Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Wayne Rooney Andy Carrollra akar hajazni

0 Komment

A londoni Olimpián Rooneynak, az angolok egyik legnagyobb büszkeségének bár nem adatott meg úgy csillogni, mint David Beckhamnek, egyvalami mégis közös bennük. Mindketten hajátültetésen estek át, ám míg Beckham ezt titkolja, Rooney nyilvánosan felvállalta műtétjét. Az Olimpiát megelőző foci EB-n ráadásul már viccelődött is nagyhajú csapattársával Andy Carrollal, miután fejesgóljával megnyerték az Ukránok elleni mérkőzést.

Wayne Rooney az idei foci EB után ismét a nyilvánosság központjába került, annak ellenére, hogy játékával nem tudott vezéregyéniség lenni az angol válogatottban. A tavalyi hajátültetése után példát mutatott sok ember számára, melynek hatására Angliában a beavatkozások száma megduplázódott, a férfiak körében pedig ez lett a 2. legnépszerűbb esztétikai beavatkozás. Rooney az idő múlásával már kipróbálhatott számtalan frizurát. Az ominózus ukránok elleni meccsen gólörömében még imitált hajlakkot is fújt feje búbjára, amivel komikusan Andy Carrollnak üzent.

wayne rooney andy carroll david beckham hairhungary hajhullás kopaszodás fue2 safesystem hajklinika hajbeültetés hajátültetés

A mérkőzés után a sajtó képviselői megkérték tőle, hogy magyarázza el tettét, amire a következőket válaszolta: „Egy kis Andy Carroll terméket fújtam a hajamra, mivel remélem egyszer nekem is olyan szép dús és hosszú frizurám lesz. Előtte persze megbeszéltem vele, hogy használhatom-e a titkos receptjét, amire úgy felelt, ha gólt szerzek, megtehetem.”

Az angol csatár barátságos vicce bizonyítja, hogy hajátültetése után továbbra sem fél felhívni a többiek figyelmét. A hajhullás, kopaszodás ugyanis rengeteg embert érint, ami egyáltalán nem tréfadolog. Tapasztalatait épp ezért szívesen megosztja, hogy segítsen mások számára is. Magyarországon a hazai sportolók körében a HairHungary klinika a legelismertebb, mivel számos sikersportág ismert képviselői estek át hasonló beavatkozáson, mint az angol sztárfocista. Ráadásként idehaza az angol klinikánál fejlettebb, úgynevezett SafeSystem-FUE eljárással ültetik át a tarkótáji donor területről a szükséges hajszálakat.

A HairHungary klinikán a konzultációk során hajspecialista orvos állapítja meg a hajhullás pontos diagnózisát, mely után személyre szabott kezelési tervet kaphatunk. A hajszálak elvékonyodása, ritkulása esetén sok esetben segítenek a minoxidilt tartalmazó külső szerek, speciális hajerősítő samponok, vagy a mezoterápiás kezelés. Előrehaladott kopaszodás esetén pedig az egyetlen garantált módszer a minimális kellemetlenséggel járó hajátültetési beavatkozás.

Tudjon meg többet a hajhullásról és a hajátültetés lehetőségéről!
HairHungary Klinika
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed