AJÁNLÓ
 
09:00
2017. 05. 16.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 05. 16.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 05. 16.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 05. 16.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 05. 16.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mikor ajánlott a mezoterápia?

0 Komment

Sokszor emlegetjük, hogy többféle hajproblémára nyújthat megoldást egyes szerek vagy kezelések igénybe vétele. Most nézzük meg közelebbről, hogy milyen esetekben ajánlott a mezoterápia alkalmazása, ha a hajunk állapotának javításáért szeretnénk tenni valamit.

A mezoterápia egy igen szerteágazó lehetőség, mely rengeteg féle problémára alkalmazható. A ránctalanítástól kezdve, a cellulitkezeléseken keresztül egészen a hajkezelésekig beszélhetünk pozitív hatásairól, természetesen mi most az utóbbit vesszük górcső alá.

Amikor hajhullásról beszélünk, legtöbbször kijelenthető, hogy a férfias típusú, öröklött kopaszodással állunk szemben – melyre az egyedüli biztos megoldás a hajbeültetés. De ezen kívül bizony még rengeteg más tényező is okozhat károkat hajunk állapotában, melyek aztán ritkuláshoz is vezethetnek. A legtöbb esetben tehát hölgyek tekintetében beszélhetünk ilyen gondokról, de természetesen nagyon sok probléma a férfiakat is érinti.

A sok stressz az egyik leggyakoribb kiváltó oka a fent említett állapotoknak, de beszélhetünk akár olyan gyógyszeres kezelésekről, melyek mellékhatásai durván érintik a hajzatunkat, illetve hormonális változások is állhatnak a háttérben – akár a fogamzásgátló tabletta, akár a szülés vagy éppen a menopausa hatására. Okozhat még átmeneti hajhullást ezeken felül valamilyen betegség, és szintén roncsolja hajunk állapotát, ha nem megfelelő a vitaminellátásunk. Az étkezési zavarok és a lelki gondok is eredményezhetik hajunk rossz állapotát, és természetesen nem maradhatnak ki a sorból a hajformáló eszközök és kozmetikumok sem, a hajfestékekkel egyetemben.

Bármi is áll a háttérben, fontos, hogy hamar reagáljunk a problémára, hiszen hajzatunk saját regenerálódása – még akkor is, ha a kiváltó okokat már megszüntettük vagy orvosoltuk – nagyon hosszú folyamat. A mezoterápia pedig pontosan arra hivatott, hogy ezt az időt lerövidítse, és hajunk állapotának javításán dolgozva hamarabb megszüntesse gondunkat. Előfordul az is, hogy nélküle egyáltalán nem, vagy csak nagyon lassan indulna meg a regenerálódás.

A mezoterápia lényege, hogy a hatóanyagokat közvetlenül a hajtüszőkhöz juttatják be, de az eljárás pontos menetéről, illetve a terápia időbeosztásáról következő cikkünkben foglalkozunk majd.

Addig is tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről, köztük a mezoterápiáról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed