Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez kihagyhatatlan!

0 Komment

A HairHungary Klinika nyári kedvezményprogramja most mindenkit érint, hiszen nem csak azon kopaszodók élhetnek vele, akiknek nagyon sok hajszáluk vár átültetésre, hanem bizony azok is, akiknek csak kisebb terület szorul rá a hajbeültetésre. És ez még nem minden!

A fent említett kedvezményen túl ugyanis olyan konstrukciókat is választhatnak a páciensek, melyek mindenki számára, egyénileg jelentenek megoldást a hajátültetés anyagi oldalára. A részletfizetés, vagy az egészséghitel programja is olyan lehetőséget nyújtanak, mely előlendítheti a döntésben mindazokat, akik eddig azért nem mertek a beavatkozás mellett dönteni, mert túl drágának gondolták.

Pedig a hajhullás rengeteg embert érint, és nagyon sokszor lehetetlen megbékélni vele. Nem mindenkinek áll jól ugyanis a kopaszság, még a férfiak körében sem, a hölgyekről pedig ne is beszéljünk. Mivel hajzatunk nem egy elrejthető részlet, ezért sajnos drasztikus változásként éljük meg, amikor gyérülni kezd frizuránk. Ez a folyamat nagyon sok okból kezdődhet meg, és ettől függően beszélhetünk átmeneti, vagy maradandó kopaszodásról, illetve gyérülhet hajzatunk átfogóan egész fejtetőnkön, vagy kialakulhatnak teljesen kopasz foltok.

A hajátültetés segítséget nyújt mindazoknak, akiknek maradandó kopasz területek keserítik meg életüket, akiknek homlokvonaluk zavaróan felhúzódott, vagy egyszerűen túl gyérnek érzik néhol frizurájukat. A döntés meghozatala természetesen nem egyszerű, de a fenti konstrukciók igazán nagy lökést jelenthetnek benne. Ezen felül még további 10% kedvezményben részesülnek azok, akik nyilvános blogban elmesélik majd hajátültetésük történetét. Ugyanis azzal, hogy megírják tapasztalataikat, illetve átélt érzelmeiket, majd bemutatják a műtét utáni időszakot és a várt eredményeket, rengeteget segítenek mindazoknak, akik még a döntés vagy éppen a beavatkozás előtt állnak.

Ne késlekedjen hát, jelentkezzen a HairHungary Klinikán, és foglalja le ingyenes, személyes konzultációjára időpontját augusztus 15.-ig, hogy részesülhessen a különleges kedvezményprogramban!

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (70) 512-2296 vagy 06 (30) 552-0940

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről

Nyári árzuhanás a HairHungary-nél

0 Komment

A kopaszodás problémájával rengetegen küzdenek, mégis sajnos a legtöbben először olyan praktikák után nyúlnak, melyek olcsóbbak, és ezektől várják a csodát. Azonban hamar kiderül, hogy ez nem mindig vezet jóra. Annak ellenére, hogy általában anyagi okai vannak a kísérletezésnek, előbb vagy utóbb rá kell jönnünk, hogy igazi megoldásra van szükségünk. A HairHungary Klinika most egy olyan nyári kedvezményprogrammal állt elő, mely mindenki számára elérhetővé teszi a tökéletes eredményt.

A hajátültetés ugyanis abban az esetben is képes visszavarázsolni régi frizuránkat, amikor semmilyen más megoldás nem jöhet szóba, mint például öröklött jellegű kopaszodásnál. Természetesen egy olyan kiforrott technológiájú beavatkozásról beszélünk, mely kétség kívül nem olcsó, viszont végleges eredményt ad, ami jobban belegondolva teljesen kifizetődő. Emellett az igencsak kecsegtető, nyári kedvezménycsomagot látva még inkább érdemes elgondolkodni a nagy lépés megtételéről.

Most ugyanis a Klinikán egészen augusztus 15.-ig lehetőség van jelentkezni erre a kedvezményprogramra, mely több lehetőséget is magába foglal. Elsősorban most nem csak azon páciensek élhetnek az egyedi kedvezménnyel, akiknek nagyobb felületen van szükségük hajbeültetésre, hanem azok is, akiknél csak kevesebb átültetendő hajszálról van szó. Ez azt jelenti, hogy egységes a hajszálankénti ár.

Ezen felül 6 havi, kamatmentes részletfizetést is igényelhetünk, vagy ha még hosszabb futamidőre lenne szükségünk, akkor ez is megoldható egy kedvező egészséghitel segítségével. És, hogy még jobban lefaraghassuk a végösszeget, nincs más dolgunk, mint egy nyilvános blogon keresztül elmesélnünk hajbeültetésünk történetét, segítve ezzel mindazokat, akik a döntés előtt állnak még.

Ne késlekedjünk hát, és vegyük fel a kesztyűt a kopaszodás ellen! A kedvezményprogramban mindenki részt vehet, aki augusztus 15.-ig jelentkezik a Klinikán konzultációra.

 

Látogasson el honlapunkra, hogy többet megtudjon a kedvezményprogramról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Kedvezményes hajszálak

0 Komment

A kopaszodás problémája nagyon sokakat érint, de csak kevesen tudják, hogy mi lenne a tökéletes megoldás. A különböző kezelések és szerek használata csak néhány embernél nyújthat segítséget, hiszen a legtöbb esetben az örökletes kopaszodás lép fel, és sajnos ezen a gondon nem tud segíteni az okozó probléma megoldása, hiszen az öröklődést nem lehet megoldani.

Nem szabad elkeserednie azonban az ilyenfajta kopaszság áldozatainak sem, hiszen már erre is létezik egy tökéletes megoldás. A HairHungary Klinikán végzett SafeSystem hajátültetési módszer segítségével ugyanis visszakaphatjuk régi frizuránkat, és nem kell félnünk attól, hogy ez majd csak ideig-óráig fog tartani, hiszen egy végleges megoldásról beszélünk.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary kedvezmény kedvezményprogram SafeSystem  örökletes kopaszodás blog hajbeültetés blog

A hajátültetés során ugyanis a tarkótáji hajzatból kerülnek át a hajszálak új helyükre, ahol ugyancsak nem fognak majd kihullani. Ezzel nem csak befedik a kopasz foltokat, hanem biztosítják azt is, hogy többé már nem kell tartanunk attól, hogy homlokunk emelkedik, hajzatunk pedig gyérül, vagy teljesen átadja a helyet a tarságnak.

Most azok számára is kinyílik egy új lehetőség kapuja, akiknek még csak kisebb fokú a kopaszodása, mégis egyre jobban zavarja őket az, amit a tükörben látnak. Ugyanis mostani kedvezményprogramunkban – amely eddig csak a nagyobb mennyiségű hajszálak átültetésénél lépett életbe - igencsak kecsegtető ár várja a kevesebb hajszál átültetését igénylő beavatkozásra jelentkezőket is.

Emellett további engedményekben részesülnek azok, akik a hajátültetés élményét megosztják blog formájában mindazokkal, akik ugyanezzel a problémával küzdenek. Hiszen nincs is nagyobb biztatás annak, aki tart az eljárástól, vagy éppen nem bízik benne bármilyen tekintetben, minthogy olyan sorstársaitól kapjon véleményt, akik végigjárják az átalakulás élményekkel, érzelmekkel és megelégedéssel tűzdelt útját.

> Keresse fel a HairHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a hajátültetésről és a kedvezményekről

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

12
»

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed