Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

RokkerZsoltti túl van a műtéten!

0 Komment

Erdei Sándor humorista a HairHungary klinikán járt, hogy kopaszodó fejbúbjára végleges megoldást találjon. A klinika hajátültetési specialistája a 2 napos műtét során több mint 6500 hajszálat csoportosított át egy fájdalommentes beavatkozás során.

A sokak számára csak RokkerZsoltti néven elhíresült humorista nyilvánosan felvállalta a beavatkozást, sőt blogjában rendszeres bejegyzéseket közöl azok számára, akik hasonló problémával küszködnek mint Ő korábban és erre keresnek alternatívákat. Egy bizonyos ma a genetikai eredetű androgén jellegű hajhullásra, kopaszodásra kizárólag a hajátültetési beavatkozás nyújt egyetlen megoldást. Ezek közt is a legfejlettebb eljárás a SafeSystem-FUE módszer, melynek nagy előnye, hogy szemben a rokkerzsoltti erdei sándor hairhungary hajbeültetés hajátültetés kopaszodás hajhullás fue2 safesystem safescribehagyományos bevett eljárásokhoz képest egy félautómata eszközzel nyerik ki az egészséges ép hajszálakat a donor területről. Ezzel a szakemberek nem csak a műtét idejét tudják lecsökkenteni vagy több hajszálat kinyerni ugyanannyi idő alatt, hanem a regenerálódási idő is lényegesen jobb, mivel kevesebb traumával jár a beavatkozás mind a páciens számára, mind pedig a kinyert graftok, azaz a hajszálcsoportok esetében. Az úgynevezett SafeScribe eszköz gyakorlatilag egy miniatürizált kis fúrógéphez hasonlít ami szemben egy hagyományos körkéshez nem ejt olyan sebet a páciensek fejbőrén ami szabad szemmel látható marad. A természetes hatás tehát garantált egy ilyen műtét során és Erdei Sándor is bizonyára elégedetten néz majd tükörbe a jövőben, hisz számára is véget ért a saját szavaival említett „parizer fej” korszaka.

A beültetett hajhagymák és a hajszálak teljes regenerálódási fázisa után az új területen közel 1 év múlva látható a teljes végeredmény. Erdei Sándor ezt a folyamatot osztja meg nyilvánosan, képekkel illusztrálva, hogy lássa mindenki, hogy a hajátültetés nem egy bonyolult, fájdalmas megoldás, hanem egy gyors és Magyarországon már megfizethető eljárás azoknak, akik kopaszodással, hajhullással küszködnek.

RokkerZsoltti blog oldala:
Műtét előtt
1 .rész - Hajbeültetésre készülök
2. rész - Parizerhaj

Műtét után
3. rész – A műtét
4. rész – Műtét után 1 héttel

Tudjon meg többet a hajátültetésről!
HairHungary Klinika
Konzultációs időpontfoglalás: (30) 552-0940

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed