Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Drakula terápia hajátültetés után

0 Komment

Korábban megismerkedhettünk már azzal, hogy mit is jelent pontosan a „Drakula”, más néven PRP terápia. A névválasztás nem véletlen, hiszen itt arról van szó, hogy a saját vérplazmánk segít abban, hogy valamilyen pozitív változást érjünk el. Nem csak a hajzatunkkal kapcsolatban, hanem sok más részen lehet alkalmazni ezt a kezelést, de minket most kifejezetten a fejbőr érdekel.

Ahogy azt már megtudhattuk, a hajhullásnak rengeteg különböző oka lehet. Vannak olyan esetek, amikor a hajszálak csak meggyengülnek, elvékonyodnak egyes hatások következtében, és ezért kezdenek el kihullani. Ilyenkor is segítségünkre lehet már önmagában a PRP terápia, de nem csak ezen esetekben érdemes alkalmazni.

A legnagyobb segítséget jelentheti ugyanis a hajátültetés utáni Drakula kezelés, hiszen rengeteg pozitív változást idéz elő. Sokkal gyorsabban gyógyul a fejbőr, kevésbé lesz érzékeny a műtéti terület, a bőrpír is hamarabb halványul a beavatkozás után és a beültetett hajhagymák is gyorsabban fognak regenerálódni.

E mellett természetesen a megmaradt, de vékonyabb hajszálakat is erősíteni fogja a kezelés, így sokkal hamarabb fogjuk elérni azt az eredményt, melyért egyáltalán tű alá feküdtünk, és ezáltal annak is előbb jön el az ideje, hogy kimerészkedjünk újra a mindennapokba.

Hatalmas előnyt jelent tehát, ha valaki a hajbeültetés mellett ezt a terápiát is igénybe veszi, és sokkal gyorsabban lesz túl ezen az időszakon. Ráadásul a kezelés teljesen mentes mind mellékhatásoktól, mind pedig allergiás reakcióktól, mely igencsak megnyugtató.

Ahogy minden beavatkozástól, a hajátültetéstől is tartanak az emberek, ami nem meglepő, hiszen akármennyire is gyarapszik az eljáráson átesett páciensek száma, még mindig nem mindenki ismeri ezt a végleges eredményt adó lehetőséget. Éppen ezért fontos a tájékozódás. A HairHungary Klinika már rengeteg kopaszodónak adta vissza nem csak a reményt, hanem a régi frizuráját is, illetve mindezt sok esetben még gyorsabbá is tette a Drakula terápiával. Minderről olvashatunk, ha szemezgetünk a műtéten átesett páciensek által vezetett blogokból, ami könnyebbséget és persze válaszokat is ad még felmerülő kételyeinkre.   

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

PRP terápia

0 Komment

A HairHungary Klinika számos kopaszodással küzdőnek adta már meg a lehetőséget, hogy új fejezetet nyissanak életükben frizurájukat tekintve. Az elégedett páciensek tökéletes mutatói annak, hogy a kifejlett technológiákkal olyan eredményt érhetünk el, mely minden hajhullásban szenvedőnek álma. A PRP terápia szintén megoldást jelenthet egyes esetekben.

Az öröklött jellegű kopaszodásnál, illetve minden olyan hajritkulás esetében, amikor más megoldás sajnos nem hoz eredményt, a hajátültetés jelentheti a biztos sikert. Amikor viszont csak átmeneti hajhullásról beszélünk, és már az okozó háttér kiiktatásával, vagy megoldásával sokat tettünk azért, hogy a hajgyérülés megálljon, akkor a normális helyzet visszaállítását más kezelések is elősegíthetik.

Ilyen például a mezoterápiás kezelés, vagy a PRP terápia. Utóbbit nem csak hajkezelésekkor alkalmazzák, hanem a hajátültetés utáni állapot segítésében is. A terápia során saját, koncentrált vérsavót injektálnak vissza a bőrbe, melynek következtében magas koncentrációban halmozódnak fel a növekedési faktorok.

A terápia amellett, hogy teljesen biztonságos allergiás reakciók kizárásának szempontjából, mellékhatás-mentes. Segít a meglévő hajszálak visszaerősítésében, a műtéti terület érzékenységét csökkenti, ezzel együtt a bőrpírt is. Emellett az átültetett graftok megtapadását is támogatja, ezzel együtt a sebgyógyulási idő is lerövidül.

Mivel a kopaszodás mögött rengeteg kiváltó ok állhat, ezért nagyon fontos, hogy minél előbb megismerjük a lehetséges gyógymódokat. Ehhez nem elegendő egy körültekintő kutatás, hanem amint lehet, keressünk fel egy szakembert ahhoz, hogy azonosítsuk saját problémánk gyökerét. Ugyanis csak ezt követően lehetünk biztosak abban, hogy milyen megoldás segíthet hajzatunk visszanyerésében. A HairHungary Klinika ingyenes, személyes konzultáció során készíti fel a pácienseket, milyen megfelelő, személyre szabott kezelés fogja megoldani gondjukat.

 

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

12
»

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed