AJÁNLÓ
 
13:13
2012. 06. 08.
Sokszor emlegetjük, hogy többféle hajproblémára nyújthat megoldást egyes szerek vagy kezelések...
A bejegyzés folyatódik
 
13:13
2012. 06. 08.
Mivel a kopaszodás egy olyan, igencsak sokakat érintő probléma, mely rengeteg különböző kiváltó...
A bejegyzés folyatódik
 
13:13
2012. 06. 08.
Bár szerencsére már nem rövidülnek tovább, hanem hosszabbodnak a világos nappali órák, még...
A bejegyzés folyatódik
 
13:13
2012. 06. 08.
Ahogy rövidülnek a nappalok, és odakinn egyre fogvacogtatóbb az idő, mindenkinek jólesik egy kis...
A bejegyzés folyatódik
 
13:13
2012. 06. 08.
Még van egy hónapunk hátra a nyárból, ezért nagyon fontos, hogy aki még nem tette, az kapcsolódjon...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A stresszes életmód hatásai

0 Komment

A mai világban, kiváltképp Magyarországon egyre több ember előtt tornyosul nap mint nap olyan megoldandó feladat melyek problémát okoznak és ezáltal szervezetünket stressz hatás éri. Ilyenkor számos kémiai folyamat zajlódik le bennünk, melynek egyik eredménye hajunk elvesztése is lehet.

Sok ezer évvel ezelőtt az emberiség csupán a vadállatokkal folytatott küzdelmet, vagy elmenekült előlük, vagy fegyvert fogott és harcolt. Akkoriban ez a fajta adrenalin löket energizálták őket, ám a mai folyamatos stresszes életmód elől sajnos nehéz elmenekülnünk. Az üzleti életben a magas pozícióban lévő emberek megfelelési kényszere és maximalizmusa természetes jelenség, ugyanakkor fontos, hogy mindezek mellett egészséges életmóddal tartsák karban Önmagukat.

stressz hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary safesystem fue2A stressz okozta megváltozott hormonszint bizonyítottan befolyásolják hajunk állapotát, miközben immunrendszerünk is meggyengülhet. A szervezet védekező mechanizmusa sajnos az egészséges hajhagymákat is megtámadja, melyek fokozatosan elgyengülnek, végső stádiumban pedig hajhullásunk is megindulhat. A megfelelő táplálkozás fontos szerepet játszik az egészséges haj megőrzésében, azonban egy előrehaladott kopaszodás esetén már szakorvoshoz kell forduljunk.

Az üzleti életben fontos a jó megjelenés, egy kezdődő kopaszodás a stressz mellé frusztrációt is okozhat, mellyel az önbizalmunk egyre csökken és sikerünket is befolyásolja. Hajhullás esetén a HairHungary klinika lehet segítségünkre, mivel a pontos diagnózis megállapítása után egy megfelelő kezelési tervet kaphatunk, hogy hajkoronánk újra régi fényében csillogjon. Az alkalmazott eljárások számos alternatívát kínálnak, mivel minden esetben személyre szabottan történik a lehetséges megoldás kialakítása hajhullásunk, kopaszodásunk kezelésére. Ez olykor lehet csupán a klinikailag tesztelt propecia és minoxidil tartalmú készítmények alkalmazása, mezoterápiás kezelés vagy a garantált megoldást nyújtó hajátültetési beavatkozás. Utóbbi esetben a klinika az Egyesült Államokban szabadalmaztatott legfejlettebb, úgynevezett SafeSystem-FUE eljárást alkalmazza, mely során egy félautomata eszközzel kerülnek át a tarkótáji donorterületről az egészséges ép graftok, azaz a hajszál csoportok.

Az újonnan beültetett hajszálak soha nem hullnak ki, ugyanis a donor patkó alakú területén található hajszálak ellenállnak a DHT (dihydro tesztoszteron) hatásának, mely az androgén jellegű kopaszodás fő okozója. Pontosan ezt a genetikai sajátosságot használják ki a klinika specialistái a hajátültetés során.

Látogasson a HairHungary honlapjára, ahol számos referenciát találhat, de a klinika youtube csatornáján is fellelhető egy-két siker történet.

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:
06 (30) 552-0940
info@hairhungary.hu

HairHungary klinika
hairhungary



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed