AJÁNLÓ
 
09:00
2015. 04. 07.
Májusban lehet még jelentkezni a HairHungary Klinika kedvezményprogramjára, mely mindenki számára...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 04. 07.
Egyre gyakrabban süt a nap, lassacskán már a melegét is érezzük. És nem csak a naptár szerint...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 04. 07.
Általában az év vége mindig az újévi fogadalmakról szól, de ilyenkor persze arra is szakítunk...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 04. 07.
Ahogy rövidülnek a nappalok, és odakinn egyre fogvacogtatóbb az idő, mindenkinek jólesik egy kis...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 04. 07.
Az ősz elindulása meghozza a szervezetben is végbemenő változásokat. Ezért érzékelhet mindenki...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

PRP terápia

0 Komment

A HairHungary Klinika számos kopaszodással küzdőnek adta már meg a lehetőséget, hogy új fejezetet nyissanak életükben frizurájukat tekintve. Az elégedett páciensek tökéletes mutatói annak, hogy a kifejlett technológiákkal olyan eredményt érhetünk el, mely minden hajhullásban szenvedőnek álma. A PRP terápia szintén megoldást jelenthet egyes esetekben.

Az öröklött jellegű kopaszodásnál, illetve minden olyan hajritkulás esetében, amikor más megoldás sajnos nem hoz eredményt, a hajátültetés jelentheti a biztos sikert. Amikor viszont csak átmeneti hajhullásról beszélünk, és már az okozó háttér kiiktatásával, vagy megoldásával sokat tettünk azért, hogy a hajgyérülés megálljon, akkor a normális helyzet visszaállítását más kezelések is elősegíthetik.

Ilyen például a mezoterápiás kezelés, vagy a PRP terápia. Utóbbit nem csak hajkezelésekkor alkalmazzák, hanem a hajátültetés utáni állapot segítésében is. A terápia során saját, koncentrált vérsavót injektálnak vissza a bőrbe, melynek következtében magas koncentrációban halmozódnak fel a növekedési faktorok.

A terápia amellett, hogy teljesen biztonságos allergiás reakciók kizárásának szempontjából, mellékhatás-mentes. Segít a meglévő hajszálak visszaerősítésében, a műtéti terület érzékenységét csökkenti, ezzel együtt a bőrpírt is. Emellett az átültetett graftok megtapadását is támogatja, ezzel együtt a sebgyógyulási idő is lerövidül.

Mivel a kopaszodás mögött rengeteg kiváltó ok állhat, ezért nagyon fontos, hogy minél előbb megismerjük a lehetséges gyógymódokat. Ehhez nem elegendő egy körültekintő kutatás, hanem amint lehet, keressünk fel egy szakembert ahhoz, hogy azonosítsuk saját problémánk gyökerét. Ugyanis csak ezt követően lehetünk biztosak abban, hogy milyen megoldás segíthet hajzatunk visszanyerésében. A HairHungary Klinika ingyenes, személyes konzultáció során készíti fel a pácienseket, milyen megfelelő, személyre szabott kezelés fogja megoldani gondjukat.

 

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed