AJÁNLÓ
 
09:53
2014. 06. 19.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:53
2014. 06. 19.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:53
2014. 06. 19.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:53
2014. 06. 19.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:53
2014. 06. 19.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A csodás ásványvíz

0 Komment

Ki hitte volna, hogy az ásványvíz nem csak szomjunk oltására alkalmas, hanem más dolgokban is olyan hatása van, mely miatt mindenkinek kellene alkalmaznia néha. A sima csapvízben ugyanis rengeteg olyan anyag található, mint például a mész vagy a klór, melyek lerakódást jelentenek bőrünkön és hajunkon.

Éppen ezért ha mindig csak sima csapvízzel mosakodunk és mosunk hajat, akkor ezek az anyagok tompa fényűvé teszik a bőrt és a hajzatot, és természetesen a fejbőrnél is okozhatnak problémát. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden egyes fürdéshez és hajmosáshoz használjunk ásványvizet, hiszen ez lehetetlen lenne.

ásványvíz hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary csapvíz klór mész lerakódás töredezett haj száraz haj zsíros hajAzonban ha néha kitöltünk egy pohárba ásványvizet, belemártunk egy vattapamacsot, és azzal áttöröljük arcunkat, az egyszerűen csodákat művel majd bőrünkkel. A puhaság mellett eltűnik a pattanások nagy része is, így egy üdébb, tisztább arcbőrt kapunk.

Hajmosáskor pedig ugyanúgy járjunk el, ahogy szoktunk, természetesen csapvízzel kezdjünk neki, majd samponozzuk, ha kell, ezt a műveletet kétszer is tegyük meg. A lényeg, hogy a legutolsó öblítést ne sima, hanem ásványvízzel tegyük meg, ez hosszú haj esetén sem kell, hogy több legyen egy pohárnyinál. Hajzatunk fényes és egészséges lesz tőle, valamint fejbőrünk is hálás lesz érte.

Mivel frizuránk rengeteg káros hatásnak van kitéve, nagyon fontos, hogy rendszeresen ápoljuk, és figyeljünk oda állagára. Ugyanis nagyon korán meglehet a baj, ha elhanyagoljuk. Nem csak korpásodás, töredezettség, száraz vagy éppen zsíros hajzat alakulhat ki, hanem bizony előbb utóbb hajhullás is. Ilyenkor ki kell deríteni minél előbb, hogy mi okozhatja a kopaszodást, és aszerint tudunk tenni ellene. Előfordulhat, hogy a kiváltó okot nem tudjuk megoldani, így a hajhullást sem tudjuk megállítani. Ilyen esetekben jöhet szóba még mindig segítségként a hajátültetés, mely visszaadhatja régi frizuránkat.

Ha bármilyen hajjal kapcsolatos problémája van, keresse fel a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed