Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Divatos borosta

0 Komment

Manapság nagy divatja van a borostának, de még a hosszabb szakállnak is, minden korosztályban. Míg évekkel ezelőtt még a sima bőrű babaarc volt menő, most inkább a férfiasabb, dús arcszőrzettel találkozhatunk többet, ami sokaknak igencsak jól áll. De mi van akkor, ha valaki csak gyér, akár foltokban hiányos arcszőrzettel rendelkezik?

Akkor sincs semmi gond, hiszen most már erre a problémára is van egy tökéletes megoldás, méghozzá a szakállbeültetés. Persze nem mindegy, hogy csak kisebb területről beszélünk, vagy épp az egész szakáll felépítéséről. Minden esetben a páciens személyre szabva kapja az eljárást, hogy az eredmény minél természetesebb és kielégítőbb legyen.

Ha csak pici, gyérebb foltokról beszélünk, akkor a donorterületnek elegendő lehet az áll alatti rész is, azonban, ha nagy területre kell beültetni szálakat, akkor a tarkótáji hajzatból történik az átültetés. Mindegyik esetben a hajátültetésnél is ismert eljárással és precíz eszközökkel dolgoznak.

Az eredmény ennek köszönhetően egy olyan dús arcszőrzet lesz, melyről senki nem mondaná meg, hogy műtéti beavatkozás során jutottunk csak hozzá, nem pedig a természettől kaptuk eleve. A későbbiekben már csak azzal kell foglalkoznunk majd, hogy mekkora legyen és hogyan vágjuk le, milyen formában és milyen mértékben, stílusunknak megfelelően.

A hajátültetés technológiájából megszületett eljárás tehát mindenki számára megoldhatja a gyér szőrzet problémáját, éppúgy, ahogy rengeteg kopaszodónak adta már vissza régi frizuráját maga a hajbeültetés is.

Ne feledkezzenek meg a HairHungary Klinika által kínált kedvezményről sem, mely a holnapi nappal lejár. Aki még most kér időpontot ingyenes konzultációra, az részese lehet ennek a kedvezményprogramnak, mely nagymértékben jelenthet segítséget az eljárás anyagi részét tekintve. Így most mindenki számára sokkal elérhetőbbé vált a beavatkozás, mely az egyetlen biztos megoldása az öröklött, illetve az egyéb, végleges kopasz foltokat maga után hagyó hajhullásnak.

 

Látogasson el honlapunkra, hogy többet megtudhasson a szakállbeültetésről, illetve még egy napig élő, hajátültetési kedvezményünkről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Utolsó lehetőség!

0 Komment

A hajátültetési eljárást sajnos még mindig nagyon kevesen ismerik, annak ellenére, hogy az öröklött jellegű kopaszodás - amire csak ez az egy biztos megoldás létezik – rengeteg, akár még fiatalabb korban lévő embert érint. Többségük a férfiak táborát erősíti, de sajnos a hölgyeket is megkörnyékezheti ez a probléma.

Mivel a legtöbben, ha meghallják a hajbeültetés szót, csak legyintenek egyet, hogy „biztos nagyon drága”, így csak kevesekhez jut el ez a forradalmi technológiával dolgozó beavatkozás. A HairHungary Klinka éppen ezért rukkolt elő egy olyan kedvezményprogrammal, mely azok számára is elérhetővé teszi a hajátültetést, akik eddig csak pénztárcájukra hivatkozva mondtak rá nemet.

Ráadásul pont amiatt, mert sokan nincsenek tisztában azzal, pontosan mit is takar ez az eljárás, fontosnak tartja Klinikánk, hogy minél több olyan beszámolót lehessen olvasni, melyeket azok írnak, akik már átestek ezen a beavatkozáson. Emiatt még további 10% kedezményt kap minden páciens, aki nyilvános blogon keresztül elmeséli, milyen is volt a felkészülési időszak, milyen érzelmeket élt át ezalatt, hogyan zajlott maga az eljárás, mit érzett és főleg mit gondolt közben, valamint természetesen, milyennek látja a végeredményt aztán.

Nem csak azért fontos ez, hogy minél többen olvassanak a hajátültetési lehetőségről, hanem azért is, hogy a felmerülő félelmekkel, kérdésekkel találkozhassanak mindazok, akik éppen még a döntés, vagy akár már az eljárás előtt állnak.

A kedvezménycsokor a hihetetlen jó ár mellett – ami hajszálszámtól függetlenül, most egységesen 0,7 Euró / hajszál – tartalmaz még kamamentes részletfizetési lehetőséget, illetve akinek még ez sem jó megoldás, lehetőség van egy hosszabb lejáratú egészséghitel választására is.

És, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki ebben a kedvezményben részesülhessen? Semmi más, csak jelentkeznie kell ingyenes konzultációra még június 15.-ig, majd műtéti időpontot kérnie szeptember 15.-tel bezárólag, és még idén átesnie a hajbeültetésen. Ragadja meg a lehetőséget, ne engedje elveszni ezt a mindenki számára kedvező ajánlatot!

 

További részletekért látogasson el a HairHungary Klinika honlapjára:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Jelentkezzen június 15.-ig!

0 Komment

A HairHungary Klinika egy olyan kedvezményprogrammal állt ismét elő, mely segítséget jelenthet mindazok számára, akiknek a fő visszahúzó erőt az anyagi oldala jelentette a hajbeültetésnek. Ez pedig rengeteg kopaszodónak adja meg a lehetőséget arra, hogy újragondolja, milyen frizurát is szeretne további életében.

Sajnos nagyon sokakat érint - főként a férfiak körében – az a fajta hajhullás, mely a genetikánkban van kódolva, és melyre igazi gyógyír nem létezik. A különböző, hajnövekedést serkentő szerek ugyanis csak ideig-óráig tudják kissé lassítani a folyamatot, azonban megoldani, vagy visszafordítani nem képesek a kopaszodás problémáját.

A hajátültetés viszont egy olyan eljárás, mely nem csak az egyetlen megoldást jelenti ilyen helyzetben, hanem ezen felül olyan eredményt biztosít, mely végleges, és nem kell újabb hajhullástól tartania a pácienseknek a beültetett részeket tekintve. Az viszont természetes, hogy ez a professzionális eljárás nem tartozik a legolcsóbb beavatkozások közé, ezért sajnos sokan döntenek úgy, hogy nem vágnak bele, és inkább próbálnak beletörődni abba, hogy hiányos, és egyre nagyobb kopasz területekkel tarkított frizurával éljenek.

Persze vannak, akiknek a kopaszság jól áll, de a többség sajnos nem ebbe a csoportba tartozik, és azzal, hogy mégis hajatlanul néznek minden reggel a tükörbe, nagymértékben roncsolódik önképük és önbizalmuk.

A HairHungary Klinika éppen emiatt egy olyan kedvezménycsokorral rukkolt elő, mely mindenki számára nagy segítséget nyújthat, és elérhetővé teszi az egyetlen biztos megoldást, mely segíthet az öröklött kopaszodás esetén. Aki most június 15.-ig jelentkezik ingyenes konzultációra, és a további részleteket is teljesíti, az most egységesen – hajszálmennyiségtől függetlenül – 0,7 Euró/ hajszál árban juthat hozzá a hajátültetéshez. A kedvezményes ár mellett pedig további segítséget jelenthet a kamatmentes részletfizetési lehetőség, vagy a hosszabb lejáratú egészséghitel, illetve még további 10% csökkentést jelent, amennyiben saját blogoldalon keresztül számol be a páciens az átéltekről és az eredményekről. Érdemes tehát most időpontot foglalni, és úgy részesülni egy átváltozásban, hogy az pénztárcánkat sem terheli meg túlzottan.

 

További részletekért látogasson el a HairHungary Klinika honlapjára:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

Válás és szakítás

0 Komment

Arról beszéltünk már, hogy a sok stressz és a lelki megterheltség mennyire nagy károkat tud okozni szervezetünkben. Érzelmeink viharai pedig lehetnek hirtelenek, vagy lassú lefolyásúak, közben teljesen felőrlőek. Az egyik leggyakoribb oka a lelki bajoknak nem más, mint a szakítás vagy a válás, és ez sajnos mindkét nemben hatalmas nyomokat képes hagyni.

Ilyen helyzetben a legnagyobb gondot az jelenti, hogy a válás, illetve a szakítás már csak a jéghegy csúcsa, és előtte akár nagyon hosszú időszakon keresztül húzódhat a megpróbáltatás. Ez pedig nem csak szomorúsággal és sok könnyel járhat, hanem bizony testi jelei is lehetnek.

Nem csak hirtelen bekövetkező trauma okozhatja ugyanis például hajunk hullását, hanem a hosszabban elnyúló, fájdalmas időszak is képes hajzatunkra bélyeget nyomni. A kilátástalanság, a csalódottság és a félelem mind olyan érzések, melyek csak még inkább táplálják a feszültséget és a stresszt, amiről pedig már mindenki tudja, hogy mihez vezethet frizuránk terén.

Az elválás pedig, akármennyire is egy rossz időszak lezárását jelenti, hatalmas nagy törést jelenthet még akkor is, ha úgy érezzük, lélekben már felkészültünk rá. Ilyenkor szervezetünknek sokkal nagyobb támogatásra van szüksége ahhoz, hogy ne legyenek maradandó károk. Amennyiben szükséges, keressünk fel inkább szakembert, akivel át tudjuk beszélni problémáinkat, és aki megoldást tud nyújtani nekünk borongós napjainkban. Fontos a stressz feloldása is, amit elérhetünk akár meditációval, jógával, vagy egyéb testmozgással. Nyugtató vagy éppen feszültséget kiadó hatása lehet egyes zenéknek is, melyek egyéntől függően képesek a problémák csillapítására. Akármit is teszünk ilyenkor magunkért, az a fontos, hogy minél előbb kezdjük el. Vegyük észre, ha szükségünk van segítségre, és haladjunk azon az úton, mely a nyugalomhoz vezethet.

Amennyiben ilyen időszakban vagyunk, és hajzatunk állapota olyannyira megromlik, hogy az hajhulláshoz is vezet, talán az lehet az egyik legnagyobb vészcsengő. Az ilyen fajta hajgyérülés persze csak átmeneti, amennyiben kezelni kezdjük a kiváltó problémát. Persze az is előfordulhat, hogy a hajzat regenerálódása sokkal több időt vesz igénybe, mint szeretnénk, ilyenkor segítségünkre lehet például a prp-terápia. Más jellegű hajhullás esetén viszont lehetséges, hogy csak a hajátültetés képes visszaadni régi frizuránkat, mely beavatkozás most június 15.-ig kedvezményesen érhető el Klinikánkon.

 

A részletekért látogasson el a HairHungary Klinika honlapjára:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296


> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

 

Hajpakolás helyett

0 Komment

Rengeteg hajápolási lehetőséggel ismerkedhettünk már meg, köztük beszéltünk számtalan olyan hajpakolásról, melyeket akár otthon, saját kezűleg is elkészíthetünk. Viszont mi van akkor, ha valaki utálja ezeket a különböző kencéket, és csak minimális mennyiségben használ kozmetikumokat is, épp csak amennyire szükséges?

Ilyen esetekben sem kell lemondanunk arról, hogy szép és egészséges hajzatunk lehessen, hiszen ha odafigyelünk pár alapvető, mindennapi részletre, és beleviszünk egy-két trükköt a napi rutinba, akkor is sokat tehetünk hajunk egészségéért.

Mindig fontos megemlíteni, hogy a frizurát nem csak külsőleg, hanem bizony belülről is táplálni kell, gondolunk itt a megfelelő vitaminmennyiségre, illetve az egészséges étkezésre. Ha kerüljük a zsíros, nagyon sós vagy éppen cukros ételeket, sokkal előrébb vagyunk, mint gondolnánk. Emellett pedig minél kevesebb alkoholt fogyasszunk, és ha lehet, mondjunk le a dohányzásról.

Persze ez mind egyszerűen hangzik, mégis sokak számára nehéz betartani, de a felsorolt dolgok egytől egyig nagy segítséget jelentenek hajzatunkra – és persze egész szervezetünkre - nézve is. Pakolások helyett pedig pozitív hatással bír, ha minden nap megmasszírozzuk kicsit a fejbőrünket, ezzel serkentve a vérkeringést, és biztosítva a hajhagymák egészséges működését. Ugyanilyen hatást érhetünk el azzal is, ha hajmosás közben néha váltogatjuk a hideg és a meleg víz használatát, persze ez soha nem jelenthet jéghideg vagy éppen nagyon forró hőmérsékletet.

Néha elegendő tehát pár praktika ahhoz, hogy hajzatunk szép, erős és egészséges maradhasson, azonban sajnos vannak olyan esetek is, amikor ezek a módszerek kevésnek bizonyulnak. Hajunk állapotára nagyon fontos odafigyelnünk, ugyanis szinte bárhol akad valami probléma szervezetünkben, legtöbbször kihat a hajzatunkra is. Amennyiben pedig a hajhagymák működésével van baj, vagy egyszerűen öröklött jellegű problémáról beszélünk, mindenképpen szakértő segítségre lesz szükségünk.

A HairHungary Klinika személyre szabva oldja meg mindenkinél a kopaszodás problémáját. Beszélhetünk akár különböző terápiákról, melyek segítségével mindazoknak megoldást tud nyújtani, akik valamilyen átmeneti hajhullásban szenvednek, illetve a hajátültetésről ami most ráadásul kihagyhatatlan kedvezménnyel érhető el a Klinikán -, mely a genetikai kopaszodás egyetlen, ugyanakkor biztos és végleges megoldása lehet.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a lehetséges kezelésekről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed