Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyári árzuhanás a HairHungary-nél

0 Komment

A kopaszodás problémájával rengetegen küzdenek, mégis sajnos a legtöbben először olyan praktikák után nyúlnak, melyek olcsóbbak, és ezektől várják a csodát. Azonban hamar kiderül, hogy ez nem mindig vezet jóra. Annak ellenére, hogy általában anyagi okai vannak a kísérletezésnek, előbb vagy utóbb rá kell jönnünk, hogy igazi megoldásra van szükségünk. A HairHungary Klinika most egy olyan nyári kedvezményprogrammal állt elő, mely mindenki számára elérhetővé teszi a tökéletes eredményt.

A hajátültetés ugyanis abban az esetben is képes visszavarázsolni régi frizuránkat, amikor semmilyen más megoldás nem jöhet szóba, mint például öröklött jellegű kopaszodásnál. Természetesen egy olyan kiforrott technológiájú beavatkozásról beszélünk, mely kétség kívül nem olcsó, viszont végleges eredményt ad, ami jobban belegondolva teljesen kifizetődő. Emellett az igencsak kecsegtető, nyári kedvezménycsomagot látva még inkább érdemes elgondolkodni a nagy lépés megtételéről.

Most ugyanis a Klinikán egészen augusztus 15.-ig lehetőség van jelentkezni erre a kedvezményprogramra, mely több lehetőséget is magába foglal. Elsősorban most nem csak azon páciensek élhetnek az egyedi kedvezménnyel, akiknek nagyobb felületen van szükségük hajbeültetésre, hanem azok is, akiknél csak kevesebb átültetendő hajszálról van szó. Ez azt jelenti, hogy egységes a hajszálankénti ár.

Ezen felül 6 havi, kamatmentes részletfizetést is igényelhetünk, vagy ha még hosszabb futamidőre lenne szükségünk, akkor ez is megoldható egy kedvező egészséghitel segítségével. És, hogy még jobban lefaraghassuk a végösszeget, nincs más dolgunk, mint egy nyilvános blogon keresztül elmesélnünk hajbeültetésünk történetét, segítve ezzel mindazokat, akik a döntés előtt állnak még.

Ne késlekedjünk hát, és vegyük fel a kesztyűt a kopaszodás ellen! A kedvezményprogramban mindenki részt vehet, aki augusztus 15.-ig jelentkezik a Klinikán konzultációra.

 

Látogasson el honlapunkra, hogy többet megtudjon a kedvezményprogramról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Hajra fel!

0 Komment

Akit utolér a kopaszodás problémája, az vagy egyből beletörődik új kinézetébe, és rásegít a kopaszságra, vagy hiába próbálja, nem tudja elfogadni. Utóbbi esetben sokan kipróbálják a lehetőségek kimeríthetetlen tárházát, melyek a hajhullás megállítását ígérik, de idővel sajnos rá kell jönniük, hogy ez legtöbbször csak pénz-, de főként időkidobás.

A leggyakoribb oka ugyanis a kopaszodásnak maga a genetika, és ezen semmilyen csodaszer nem képes segíteni. Létezik azonban egy olyan megoldás, melynek alkalmazásával nem csak megállítható ez a kellemetlen folyamat, hanem orvosolhatóak is a kopasz foltok.

A hajátültetés nem csak reményt ad arra, hogy újra fiatalos frizuránk lehessen, hanem tényleges eredményt nyújt azoknak, akik nem törődtek bele a kopaszságba. Az eljárás során a tarkótáji donorterületről ültetnek át hajszálakat azokra a részekre, ahol túl gyér lett már a frizura. Nem csak dússágot biztosít ez, hanem a homlokvonal is visszakerül a helyére. És ami a legfontosabb, nem egy átmeneti, hanem egy végleges, biztos megoldásról beszélünk, ugyanis az átültetett hajszálak új helyükről nem fognak kihullani, hiszen úgy viselkednek majd, mint eredeti helyükön.

Sokan azért nem mernek belevágni, mert félnek az anyagi részétől. A HairHungary Klinika azonban most egy olyan kedvezménycsomaggal várja pácienseit egészen augusztus 15.-ig, mely mindenki számára lehetőséget nyújt a változtatásra.

Ne habozzunk hát a döntéssel, legyen akár kisebb területről és kevesebb hajszálról is szó, hiszen most mindenki részesülhet a nyári hajbeültetés kedvezmény keretein belül a mennyiségi árengedményben is. Ráadásul emellett további lehetőségeink vannak arra, hogy számunkra a lehető legjobb konstrukcióval oldjuk meg a fizetést. A kedvezménycsokorban pedig találhatunk ezeken felül további lehetőségeket arra, hogyan faraghatjuk le még jobban a költségeket. A végén baráti, megfizethető árakkal nézhetünk majd szembe, így ez már nem állhat utunkba ahhoz, hogy visszanyerhessük régi frizuránkat, ezzel együtt pedig elveszett magabiztosságunkat, elégedettségünket is.

 

A részletekért látogasson el honlapunkra:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Öregítő kopaszság

0 Komment

Az, hogy az idő múlásával nem csak a haj őszülése, hanem bizony a gyérülése is elkezdődik, mindenki számára elfogadott tény, és ebbe valahogy könnyebben beletörődünk. Persze nem kellene ebbe sem, de amikor idő előtt, fiatalon ér minket utol a kopaszodás, az bizony sokkal ijesztőbb tud lenni.

Az öröklött kopaszodás folyamata, mely a hajhullásban szenvedő férfiak többségét érinti, sajnos már nagyon korán elindulhat, és tenni ellene nem sok mindent tudunk, maximum lelassíthatjuk. Az egyre gyérülő hajzat azonban hol a fejtetőn, hol pedig a homlokvonal megemelkedésénél mindinkább szembetűnőbb lesz, öregítve ezzel a hajkorona tulajdonosát.

hajhullás kopaszodás öröklött kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hairhungary öregedés őszülés hajgyérülés kopasz foltok homlokvonal kedvezmény

Ez valakinek jól áll, és elfogadja ezt az állapotot, de sajnos sokan nem mondhatják ezt el magukról. Nem csak idősebb kinézetet eredményezhet, hanem gátlásokat is felállíthat a ritkuló hajzat. Amennyiben ezt meg szeretnénk előzni, akkor bizony a tettek mezejére kell lépni, és nem elég a különböző lassító készítmények alkalmazása.

A hajátültetés egy tökéletes megoldás mindazoknak, akik ilyenfajta kopaszsággal állnak szemben, hiszen egy biztos és végleges eredményt ad. Nem kell megvárnunk, hogy az egész fejtetőnkön eltűnjön a hajzat, hanem azonnal igénybe vehetjük ezt a segítséget, amint már nem tetszik a hajatlan területek növekedése.

A HairHungary Klinikán most november végéig azoknak is kedvezményesen ültetik át hajszálaikat, akik kisebb területeket szeretnének ismét dúsabbnak látni. Tehát érdemes jelentkezni, hogy enyhén megemelkedett homlokunk vonala visszarendeződjön, vagy épp fejünk teteje ne világítson, még akkor is, ha a kopaszodás folyamata nemrég indult meg.

A beavatkozás után visszanyerjük saját korunkat is, és sokkal magabiztosabban fogunk állni a tükör előtt. Amennyiben az egész eljárás élményét, izgalmait és eredményességét megosztja páciensünk blogként, akkor további 10%-kal nő a kedvezmény mértéke. Ez nem csak egy kihagyhatatlan, hanem másokat is segítő, és főként saját magunknak egy új korszakot nyitó lehetőség tehát.   

> Hajbeültetés kedvezményprogram (november 30-ig)

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

Kedvezménycsokor a HairHungary-nél

0 Komment

A mai anyagias világban rengetegen nem teszik meg azt, amit igazán szeretnének, és nem hoznak meg olyan döntéseket, melyekkel akár az egész életvitelük megváltozhatna csak azért, mert sajnálják rá a pénzt. Pedig nagyon nagy változások következhetnének be, ha néha bizony meghajolnánk saját vágyaink előtt, főleg akkor, ha ezt ésszerűen megtehetjük, megóvva pénztárcánk tartalmát is.

A kopaszodás problémája számos embert érint, mégis kevesen gondolkoznak el azon, hogy szakértő segítséghez kellene fordulniuk. Pedig nem csak hajzatukat nyerhetnék vissza, hanem régi életüket is, mert akármilyen furcsán is hangzik, bizony, akinél drasztikusan megindul a haj ritkulása, azt ez nagymértékben zavarhatja, és negatívan befolyásolja életét.

hajhullás kopaszodás kopasz foltok hairhungary hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hajszálak kedvezmény novemberi kedvezmény egészséghitel részletfizetés

Természetesen a hajátültetés mellett való döntés meghozatala nem egyszerű, azonban aki eddig úgy határozott, hogy visszavarázsoltatja hajkoronáját, az elégedetten és jó érzéssel néz ma már a tükörbe. Ahhoz, hogy ez a lehetőség egyre több ember számára jelenthessen biztos és végleges megoldást, a HairHungary Klinika most fantasztikus kedvezménycsokorral járul hozzá.

hajhullás kopaszodás kopasz foltok hairhungary hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hajszálak kedvezmény novemberi kedvezmény egészséghitel részletfizetésKlinikánkon ugyanis azok, akik november végéig jelentkeznek az eljárásra, nagyon jó áron – amit eddig csak azok igényelhettek, akik több mint 5000 hajszál átültetésére szorultak - juthatnak hozzá hajszálaik beültetéséhez, legyen szó akár csak kisebb kopasz területekről. Ezen felül további 10% engedmény jár mindazoknak, akik élményeik megosztásával segítik a döntés előtt állókat, és blogot vezetnek saját beavatkozásuk előzményeiről, eredményeiről.

Ez még mindig nem minden. Hiszen további könnyebbséget nyújthat az, hogy lehetőség van hosszú lejáratú egészséghitel igénybevételére is, vagy akinek a maximum 6 hónapos, kamatmentes részletfizetés tetszik jobban, azt is választhatja.

Ezen feltételek mellett már sokkal könnyebben meghozhatjuk a döntést, hogy akarunk-e új külsőt, új frizuránkkal, vagy sem. Aki belevág, az biztosan nem fogja megbánni, hiszen az eredmény tényleg végleges lesz, és a kopaszság rémét örökre elfelejthetjük.

> Hajbeültetés kedvezményprogram (november 30-ig)

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

Blogoljon hajátültetéséről!

0 Komment

Minden fajta beavatkozásnál - legyen az kisebb vagy nagyobb volumenű, altatásos vagy érzéstelenítéses – természetes az, hogy él némi félelem az emberekben. Ilyenkor tele vagyunk kérdésekkel. Milyen lesz? Fájni fog? Rosszul leszek? Hamar felépülök? Stb.

A hajátültetésnél is így van ez, hiába nyugtatják meg a pácienseket és teremtik meg a lehető legjobb és legkényelmesebb légkört az eljáráshoz, akkor is ott motoszkál mindenki fejében ez a sok kérdés. Sőt, ebben az esetben még az is foglalkoztatja a beültetésre várókat, hogy milyen lesz az eredmény egy hónap, vagy egy év után, hogyan fog kinézni, és tényleg visszanyeri-e régi hajkoronáját.

Éppen ezért nagyon sok segítséget és lendületet tud adni mindazoknak, akik valamennyire is bizonytalanok, vagy félnek a hajátültetéstől, amikor olyan páciensek írásait olvashatják, akik már átestek ezen az egészen, beleértve azt az időszakot is, amikor már a végleges eredmény látható. Nem csak ösztönzés ez, hanem nyugtatás, és egyfajta felkészítés arra, hogy mi is fog történni pontosan.

hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hairhungary kopaszodás hajhullás öröklött kopaszodás blog páciens kedvezmény

A hajhullás problémája nagyon sokakat érint, de rengetegen nem is tudják, mi lehet a megoldás rá. Természetesen a kopaszodásnak számtalan oka lehet, így előfordulhat, hogy egyes készítmények alkalmazása és a probléma okozójának kiiktatása is elég ahhoz, hogy visszafordítsuk. Azonban a legtöbb férfit még mindig az öröklött kopaszodás fenyegeti, melyre az egyetlen biztos megoldás csak a hajátültetés lehet.  

A HairHungary Klinikán zajló hajbeültetésekről már számos páciensünk írt, belefoglalva az előtte érzett dolgokat és a várva várt eredményt is, mely igencsak nagy támaszt jelenthet azoknak, akik a műtét előtt állnak, vagy éppen a döntés előtt, hogy bejelentkezzenek-e vagy sem. Mivel ez csakis pozitívumokat adhat, így a Klinika szeretné, ha minél többen blogolnának arról, hogyan is zajlik a saját hajátültetésük. Ezért amellett, hogy november végéig azok számára is kedvezménnyel vehető igénybe az eljárás, akiknek csak kevesebb számú hajszál szorul átültetésre, további 10% engedményt kapnak azok a páciensek, akik megosztják élményeiket és érzéseiket blog formájában.  

> Hajbeültetés kedvezményprogram (november 30-ig)

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed