Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csillogó frizura

0 Komment

Már rengeteg otthoni hajpakolással megismerkedhettünk, most azonban egy igazi vitaminbombát ajánlunk azoknak, akik szeretik kényeztetni frizurájukat, és ennek természetesen meg is van az eredménye. A következő, otthon elkészíthető csodakencétől ugyanis ragyogni és csillogni fog a hajzatunk, tapintása selymes lesz.

Először pépesítsünk össze egy banánt, és adjunk hozzá ugyancsak pépesítve egy avokádót. Ehhez keverjünk hozzá két evőkanálnyi natúr joghurtot, és egy pici olívaolajat. Az elkészített pakolást hajmosás után kell felvinni a hajzatra, majd egy fóliát kell rátekerni, és körülbelül fél órát hagyni kell rajta. Ezt követően samponos vízzel öblítsük le a hajunkról, és kész is a csoda.

A pakolást avokádó nélkül is lehet alkalmazni, de vele lesz teljes. Az összetevőkben megtalálható A-, B-, C- és U-vitamin táplálják a fejbőrt és a hajszálakat is, emellett a magas cukortartalom is hidratál. A natúr joghurtnak pedig az a szerepe, hogy a vitaminokat kioldja, így azok hamarabb kerülnek szervezetünkbe.

Attól függően, hogy milyen típusú hajunk van, és milyen esetleges problémák adódnak néha vele, nagyon sok házi praktikához lehet nyúlni. Azonban sajnos léteznek olyan egészségügyi, és egyéb gondok, amelyeket nem tudunk orvosolni egy-egy hajpakolással. Ilyen például az a hajhullás, melynek hátterében hormonális gondok, esetleg valamilyen betegség vagy annak mellékhatása áll. Ezen felül rengeteg más probléma okozhat kopaszodást, orvosolni pedig csak attól függően lehet, hogy a kiváltó tényező hogyan oldható meg. Olyankor sem szabad elkeserednünk, amikor az okozó nem egy megoldható probléma, mint például az öröklött kopaszodás esetén, hiszen már erre is létezik megoldás. A hajátültetés vissza tudja állítani régi frizuránkat még akkor is, amikor más kezelés már nem jöhet szóba a kopasz foltok megoldásában.  

Bővebben a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed