AJÁNLÓ
 
18:39
2013. 07. 22.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
18:39
2013. 07. 22.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
18:39
2013. 07. 22.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
18:39
2013. 07. 22.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
18:39
2013. 07. 22.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Érdekes hajpakolás

0 Komment

Rengeteg olyan házi praktika létezik, mellyel hajunkat szebbé és fényesebbé tudjuk varázsolni. Most egy újfajta pakolás terjed a hölgyek körében, mely a száraz, töredezett hajat olyan mértékben „gyógyítja”, hogy már egyszeri alkalom után is látni fogjuk a különbséget. A legjobb benne az, hogy tényleg elkészíthető otthon.

Egy kevés olíva olajhoz adjunk jojobaolajat, majd ezt tincsenként kenjük fel a hajunkra, mintha hajat festenénk. Egyenletesen oszlassuk el, figyelve arra, hogy a hajtövekre és végekre is jusson egyaránt. Hajszárítóval fújjuk át a hajzatot, így kissé felmelegítve még jobban hat majd a csodaszerünk. Tekerjünk rá törölközőt, majd pihenjünk egyet. Kevésbé megviselt hajnál elég egy óra, viszont szárazabb, töredezettebb hajon legalább két órát hagyjuk a pakolást hatni. Ha elviseljük, akár egész éjszakára fent maradhat hajzatunkon, azonban ilyenkor érdemes még egy plusz törölközőt a párnánkra helyezni, hogy az ne legyen véletlenül sem olajos. A pakolást ezután mossuk le először almaecettel, majd egy hétköznapi hajmosást alkalmazva tisztítsuk meg frizuránkat.

Ettől az eljárástól hajunk puha, fényes és élettel teli lesz. A jojobaolaj jótékony hatását már az indiánok is felfedezték, gyógyszerként használták sebfertőtlenítésre, valamint a bőr különböző betegségeire és szintén felismerték, hogy a hajra is kitűnő hatással van. Azóta is ez a nemes olaj számít a legelviselhetőbb és leghatékonyabb természetes kozmetikumnak.

Hajunk ápolása nagyon fontos, és nem szabad megfeledkeznünk a mindennapokban róla. Ha nem teszünk semmit hajunk egészségéért, sajnos olyan problémákkal szembesülhetünk, melyek kellemetlenek és nehezen kezelhetőek. Ilyen például a haj zsírosodása vagy épp szárazsága, töredezettsége, korpásodása, illetve a fejbőr problémái, valamint a legnehezebben javítható állapot, a hajhullás, kopaszodás.

Utóbbiaknak rengeteg oka lehet, ezért minél előbb foglalkoznunk kell ezen a problémákkal. Lehetséges, hogy bajunkon segíthet egyes készítmények alkalmazása, de az is előfordulhat, hogy már csak a hajátültetés jöhet szóba régi frizuránk visszaszerzéséhez.

Bővebben a hajátültetésről:
HairHungary – Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

 



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed