AJÁNLÓ
 
11:23
2015. 02. 12.
A mai világban már teljesen elfogadott, hogy a férfiak is festetik a hajukat, járnak fodrászhoz...
A bejegyzés folyatódik
 
11:23
2015. 02. 12.
Akármennyire is szeretnénk az ellenkezőjét, az idő bizony egyre csak halad, olyan nyomokat hagyva...
A bejegyzés folyatódik
 
11:23
2015. 02. 12.
Sokszor csak bajlódunk vele, merre fésüljük, milyenre vágassuk, hogyan hordjuk, mégis emellett...
A bejegyzés folyatódik
 
11:23
2015. 02. 12.
Nagyon sokszor halljuk azt manapság, hogy a férfiak túl sok időt töltenek a tükör előtt, túlságosan...
A bejegyzés folyatódik
 
11:23
2015. 02. 12.
Ugyanúgy, ahogyan a kopaszság, az őszülés is lehet valakinél igazán férfias és szexi. Azonban...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A megújulás lényeges

0 Komment

Nincs olyan nő, aki sokáig képes lenne ugyanolyan frizurát hordani, és bizony a férfiak körében is sokan vannak, akik szívesen megújulnak időről időre. Nincs is ezzel semmi gond, a változatosság nem csak magunknak, de a külvilágnak is fontos, csak mindig figyeljünk oda, hogy ezt okosan csináljuk!

A legegyszerűbb változtatás, ha másképp vágatjuk le hajunkat. Nem feltétlenül kell hosszúból rövidet kérni, elég, ha csak némi fazonváltáson esünk át. Merjünk kipróbálni új dolgokat is – ilyen lehet például egy frufru -, viszont mindig figyeljünk oda arra, hogy a kívánt frizura illeszkedjen stílusunkhoz, arcunkhoz, egyéniségünkhöz. Ebben mindig nagy segítséget tudnak nyújtani a fodrászok, de persze saját magunknak kell eldöntenünk, mit is szeretnénk.

megújulás frizura fodrász hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary hajgyérülés hajfesték hajfestés hajszínező

A másik változtatás a színekben rejlik. Manapság már megszámlálhatatlan típusú hajfesték és színező várja a vásárlókat a drogériák polcain, de itt is nagyon körültekintőnek kell lennünk. Amennyiben olyan hajszínt választunk, amely megoldható természetes hajfestékkel, vagy hajszínezővel, akkor inkább válasszuk ezeket a megoldásokat. Viszont előfordulhat az is, hogy ezt nem tudjuk megtenni, mint például olyankor, amikor sötétebb hajzatból szeretnénk szőkét varázsolni. Erre is van lehetőség, de sajnos ebben az esetben csak olyan megoldások jöhetnek szóba, melyek huzamosabb ideig alkalmazva igencsak káros hatással vannak hajszálainkra. Ezért nagyon fontos, hogy amint úgy érezzük, frizuránk egészségtelen állapotba kerül a megterheléstől, azonnal álljunk le a hajfestéssel, és hagyjuk pihenni hajunkat.

A hajfestékek sajnos nagyon negatív hatással bírnak a hajzat tekintetében, hiszen tele vannak kémiai anyagokkal, melyek roncsolják a hajszálak szerkezetét. Persze, ha valaki ezeket csak hébe-hóba használja, akkor nem jelenthetnek gondot, viszont folyamatos alkalmazásuk olyan problémákat is előidézhet, mint a haj töredezettsége, kiszáradása, illetve gyérülése, hullása. Ilyenkor nem csak le kell állni a készítmények használatával, hanem szakértő segítségét is kérni kell, hiszen nem tudhatjuk, hogy mi állíthatja vissza frizuránkat eredeti formájába. A hajhullás okozta károkra elegendő lehet külső és belső szerek alkalmazása, de lehetséges, hogy gondunkon csak a mezoterápia, vagy a hajátültetés segíthet.

Keresse fel a HairHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed