AJÁNLÓ
 
12:14
2013. 04. 18.
A HairHungary klinika a pörgős intenzív sportágak elkötelezett híve, a magyarországi sikersportágak...
A bejegyzés folyatódik
 
12:14
2013. 04. 18.
https://hairhungary.hu/safe-system-fue-hajbeultetes/ Magyarország legsikeresebb jégkorong játékosa...
A bejegyzés folyatódik
 
12:14
2013. 04. 18.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
12:14
2013. 04. 18.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
12:14
2013. 04. 18.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szuper Levente újra a csúcson

0 Komment

A magyar hoki válogatott a jóval esélyesebbnek tartott Kazahsztán ellen óriási sikert ért el a budapesti divízió I/A világbajnokságán. A közönségdíjas hálóőr Szuper Levente a csapat vezéregyénisége volt, így nagy szerepet vállalt abban, hogy győzelmünkkel újra esélyesek vagyunk a feljutásra.


Fotó: Mudra László

Mikor klinikánk megtudta a hírt, hogy Szuper Levente újra meghívót kapott a válogatottba, eszünkbe jutott hajátültetése utáni első mondata, miszerint újra tinédzsernek érzi magát. Sajnos Levente előrehaladott örökölt kopaszodásban szenvedett, azonban egy kétfordulós fájdalommentes műtét után ez már a múlté. Az interneten böngészve most számtalan friss fénykép bizonyítja átalakulását, mely valóban fiatalságot kölcsönzött a sportember számára.

Sokaknak akár megdöbbentő lehet, hogy egy hajátültetési beavatkozással milyen eredmény érhető el. A HairHungary klinika orvosai Európában egyedülállóan alkalmazzák az úgynevezett SafeSystem-FUE metódust, mely ma a világ legfejlettebb eljárása. Egy hajbeültetési műtét során mindössze az első szúnyogcsípés szerű érzéstelenítő lehet kellemetlen, azt követően viszont teljesen éber állapotban, szinte wellness körülmények között tölthetjük el a műtéti napot. Míg mi éppen táblagépen dolgozunk, olvasunk, vagy épp kedvenc filmünket nézzük, addig az orvosok gőzerővel dolgoznak azon, hogy régi hajkoronánkat teljesen természetes módon visszaállítsák.

Szuper Levente mellett nem véletlen, hogy a HairHungary klinika szolgáltatásait már több sportoló és sportszakember választotta, mint például Nyilasi Tibor, Lisztes Krisztián, vagy éppen a vízilabdázó Hosnyánszky Norbert.

További információk a kopaszodásról és a megoldást jelentő hajátültetésről:
HairHungary - a magyar hajklinika
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed