciális műtőeszköz ugyanis szabad szemmel nem látható hegeket hagy csupán a saját tarkótájunkon található donorterületről kinyert hajszálak után. Ezek a hajszálak a genetikai tulajdonságuk miatt soha nem hullnak ki az új kopasz területek meghódítása után, mivel ellenállnak az úgynevezett DHT hormonnak, mely az androgén, azaz örökölt kopaszodás fő okozója.

Angliában a hajátültetés soha nem látott népszerűségnek örvend. A férfiak körében ez a 2. legnépszerűbb beavatkozás és egyes klinikákon már 5 hónapos várólista előzi meg a műtéteket. A HairHungary klinika is igen népszerű, mivel számos hazai sportoló választotta már a klinika hajspecialista szakorvosait és csinos asszisztenseit. Legutóbb a világhírnévre szert tett magyar jégkorongozó Szuper Levente esett át hajátültetési beavatkozáson és az eredmény már most jól tükrözi, hogy a kopaszodás garantált és egyetlen megoldása a hajátültetés.

Tudjon meg többet a lehetőségről:

HairHungary Klinika
hairhungary.hu

Wayne Rooney Andy Carrollra akar hajazni

0 Komment

A londoni Olimpián Rooneynak, az angolok egyik legnagyobb büszkeségének bár nem adatott meg úgy csillogni, mint David Beckhamnek, egyvalami mégis közös bennük. Mindketten hajátültetésen estek át, ám míg Beckham ezt titkolja, Rooney nyilvánosan felvállalta műtétjét. Az Olimpiát megelőző foci EB-n ráadásul már viccelődött is nagyhajú csapattársával Andy Carrollal, miután fejesgóljával megnyerték az Ukránok elleni mérkőzést.

Wayne Rooney az idei foci EB után ismét a nyilvánosság központjába került, annak ellenére, hogy játékával nem tudott vezéregyéniség lenni az angol válogatottban. A tavalyi hajátültetése után példát mutatott sok ember számára, melynek hatására Angliában a beavatkozások száma megduplázódott, a férfiak körében pedig ez lett a 2. legnépszerűbb esztétikai beavatkozás. Rooney az idő múlásával már kipróbálhatott számtalan frizurát. Az ominózus ukránok elleni meccsen gólörömében még imitált hajlakkot is fújt feje búbjára, amivel komikusan Andy Carrollnak üzent.

wayne rooney andy carroll david beckham hairhungary hajhullás kopaszodás fue2 safesystem hajklinika hajbeültetés hajátültetés

A mérkőzés után a sajtó képviselői megkérték tőle, hogy magyarázza el tettét, amire a következőket válaszolta: „Egy kis Andy Carroll terméket fújtam a hajamra, mivel remélem egyszer nekem is olyan szép dús és hosszú frizurám lesz. Előtte persze megbeszéltem vele, hogy használhatom-e a titkos receptjét, amire úgy felelt, ha gólt szerzek, megtehetem.”

Az angol csatár barátságos vicce bizonyítja, hogy hajátültetése után továbbra sem fél felhívni a többiek figyelmét. A hajhullás, kopaszodás ugyanis rengeteg embert érint, ami egyáltalán nem tréfadolog. Tapasztalatait épp ezért szívesen megosztja, hogy segítsen mások számára is. Magyarországon a hazai sportolók körében a HairHungary klinika a legelismertebb, mivel számos sikersportág ismert képviselői estek át hasonló beavatkozáson, mint az angol sztárfocista. Ráadásként idehaza az angol klinikánál fejlettebb, úgynevezett SafeSystem-FUE eljárással ültetik át a tarkótáji donor területről a szükséges hajszálakat.

A HairHungary klinikán a konzultációk során hajspecialista orvos állapítja meg a hajhullás pontos diagnózisát, mely után személyre szabott kezelési tervet kaphatunk. A hajszálak elvékonyodása, ritkulása esetén sok esetben segítenek a minoxidilt tartalmazó külső szerek, speciális hajerősítő samponok, vagy a mezoterápiás kezelés. Előrehaladott kopaszodás esetén pedig az egyetlen garantált módszer a minimális kellemetlenséggel járó hajátültetési beavatkozás.

Tudjon meg többet a hajhullásról és a hajátültetés lehetőségéről!
HairHungary Klinika
www.hairhungary.hu

A Manchester United csatáráról számtalan gúnyos kép és videó jelent meg miután hajátültetése adta a fejét. A nagynyilvánosság előtt felvállalt beavatkozás eredményességének hatására azonban az Egyesült Királyságban idén soha nem látott népszerűségnek örvend az eljárás.

Mintegy 65%-al nőttek meg a konzultációk száma Angliában, így a férfiak körében manapság ez a 2. legnépszerűbb esztétikai beavatkozás. Rooney sikeres hajbeültetése tehát komoly ösztönzés volt azok számára akik féltek, vagy más okokból vacilláltak a műtéti beavatkozás miatt. Dr. Raghu Reddy a londoni Harley Street magánklinika orvosa szerint óriási horderejű volt, hogy Rooney nyilvánosan felvállalta a műtétet. Az eddigi kétkedők így legalább láthatják, hogy a hajbeültetéssel egy teljesen természetes hatás érhető el.

wayne rooney sir alex ferguson hairhungary safesystem fue2 hajbeültetés hajhullás kopaszodás hajátültetés manchester unted
Rooney önbizalma is jól láthatóan nagyot nőtt. Csapatában remekül szerepel és sorra rúgja góljait. Sir Alex Fergusont olyannyira lenyűgözte, hogy már „Fehér Pelének” is hívta a 26 éves támadót.

A Harley Street klinikán a tavalyi évhez képes ötször annyi páciens fordul meg. Korábban a népszerű sztárséf Gordon Ramsay, valamint a British Television X-Faktor arca Louis Walsh is itt járt, akik szintén felvállalták a nyilvánosságot. Ezen példákon alapulva szerencsére egyre több ember választja a kopaszodás megoldásaként a hajátültetést. Természetesen a fájdalommentes beavatkozás Magyarországon is elérhető több éve. Sőt a HairHungary klinikán már a legújabb az Egyesült Államokból szabadalmaztatott SafeSystem-FUE eljárással dolgoznak.


Bővebben a hajátültetésről:
www.hairhungary.hu

12
»

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed