Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A megújulás lényeges

0 Komment

Nincs olyan nő, aki sokáig képes lenne ugyanolyan frizurát hordani, és bizony a férfiak körében is sokan vannak, akik szívesen megújulnak időről időre. Nincs is ezzel semmi gond, a változatosság nem csak magunknak, de a külvilágnak is fontos, csak mindig figyeljünk oda, hogy ezt okosan csináljuk!

A legegyszerűbb változtatás, ha másképp vágatjuk le hajunkat. Nem feltétlenül kell hosszúból rövidet kérni, elég, ha csak némi fazonváltáson esünk át. Merjünk kipróbálni új dolgokat is – ilyen lehet például egy frufru -, viszont mindig figyeljünk oda arra, hogy a kívánt frizura illeszkedjen stílusunkhoz, arcunkhoz, egyéniségünkhöz. Ebben mindig nagy segítséget tudnak nyújtani a fodrászok, de persze saját magunknak kell eldöntenünk, mit is szeretnénk.

megújulás frizura fodrász hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary hajgyérülés hajfesték hajfestés hajszínező

A másik változtatás a színekben rejlik. Manapság már megszámlálhatatlan típusú hajfesték és színező várja a vásárlókat a drogériák polcain, de itt is nagyon körültekintőnek kell lennünk. Amennyiben olyan hajszínt választunk, amely megoldható természetes hajfestékkel, vagy hajszínezővel, akkor inkább válasszuk ezeket a megoldásokat. Viszont előfordulhat az is, hogy ezt nem tudjuk megtenni, mint például olyankor, amikor sötétebb hajzatból szeretnénk szőkét varázsolni. Erre is van lehetőség, de sajnos ebben az esetben csak olyan megoldások jöhetnek szóba, melyek huzamosabb ideig alkalmazva igencsak káros hatással vannak hajszálainkra. Ezért nagyon fontos, hogy amint úgy érezzük, frizuránk egészségtelen állapotba kerül a megterheléstől, azonnal álljunk le a hajfestéssel, és hagyjuk pihenni hajunkat.

A hajfestékek sajnos nagyon negatív hatással bírnak a hajzat tekintetében, hiszen tele vannak kémiai anyagokkal, melyek roncsolják a hajszálak szerkezetét. Persze, ha valaki ezeket csak hébe-hóba használja, akkor nem jelenthetnek gondot, viszont folyamatos alkalmazásuk olyan problémákat is előidézhet, mint a haj töredezettsége, kiszáradása, illetve gyérülése, hullása. Ilyenkor nem csak le kell állni a készítmények használatával, hanem szakértő segítségét is kérni kell, hiszen nem tudhatjuk, hogy mi állíthatja vissza frizuránkat eredeti formájába. A hajhullás okozta károkra elegendő lehet külső és belső szerek alkalmazása, de lehetséges, hogy gondunkon csak a mezoterápia, vagy a hajátültetés segíthet.

Keresse fel a HairHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Majonézt a hajra?

0 Komment

Ezt a titkos receptet eddig még nem ismertük meg, pedig nagyon egyszerű, és csillogó, ragyogó lesz a frizura, ha majonézt kenünk rá. Ha valaki sosem állapodik meg egy hajszínnél sem, érthető, hogy hajszálainak kell a regenerálódás, de, hogy pont a majonézzel kell kezelni frizuránkat ilyenkor, senki nem gondolná.

A folyamatos hajfestések eleve kiszárítják a hajszálakat, hajzatunk pedig nagyon hamar élettelen és száraz lesz. Olyan esetekben, amikor a koromfekete és a világos szőke hajszíneket váltogatjuk, még többszöri, akár heti háromszori alkalom is kell, hogy a kívánt színt elérjük, és ez még inkább igénybe veszi a hajszálakat.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary majonéz hajpakolás száraz haj töredezett haj hajfestés festett hajA fent említett hajpakolást heti egyszer kell elvégezni, de persze többször is lehet. Este kell bekenni majonézzel a hajzatot, és csak másnap reggel szabad lemosni ahhoz, hogy a kívánt hatást elérjük. Természetesen a legjobb, ha házilag elkészített majonézt használunk fel. Tehetünk még hozzá egy kis olívalolajat is, vagy almaecetet, de magában is nagyon jó hatással lesz frizuránkra. Nem csak ápolja és hidratálja a sérült hajszálakat, hanem magát a fejbőrt is táplálja.

A száraz, töredezett hajvégek és a különösen igénybevett, élettelen hajzat nagyon rosszul mutat, és sajnos nem csak esztétikailag, hanem bizony egészségügyileg ishajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary majonéz hajpakolás száraz haj töredezett haj hajfestés festett haj következményei lesznek, ha nem ápoljuk ilyenkor megfelelő módon hajzatunkat. Ugyanis az egészségtelen hajszálak előbb vagy utóbb feladják, és elkezdenek kihullani, ennek következtében pedig egyre feltűnőbb és egyre nagyobb mértékű lesz a hajhullás.

Ha valakinek a kopaszodása meghatározható okok miatt indul el, akkor elegendő lehet az is, ha megszünteti a kiváltó hátteret, és kellőképpen ápolja frizuráját. Azonban vannak olyan esetek, amikor ez már nem elegendő, vagy éppen nem tudunk tenni semmit a kiváltó okok ellen, ilyen például az öröklött kopaszodás. De ilyenkor sem szabad elcsüggedni, hiszen már erre is van tökéletes megoldás, méghozzá a hajátültetés. Az eljárás után biztosak lehetünk abban, hogy már csak az lesz a legnagyobb gondunk, mivel és hogyan tegyük szebbé új frizuránkat.

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Hennás hajfestés

0 Komment

Bár a henna szó hallatára mindenki a bőrre felvitt, szép és érdekes motívumokra gondol, melyek akár napokon át díszíthetik viselőiket, létezik más felhasználási lehetősége az ebből a növényből kinyert festékanyagnak. A henna tulajdonképpen egy cserje, melynek leveléből őrleményt készítenek, ezt pedig már több ezer éve használják különböző festésekhez.

A henna leveleit leszárítják, majd összeőrlik, és ezt a port savas folyadékkal keverve használják fel. Ilyenkor ugyanis a por narancssárgára, vörösre vagy barnára színezi az olyan fehérje tartalmú anyagokat, mint a bőr, a köröm vagy éppenséggel a haj.

hajfestés hajfesték hajhullás henna haj hajátültetésHajfestésre a natúr hennaport érdemes használni, egyszerű citromlével kikeverve, ez ugyanis így semmiféle szintetikus anyagot nem fog tartalmazni. Ráadásul a henna gyógynövényként sem utolsó, így nem csak színezni, hanem ápolni is fogja hajszálainkat. Amennyiben tompítani szeretnénk a henna élénkvörös színén, adhatunk hozzá fekete teát vagy kávét is, azzal is tökéletes lesz a festés, és kissé barnább lesz az eredmény. De természetesen a végeredmény függ az eredeti hajszíntől is, miszerint az ősz és szőke hajszálakon világos vörös hatást ad, a sötétebb hajúaknál viszont feketébe hajló vöröses csillogást érhetünk el.

Mivel a sok kémiai anyagot tartalmazó hajfestékek állandó használata tönkreteszi hajunkat, így érdemes elgondolkozni egy olyan hajfestésen, amely nem csak színt ad frizuránknak, de még ápolja is annak állagát. Ahelyett, hogy töredezetté, szárazzá tenné hajzatunkat, vagy akár hajhullást idézne elő, inkább egészséges, csillogó fényű hajzuhatag lesz az eredmény.

Természetesen hajhullás más okból is kialakulhat, azonban ha valaki folyamatosan festi a haját, az bizony számíthat arra, hogy előbb vagy utóbb ritkulni fog hajzata. Ha ezt időben észrevesszük, akkor a kopaszodás is megszűnhet azzal, hogy leállunk a hajfestékek használatával, de előfordulhat, hogy maradandó károkat is okoz. Ilyen esetekben mindenképpen szakértő segítséghez kell fordulnunk, mert ekkora problémával már nem tudunk megküzdeni egyedül. A hajátültetés akkor is biztos megoldást nyújt, amikor más már nem segíthet.

Ismerje meg jobban a kopaszodás okait és a különböző megoldásokat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Örök fiatalok?

0 Komment

Sokan nem képesek elfogadni azt, hogy egyszer mindenki megöregszik. Nem törődnek bele a ráncokba, az őszülő hajszálakba, és örök fiatalként szeretnék élni életüket. Természetesen több megoldás is kínálkozik ilyenkor arra, hogy öregedésünk kisebb-nagyobb jeleit megpróbáljuk a szőnyeg alá söpörni.

hajhullás hajátültetés hairhungary fiatalos kopaszodás ráncfelvarrás hajfestés hajfesték feszes bőrElsőként természetesen a hajfestéket említeném meg, ami nagyon alkalmas arra, hogy az előbukkanó ősz hajszálakat eltűntessük, és fiatalos frizura vágatásával még jobban sikerül elérni azt az összhatást, amit ilyenkor látni szeretnénk.

Aztán ott van a sok kence és kezelés, melyek elejét vehetik a ráncok egyre nagyobb mértékű mélyülésének. És persze akinek a pénztárcája engedi, rengeteg műtéti beavatkozás is segítségünkre lehet abban, hogy feszes legyen a bőr a képünkön.

Végül, de nem utolsó sorban a viselkedésben is meg szoktak jelenni, a néha elég furcsán ható jelek, amikor valaki hiába lépett már át a sokadik x-en, mégis kamaszos, akár felháborító dolgokat művel.

De biztos, hogy a fenti megoldásokkal azt a hatást érjük el, amit hajhullás hajátültetés hairhungary fiatalos kopaszodás ráncfelvarrás hajfestés hajfesték feszes bőrtulajdonképpen szeretnénk? Sajnos a válasz a legtöbb esetben: nem. Hiszen ezek az emberek inkább válnak előbb-utóbb nevetségessé, mint fiatalossá. A festett haj természetellenesen hat, a ráncfelvarrás és egyéb ilyen kezelések pedig elveszik az ember normális arckifejezéseit.

Ezzel szemben van egy probléma, ami ugyanúgy érintheti a fiatalokat, és az időseket egyaránt, mégpedig a hajhullás. Azonban ennek eltérő okai lehetnek, és ugyancsak eltérő megoldásokkal tudjuk kiküszöbölni. Ezek között az egyik legsikeresebb, amely végleges segítséget nyújt, a hajátültetés. Ez ugyanis nem egy kinevetendő, ostoba kísérlet a fiatalság megtartására, hanem egy professzionális segítség mindazoknak, akik a kopaszodás gondjával küzdenek.

Az örök fiatalság megszerzéséhez pedig egyetlen igazi megoldás létezik, ha az ember szíve fiatal marad, hiszen a mondás szerint is „mindenki annyinak néz ki, amennyinek érzi magát”.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

A hajfesték hatásai

0 Komment

Az emberek többsége elégedetlen saját kinézetével. Ezt vagy helyesen ítélik meg, vagy annak ellenére, hogy minden rendben van külsejükkel, mégis ott motoszkál bennük, hogy ezen, vagy azon részleten még változtatni szeretnének.

A hajszín megváltoztatása szintén egy örökös megújulási vágyra, valamint a saját, „hozott anyag” nem tetszésére vezethető vissza, ezenkívül az első ősz hajszálak eltűntetésekor is többen alkalmazzák. Ez főként a nőknél fordul elő, de manapság egyre több férfin is lehet látni, hogy nem az eredeti hajszínüket hordják.

hajfesték hajfestés hajhullás kopaszodás hairhungary hajbeültetés hajátültetésSok jó tulajdonsága mellet, minthogy bármikor olyan színre válthatunk, amilyenre csak szeretnénk, valamint nem csak az alapszínek, hanem számtalan variáció is rendelkezésünkre áll, sajnos negatív hatásai is lehetnek. Ha valaki egyszer kipróbálja, az még nem jelent gondot, ekkor a haj még csillogó és fényes lesz. De ha folyamatosan használja – ami a lenövések eltüntetése miatt elkerülhetetlen, ellenkező esetben nagyon hosszú ideig kell szenvednünk, hogy a befestett haj lenőjön, ami nem túl szép látvány -, akkor már fennáll a veszély, hogy hajunk elveszíti fényét, idővel töredezetté és szárazzá válik, valamint elindulhat egy nagyobb fokú hajhullási folyamat is.

hajfesték hajfestés hajhullás kopaszodás hairhungary hajbeültetés hajátültetésTermészetesen ezen veszélyekre, emellett az allergiás reakciók megjelenésére is számítanunk kell, hiszen a hajfestékek összetevői között ezeket előidézhető kémiai anyagok találhatók. Ha elővigyázatosak vagyunk, és odafigyelünk arra, hogy a hajfesték használata mellett kellően ápoljuk is frizuránkat, megelőzhető a baj, de nem minden esetben, mivel teljesen személyfüggő, hogyan reagál hajunk a kémiai anyagokra.

Abban az esetben, ha a hajfesték károkat okoz frizuránk szerkezetében, esetleg hajhullást idéz elő, azonnal abba kell hagyni használatát. Amennyiben hajunk nem regenerálódik, és nem nő vissza azon területeken, melyek jobban megsínylették a kémiai anyagok hatásait, a már ismert és biztos megoldáshoz tudunk fordulni, a hajátültetéshez.

Az eljárás segít abban, hogy visszanyerjük régi hajkoronánkat, és megfelelő ápolással megőrizzük annak szépségét.

Ismerje meg jobban ezt az egyedülálló eljárást:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

12
»

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed