Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kedvezményes hajszálak

0 Komment

A kopaszodás problémája nagyon sokakat érint, de csak kevesen tudják, hogy mi lenne a tökéletes megoldás. A különböző kezelések és szerek használata csak néhány embernél nyújthat segítséget, hiszen a legtöbb esetben az örökletes kopaszodás lép fel, és sajnos ezen a gondon nem tud segíteni az okozó probléma megoldása, hiszen az öröklődést nem lehet megoldani.

Nem szabad elkeserednie azonban az ilyenfajta kopaszság áldozatainak sem, hiszen már erre is létezik egy tökéletes megoldás. A HairHungary Klinikán végzett SafeSystem hajátültetési módszer segítségével ugyanis visszakaphatjuk régi frizuránkat, és nem kell félnünk attól, hogy ez majd csak ideig-óráig fog tartani, hiszen egy végleges megoldásról beszélünk.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary kedvezmény kedvezményprogram SafeSystem  örökletes kopaszodás blog hajbeültetés blog

A hajátültetés során ugyanis a tarkótáji hajzatból kerülnek át a hajszálak új helyükre, ahol ugyancsak nem fognak majd kihullani. Ezzel nem csak befedik a kopasz foltokat, hanem biztosítják azt is, hogy többé már nem kell tartanunk attól, hogy homlokunk emelkedik, hajzatunk pedig gyérül, vagy teljesen átadja a helyet a tarságnak.

Most azok számára is kinyílik egy új lehetőség kapuja, akiknek még csak kisebb fokú a kopaszodása, mégis egyre jobban zavarja őket az, amit a tükörben látnak. Ugyanis mostani kedvezményprogramunkban – amely eddig csak a nagyobb mennyiségű hajszálak átültetésénél lépett életbe - igencsak kecsegtető ár várja a kevesebb hajszál átültetését igénylő beavatkozásra jelentkezőket is.

Emellett további engedményekben részesülnek azok, akik a hajátültetés élményét megosztják blog formájában mindazokkal, akik ugyanezzel a problémával küzdenek. Hiszen nincs is nagyobb biztatás annak, aki tart az eljárástól, vagy éppen nem bízik benne bármilyen tekintetben, minthogy olyan sorstársaitól kapjon véleményt, akik végigjárják az átalakulás élményekkel, érzelmekkel és megelégedéssel tűzdelt útját.

> Keresse fel a HairHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a hajátültetésről és a kedvezményekről

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed